אמינם- HOT97

bLAck hALo

New member
אמינם- HOT97

ראיון שלא מזמן היה קישור: http://www.powow.com/gnuit101/MIC-122.mp3 מדבר קצת על האלבום,קצת שטויות ובלה בלה הוא נשמע נורא מדוכא..! ככל הנראה בגלל המצב שלו ושל קים קים כידוע בכלא עדין ועוד דבר אולי האלבום יגיע עוד השבוע כבר לנט.. ובקשר לטראקליסט יש רק כמה שמות בטוחים אבל אני כבר לא זוכרת אותם אז בטח גם הטראקליסט המלא יגיע עוד השבוע (שתדעו.. כי אני ביומיים הקרובים לא כאן אז אם באמת יהיה משהו חדש תתעדכנו לבד
)

Envenom

New member
אהם..

הטראקליסט:

1. Curtains Re-Opened (Skit) 2. Mosh 3. Just Lose It 4. Like Toy Soldiers 5. Yellow Brick Road 6. It's So Hard (Feat 50 Cent) 7. Paul (Skit) 8. Fall Off 9. Robbing The Cradle 10. Honor (Feat Obie Trice) 11. America's Last Hope 12. Around The World (Feat Stat Quo) 13. Crazy In Love 14. Overcoming Adversity (Feat D12) 15. Em Calls Paul (Skit) 16. Evil Deeds 17. Risen (Feat Nate Dogg) 18. Every Beginning Has An End 19. Final Thoughts (Skit) 20. Encore (Feat 50 Cent & Dr.Dre) Encore (Deluxe Edition) Bonus Disc 1. Bully 2. We As Americans 3. Love You More 4. The End Of The Show​

bLAck hALo

New member
זה התפרסם

בעוד מקומות ויש 2 טראקליסטים שמסתובבים שככל הנראה הם נכונים מה ששמת ועוד אחד אבל רק 8 שמות השירים מאותם טראקליסטים אושרו כנכונים עוד אין טראקליסט סופי

CheN 007

New member
תסתכלו על רשימת השירים!

The End Of The Show עוד כול מיני שירים שאפילו השם שלי מרמז על "הסוף" אז או שהוא הולך להתאבד או שזה האלבום האחרון שלו..(מקווה שזה לא האפשרות הראשונה) אוף זה כזה מדכא זה נשמע כמו אלבום פרידה לפחות שיגיד שזה האלבום האחרון וככה יתנו לו יותר כבוד אפילו יחלקו לו פרסים וזה. ושאר השיירם נראים לי נורא פוליטים..כאילו זה אחלה אבל יש יותר מידיי שירים פוליטים לא?

למעלה