אמיר בקלוז-אפ מההצגות האחרונות שהוא עשה.. לפני שבועיים...
L LOVEאמיר New member 7/8/05 #6 כן, רק חבל שהתמונה הזו שייכת לבת אל (הכוונה לתמונה עם משקפי השמש...) בכל אופן, מישהי כאן שכחה לתת קרדיט, אז אני אתן: תודה רבה בת אל
כן, רק חבל שהתמונה הזו שייכת לבת אל (הכוונה לתמונה עם משקפי השמש...) בכל אופן, מישהי כאן שכחה לתת קרדיט, אז אני אתן: תודה רבה בת אל
T TetiBETTY New member 7/8/05 #7 ../images/Emo104.gifחתיך ../images/Emo99.gif, צלמת מקצועית שכמוני ומירי, התמונה בגודל המקורי עדיין אצלי, את מוזמנת
../images/Emo104.gifחתיך ../images/Emo99.gif, צלמת מקצועית שכמוני ומירי, התמונה בגודל המקורי עדיין אצלי, את מוזמנת
M miri a New member 7/8/05 #31 בת אל... כבר אמרתי לך שאת צלמת משו משו חחח וכן אני רוצה את התמונה שלי ושל אמיר בגודל טבעי אז תעבירי לי אותה איכשהו לא יצא שנהיה שתינו מחוברות באותו הזמן לצערי...
בת אל... כבר אמרתי לך שאת צלמת משו משו חחח וכן אני רוצה את התמונה שלי ושל אמיר בגודל טבעי אז תעבירי לי אותה איכשהו לא יצא שנהיה שתינו מחוברות באותו הזמן לצערי...
T TetiBETTY New member 7/8/05 #32 ../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif יותר טובה ממור ../images/Emo8.gif וסופ"ש הבא אני אהיה שוב במסן , אז עד אז...
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif יותר טובה ממור ../images/Emo8.gif וסופ"ש הבא אני אהיה שוב במסן , אז עד אז...
T TetiBETTY New member 7/8/05 #8 ../images/Emo104.gifועוד תמונות משם../images/Emo26.gif זה עם מירי, אבל קרוב קרוב