אמינם...

Marty McFly

New member
אמינם...

נכון לפני כמה ימים כתבתם פה: In an Interview with MTV, while promoting his new album ´ The Eminem Show ´, the rapper spoke in support of Michael Jackson and ´ Invincible´. "Of every album I have listened to, the best of the year by far has been Invincible", he said. "Michael Jackson deserves a lot more credit than he is getting, one of the most influential performers of all time". אבל עכשיו קראתי ב"7 לילות" ב"ידיעות אחרונות", שבאלבום החדש שלו הוא יורד על מייקל ג´קסון... אז עד כמה שאני מעריץ את אמינם - שיחליט!!

MJer

New member
שטויות במיץ

הנה הקטע היחידי באלבום שמתייחס למייקל ג´קסון. לדעתי האיש רק גאה בזה שהוא שומע מייקל ג´קסון, וטוען שהוא גם מנסה להדמות לו (who´s gonna say I ain´t Mike?) מישהו מבין משהו אחר? Music has changed my life in so many ways, brains confused been fucked since the fifth grade LL told me rock the bells NWA said fuck the police now I´m in jail ´93 was strictly R&B fucked haircut listenin´ to Jodeci Michael Jackson who gonna tell me I ain´t Mike?

~orit~

New member
הנושא הזה כבר נידון בפורומים אחרים

ואני חושבת שכולם הגיעו למסקנה שהוא לא יורד על מייקל. רק הראפר ביזאר אמר משהו שגם שם לא חושבים שזה ירידה. הנה מה שאמרו: Cali girl 8 is right about the 10 & 11 year old part. and as for the Bizzarre´s lyrics, here they are: "...´93 was strictly R&B, f.ucked up haircut, listenin to Jodeci, Michael Jackson, who gon´ tell me I aint Mike, i had cheeks painted white, f.uckin priscilla tonight..." he was talking about all the artists he wanted to be like as a kid. he probably just put the cheeks & priscilla part in their for humor. its not meant as a diss. some of u fools need to know your s.hit b4 u try to speak on it... ואם אתם רוצים לקרוא את כל השיחה - צירפתי לינק.

Marty McFly

New member
מאמין לך...

אז העיתון סתם מדבר שטויות... בטח רק שמע "מייקל ג´קסון" בליריקס, ישר אמר שהוא יורד עליו... עיתון מטומטם! אמינם שולט!!

mjkoe

New member
סליחה אמינם......

קראתי את הקטע בעיתון ונזכרתי במה שכתבו פה לפני הרבה זמן ואז לא ידעתי למי להאמין אז אני מצטערת שקצת כעסתי עליו וגם קראתי לו בן זונה....(שוב סליחה דניאל......) .... הילה

חבל על הזמן..........

עיתון זבל
רק ריכולים יש שם..... ועל מייקל יורדים שם בלי סוף
הוא זה.... הוא פה.... הוא שם....
אל תאמינו לרבע מילה מהריכולים שם
על "ראש 1" שווה לבזבז|כסף|
אבל יש בו פחות מדורים והוא יותר משעמם
תותי: "מייקל ה-
|כסף|

LAEME

New member
אמינם לא ירד על מייקל!

לא צריך להאמין לכל דבר שאיזה מונגולואיד בעיתון כותב! ודי עם הויכוחים האלה בפורום. כבר כמה זמן שלא יצא לי להיכנס לכאן ושוב אותם ויכוחים שטותיים וחסרי טעם.

mjkoe

New member
גם אני קראתי על זה

בן זונה!!!!! (סליחה דניאל) הילה

Marty McFly

New member
למה??

וברוך הבא לפורום!! מקווה שתהנה פה! אני דניאל, אם תרצה עזרה או לשאול משהו...

למעלה