אמיר רנד התעורר!!!

אמיר רנד התעורר!!!

אנשים, היום בבוקר יידעו אותי שאמיר רנד התעורר, תודה לאל, הוהוא יודע להבחין בין אמא לאבא, והוא בסדר... יש אלוהים

../images/Emo2.gifאתה רציני ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gif

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש בקרוב בעזרת השם אמיר רנד כבר יראה את מכבי חיפה שוטת את מנצ´סטר ואוליפייקוס

OnyX 85

New member
לצערי שמעתי שזה לא נכון...

היום ברשת על הבוקר ראיינו בטלפון את אחותו והיא אמרה שהוא לא התעורר

o a k y

New member
אני מאמין שכן...

כבר כמה חודשים כל יום אני קורא פרק תהילים לשלמו ולשלום מני לוי. כנראה שזה ישתלם. בבקשה כולם ללא יוצא מן הכלל קראו פרק תהילים אחד לשלמה! זה רק 20 שניות! וזה עוזר

TakTik

New member
לא להגזים

א.לפי העיתונות הוא בנתיים יכול רק לשבת לאכול להגיב לקולות להוציא קולות (לא מלים ברורות) ולהגיב ריגשית ב.לפי אחותו שהופיעה בטלויזה אין שיפור משמעותי הוא רק יכול להגיב ריגשית ולהזיז את עינו יקח הרבה הרבה זמן עד שאמיר רנד יתעורר וגם שהוא יחזור הוא לא יהיה כמו שהיה בעבר כמה חבל בכול מקרה החלמה מהירה כולנו איתך אמיר ומני לוי תתעורר

לאט לאט

אני מאושר מיזה שהוא בכלל התעורר אמיר רנד כולנו מאחלים לך החלמה מהירה
מני לוי תתעורר

מצעטר להרוס לכם, אבל אתם חיים

באשליות. אדם ששנה וחצי פגוע פגיעה מוחית לא קם ככה ום אחד ומתחיל לדבר. השיפור יכול להיות רפלקסיבי ולא ממש אמיתי. ככה שתקווה תמיד צריכה להיות, אבל אמיר רנד לא קם, לא הולך לא מדבר. בסך הל יושב (כשעוזרים לו) ומחייך. לצערי זה לא אומר כלום (מניסיון)... אז הלוואי ויקרה נס והוא יקום, אבל אל תאמינו לכל מה שאומרים.

למעלה