אמירוש והנזלת

hala1

New member
אמירוש והנזלת

היי זאת אמא של אמיר מה שלומכם? אז כך..אמיר שלי סובל מנזלת שובבבבב אבל הפעם זה יותר חזק הוא משתעל ולפעמים מקיא ...עשינו בדיקה אצל הרופא הוא אמר שהריאות נקיות ושאין דבר מפחיד..להמשיך עם טיפות מים ומלח אבל אני נורא דואגת אני עושה הכל..אני מרתיחה בבונג בכדי שהוא ישנום..עושה מסגים עם שמן זית..טיפות מים ומלח..אבל השיעול נורא חזק..אם עדיף שתינוקות לא יקחו תרופות אז מה לעשות????? אין חום אגב

אם אין חום והמצב לא מחמיר...לחכות בסבלנות

נשמע שאת עושה כל מה שאפשר. עדיף בלי תרופות. כדאי לבדוק אם מותר לנשום אדי בבונג בגילו.

רוית ב

New member
כמה טיפים

נזלת זה באמת דבר נורא בעיקר לקטנטנים.... קודם כל אדים!!! כל הזמן יום ולילה שיהיה אדים קרים בחדר כל הזמן, יש מכשירים של אדים שמספיקים ל 23 שעות כך שלא צריך לרוץ באמצע הלילה לבדוק אם נגמרו המיים. שנית - הטיפ עם אדי הבצל לא אהבתי אותו אבל הוא עוזר מאוד. אני טפטפתי מעט אקליפטוס לימוני למי האמבטיה אבל ממש מעט. לא להגזים עם המיי מלח באף, הרופא שלנו אמר שזה לא ממש עוזר וסתם שורף רק במקים ממש קשים כמו הקאות ולפני שניה.. לא לשאוב נזלת. קרבול!! אני שמתי מדבקות קרבול ל המיטה אבל צריך לשאול רופא מאיזה גיל אפשר שמנו ממש מגיל 3 חודשים לא מתוקן.

למעלה