אמיקה- נדרשת

אמיקה- נדרשת

המלצה לסושיה. איכות גבוהה- חובה. אני מוכנה לקבל המלצות גם מאנשים אחרים (איזה נחמדה אני). איזור ת"א או הסביבה.

rinutza

New member
בתור חובבת סושי מושבעת ../images/Emo3.gif אני מאד

מאד אוהבת את אונמי ברח´ הארבעה בת"א. בהרצליה פיתוח יש את קיוטו - שהיא אפילו יותר טובה (ויותר טובה מקיוטו בת"א).

אמיקה

New member
אוקי - קבלללללללי (אה-לה-גרייניק):

סושידו, ברח´ רוטשילד למטה (ז"א מעבר לאלנבי בצד של נחלת בינימין). יש שם עוד כמה סושיות - אז להקפיד שזה "סושידו" (כמו "בושידו - אבל לא). אוקי. נזכרתי בסימן (כי אני לא זוכרת את הכתובת המדוייקת). אם את עומדת על המדרכה, בצד של הסושידו, גב למסעדה - מימינך יש שלט קטן שכתוב עליו עו"ד ז. ליאונד (אולי ושות´..). באמת ברמה גבוהה - אני לא חושבת אפילו להמליץ על סושיות נוספות.. מומלץ בחום. רב.

אמיקה

New member
נ.ב.

אגב לפני הנ.ב. רינת - תנסי את "סושידו". הייתי באונמי (יקררררררררר) - לטעמי הם חזקים יותר בכל מה שהוא לא סושי במטבח היפני. אין ספק בזה - אין עליהם בקטע הזה. אבל סושי? - תנסי ותגידי לי מה דעתך. ועכשיו לנ.ב. : לא לוותר על "ספיידר".

rinutza

New member
הייתי מנסה בשמחה אבל ההריון לא

מאפשר כרגע. נראה לי מאד מבאס לאכול רק סושי צמחוני
ינוסה בהחלט אחרי הלידה.

יעלי2

New member
ממליצה על הסושייה ברח´ בוגרשוב ת"א

כשנוסעים לכיוון הים ממזרח למערב זה בצד שמאל לפני האמצע. קשה לפספס (קוראים לו ים או שם דומה). אוכל טעים טעים במחירים אחלה. אכלנו פלטה לזוג עם המון חתיכות סושי, + בירה או משקה אחר + מרק יפני או סלט במחיר של 120 ש"ח לזוג. טעים ולא מופלץ (סליחה). הסגנון ברובו ישיבה ליד בר עם מנות שנעות כמו סרט נע בצלחות בצבעים שונים כשהמחירים לפי צבע הצלחת. אוי איך בא לי!

למעלה