אמיר פיי גוטמן

אמיר פיי גוטמן

שמי הילה ואני מעריצה את אמיר פיי גוטמן .רציתי לשאול את רעות העיתון מעריב לנוער זה שיך למעריב לנוער של היום . ולאמיר יש מסנג'ר משלו רעות. ממני הילה המעריצה כי אני מתה לדבר איתו ישרות. ולא אם בת אל ולא אם רעות בלי לפגוע באף אחת

shan28

New member
למה נראה לך שרעות תתן לך את המסנג'ר שלו? חחח

סתם :p יש לי פייס בוק ומיספייס אם יש לך את אחד מהם אז תוכלי לכתוב לו... אבל לא מבטח יחה שהוא יענה :D

אמיר פיי גטמן

לא הבנתי ממה שרעות כתבה לי. מזה "פייס בוק ומסיפייס" אשמח אם תחזירי לי תשובה לזה וסליחה על הטרדה. ממני הילה אהיית רוצה להיות מברה שלי ומיאפ את אני מהרצליה ואת

shan28

New member
חחח חמודה...

בת כמה את?... מייספייס שבאנגלית זה myspace ו... Facebook הם שני אתרים של רשת חברתית בעלום ... כמו מקושרים וחברה שהם של ישראל אם את מכירה ... ושם יש לאמיר בלוג אבל הוא לא בדיוק עונה שם
וזהו בגדול... את פשוט צריכה לפתוח לך שם, שם משתמש וסיסמה ואז תוכלי לכתוב לו
ואת לא מתרידה בביל מה אנחנו פה

אמיר פיי גוטמן

יש לי אבל אני לא יודעת להשתמש בו כי רשום בהכל באנגלית יש אולי האתר בעברית שאני כן יוכל להתכתב איתו. רק עם אמיר פיי גוטמן בלבד אשמח לקבל ממכם או את המסינג'ר או את איי מייל כי יש לי. מכתב בשבילו. ממני הילה

shan28

New member
האמת שלא נראה לי שיש אתר ישראלי בעברית ...

חשבתי שאולי זאת תהיה הבעיה שלך באתרים האלה אבל , את יכולה לכתוב לו שם בעברית אבל אם את לא מבינה אנגלית זאת כבר בעיה אחרת! וכמו שאני מתעצבנת על אחותי שהיא לא לומדת טוב אנגלית בבצפר אני אגיד לך שאת חייל ללמוד ולראות תוכניות וסרטים באנגלית כדי להבין ... וגם לשמוע שירים ולראות את המילים שלהם באינטרנט זה עוזר לקריאה אז תתחילי לשפר אנגלית זה נורא חשוב! בשבילך (גמני לא הכי טובה באנגלית אבל אני מבינה ולומדת ולומדת תמיד וזה הכי חשוב!...) אז תתחילי ללמוד! בהצלחה...

למעלה