אמינם צריך לפרוש?

Under the GUN

New member
אמינם צריך לפרוש?

תראו, היה לי היום פרץ של געגועים להיפ הופ.. אז הלכתי ופתחתי את התיקיה שכבר העלתה אבק "קליפים של אמ" נכנסתי, וראיתי את הקליפ של The real slim shady ואז ראיתי את הקליפ של just lose it ואז חשבתי לעצמי בTRSS הצחוקים באו לו טבעי, הסלים שיידי באמת היה שם בJLI רואים שהוא אשכרה מתאמץ להיות כמו פעם... ואז ראיתי את the way i am, ואת like toy soldiers בTWIA הכעס שלו בא במפנים בLTS הכעס שלו לו היה מספיק כדי שאני אגיד "וואלה, הבנדאם כועס" אז מה אתם אומרים? אמינם כבר לא מה שהיה פעם, והוא גם לא יהיה הוא לא יצליח לשחזר את ההצלחה של TMMLP, וגם לא את ההצלחה של TES שווה לו להישאר בסצנה רק כדי להגיד "אני עדיין עושה ראפ, ולא חי על המליונים שעשיתי באלבומים הקודמים שלי"?

jogy

New member
אני אומר חכה.. תן לו ת'הזדמנות של האלבום הבא

וורק אז תחליט.. בנתיים כמו שזה נראה, לבנאדם הכשרון לא אוזל והוא ממשיך לספק משחקי מלים מטורפים, אבל כן האמבציה נראית מדלדלת...

ShadysSoldier

New member
לדעתי

עדיין יש לו שירים חזקים יחסית ועדיין יש לו מעריצים נאמנים ועדיין יש לו יכולות ליריקליות מטורפות. אני מקווה מאוד שהוא לא יפרוש אבל כמובן שזאת החלטה שלו 100%...

Miss Slim Shady

New member
אמממ.. לדעתי...

תראה הוא באמת מאכזב... אבל כנראה פשוט אין לו על מה לשיר יותר.. אבל אני בכל זאת מחכה לדיסק החדש (אפילו שאין ציפיות גבוהות) וגם אם הוא יהיה דיסק נוראי אני ישמע אותו שוב ושוב ושוב עד שהוא יכנס לי למוח ואני יאהב אותו.. אני נשמעת מטומטמת אני יודעת אבל מה אני יעשה..

IamAR

New member
אני אומרת שיפרוש בשיא

אבל הוא כבר פיספס את השיא ובכל מקרה לא אכפת לו מה אני אומרת אז כך או כך הוא יוציא את האלבום הזה אז בואו נקווה שאחרי האלבום הזה עוד ישאר לו לאן ליפול כי כן, יש התדרדרות, אבל מי יודע, אולי זה סתם היה רגע של חולשה, והוא לא באמת נע לכיוןון הקרקעית אוך האופטימיות שלי יכולה להרוג יום טוב 3>

לדעתי הוא היה צריך לפרוש אחרי

The eminem show. אמינם היה כל כך הרבה בשבילי והיום כשאני שומעת תקול לו בשירים האחרונים אני לא מזהה את הקול. כמו שרשום לי בחתימה, בשבילי הוא מת או משהו. אני מתאמצת בכל הכח לזכור את הבחור שגרם לי לחייך כמו מפגרת, לצחוק בטירוף ואפילו להזיל דמעה, לשבת ולחשוב. עד עכשיו לשמוע את השירים שלו זה סוג של אופוריה שאני הייתי מתה להרגיש על ליריקה חדשה שאני אשנן באופן אוטומטי.

naor12345620

New member
מייקל,זה נכון שהמוזיקה שלו לא משהו מאז אבל כמ

כמו שהוא אומר בשיר שלו ב''המופע של אמינם''-''בלעדיי' הוא אמר ''איז פיל סו אמטי ויטאוט מיי'' אני חושב שהוא נתן את המסר בשיר הזה אבל זו רק דעתי....אוקיי????

והוא צדק. זה ריקני לגמרי בלעדיו. וכרגע-

אני מרגישה שאנחנו די בלעדיו כי הוא מזמן מה שהוא לא היה. אני חושבת שהוא נפרד ממני כמו שצריך ב say goodbye to..

youngdiz

New member
הוא אמר משהו על זה ב-Soldier

Full of controversy until I retire my jersey til the fire inside dies and expiers at 30 בכל מקרה, אני חושב שאני אחליט אחרי שהוא יוציא את האלבום. את ENCORE ממש אהבתי וזה לדעתי לא פחות טוב מ-Marshall Mathers LP ו-Slim Shady LP, כל אחד וההשפעה השונה שלו. לגבי מה שאמרת על האילוץ, אז No Apologies זו הדוגמא הכי גדולה לכך. שיר מעפן ביותר ומאולץ מאוד.

jogy

New member
פאק אילוץ, סתכל על שירים כמו SHAKE THAT

או SAMCK THAT... גם אם אייקון היה אבא שלי והיה מבקש טובה לא הייתי עושה ת'חרא הזה איתו... השפל בשיאו...

jogy

New member
שששש.....את בכלל קנית דיסק של פרגי

אין לך זכות דיבור :)

galileho

New member
מה? אתה לא חושב שזה שיר מצחיק בטירוף ?

לא יודעת מה איתך אבל יש קטעים בשיר הזה שכל פעם שאני מגיעה אליהם אני נקרעת מצחוק

למעלה