אמירה ווידוי

אני נאבק בחברה כבר הרבה שנים כדי לשפר אותה ולהביא לה עוד אהבה ורוחניות מתוך עצמי, וכדי שלא תכפה עלי חומרנות. אני מאמין שרוב האנשים בעולם טובים אבל חומרניים ולא חכמים. אני מאמין שהסיבה העיקרית לסבל בעולם היא שטיפשות מביאה לחומרנות, וחומרנות מביאה לתוקפנות.

עברתי תהליכים נפשיים קשים במיוחד של עימות עם החברה שניתקו אותי ממנה כמו סיכון חיי עם זרים, אהבה אמתית לאשת מקצוע ואיבוד התקשורת. אשת המקצוע היא האדם שהכי אהבתי בחיים, ורוב המאבק שלי מושפע ממנה. היא נראתה לי כאדם בעל אישיות נהדרת במיוחד. זה היה מצב קשה במיוחד כי היה צריך לשמור על ריחוק מקצועי שהקשה על ביטוי הרגש מצדי. ההתעמתות עם זרים מסוכנים במקומות שונים בארץ הקשתה עליי לבטא את רגשותיי אליה, עברתי התעללות נפשית בגללה, ונגרם לי נזק תקשורתי קשה.

המאבק בחברה הזיק לייחוד שלי, אבל כיוון שאני חזק נפשית ואוהב באופן אמתי, אני הולך ומשתחרר ממנו, והוא חישל אותי והפך אותי לעוד יותר מעניין ורוחני. קיבלתי ממנו תובנות חשובות על יחסי אנוש והוכחתי שאני אדם אוהב ומוצלח. פיתחתי דרכי תקשורת חדשות ומוצלחות שיכולות להשפיע לטובה על החברה, ואני מנסה לחזור לחברה ולבסס קשרים חזקים ויפים. אני מנסה לתת אהבה לאנשים כמו שלמדתי לתת אהבה חזקה לאשת המקצוע. אני מתעניין בתחביבי חברים, משתדל לדבר אסרטיבי וענייני ופותר מריבות בעזרת הסברים. המאבק בחברה הפך אותי לאדם תוקפני והתחלתי להילחם בטעות דרך כוח, ועכשיו אני מבין שלא צריך להילחם ולהפעיל כוח אלא להפך, צריך להשפיע ע"י נתינת שמחה ואהבה.

אשת המקצוע לא אהבה אותי ולא רצתה לשמור קשר, אבל יש לי חברה שמאוד אוהבת אותי בכפר יפה וטוב שאני חי בו עכשיו. גם חברתי הנוכחית נהדרת בדרכה. אמנם את אשת המקצוע אני אוהב הכי חזק ומתגעגע אליה, אבל לי ולחברתי הנוכחית קשר יפה וטוב לנו ביחד. אני מנסה לחזור בתשובה כדי להגיע להשלמה רוחנית וגם להודות לאלוהים על החיים הטובים שנתן לי.

אני גם מנסה לתרום לאנושות ביצירת רעיונות ופרויקטים: כתבתי עשרת אלפים שירים, המצאתי ארבעים שפות, יצרתי תאוריה פילוסופית קיומית ותכנתי בינה חזקה ב55 קילובייט בלבד. אני שר תיאטרלי מיוחד וכתבתי שיר שמתאר את כל העולם. התגברתי על קשיי הלמידה שלי ואני לומד בהצלחה באוניברסיטה.

אני מקווה שהמאבק שלי מצליח והחברה משתפרת, ואולי רואים את זה בכך שאנשים מחקים את דרך הדיבור הטובה והמיוחדת שלי וזה יכול להשפיע על היחסים בין אנשים. כשאצליח לחזור להיות עדין ולא תוקפני, אני מאמין שיחקו את הדיבור שלי לא בדרך שלילית אלא בדרך חיובית של סקרנות ורצון לשפר.

הפרויקטים שאני יוצר כמו בינה מקורית וחכמה, שפה מתמטית ותאוריה קיומית שמנסה לחזות התנהגויות אנשים, יכולים לקדם את האנושות אם יצליחו. אני חולם לבנות רובוט חכם ולפרסם את השפה המתמטית כך שתהפוך לבינלאומית. השירים שכתבתי מאפשרים להבין את נפש האדם ואת רוחו בדרך מורכבת, מעניינת ואמתית יותר.

עברתי מאבק קשה שהזיק לי, אבל הצלחתי להשתחרר ממנו ולקבל ממנו תובנות עמוקות. האהבה שנתתי לאשת המקצוע קיימת בי כזיכרון חיובי, והשפעתה הפכה אותי לאדם אוהב ורוחני יותר. אני מיישם את מה שלמדתי בקשרים ובזוגיות שלי היום ותורם לעולם בעזרת יצירה, תקשורת והשפעה חיובית. אני מודה על החיים, על ההזדמנויות ועל הקשרים הטובים שיש לי כיום, וממשיך להתפתח ברוחניות ובחוכמה.

למעלה