אמינם עכשיו בTRL!!!!!!!

CheN 007

New member
אמינם עכשיו בTRL!!!!!!!

זה תוכנית שלמה מוקדשת לו יווו צרחתי כמו מטורפת (בדימיון) חח מהרררררר אמ טי ויייי

CheN 007

New member
אוקי אז למי שפיספס-

הייתה תוכנית שלמה רק עם שירים שלו והוא היה שם וכול מיני,ת'אמת לא היה משהו כאילו הוא היה שקט כזה ועדין אז לא היה ממש שיא המעניין אבל הוא היה חמוד. והיה קטע כזה שהוא אמר ש50 סנט עומד להוציא אלבום ושיש לו מספיק חומרים לשתי אלבומים אז המנחה אמר לו "אז שיעשה כמו נלי" ולא יודעת בדיוק מה קרה אבל הרבה מהקהל התחילו לצעוק בוז ומישהו מהקהל אמר משהו שלא שמעתי..ת'אמת גם אני שונאת את נלי האידיוט, אבל לא בטוחה שצעקו בוז התכוונו נגד נלי..אם זה נגד אמינם אני יקרע אותם,אבל 99% שזה נגד נלי.

bLAck hALo

New member
כמובן, שוב פספסתי..

=/ נמצא את התוכנית כבר בנט.. פיפטי סתם מעפן!! אני שונאת שמזמינים אורחים ומדברים על משהו אחר! ונלי גם דפוק=| *רגע שבו אני נשמעת כמו פקאצה* הוא הכי חמוד שהוא שקט כזה ורציני יש לו את המבט הזה עם העיניים
*הרגע עבר* הוא לא אמר משהו על סיבוב הופעות? או המשחק? משהו על האלבום שלו? דרה?

CheN 007

New member
בטח דיברו על האלבום הרבה.

הריי הוא בא לקדם אותו.. הוא הסביר מה כול שיר אומר (לא הכול רק איזה 4 שירים) ואמר שהשיר קרייזי אין לאב לא על קים אלה על מערכות יחסים בכללי ועל האחת שהוא עוד לא מצא (כול הבנות התחילו לצרוח..מעניין למה......) ובאמת יש לו מבט כזה ממגנט בעיניים,את יודעת שהמזל של אמינם הוא מאזניים? אז אומרים שלמי שבמזל הזה יש לרוב יופי עדין כזה ומבט מיוחד בעיניים-אמינם הוא ההוכחה.

האו דיבר על המסע הופעות של די 12

ושהוא פורש מהמשחק לבינתיים כיה הוא רוצה להקדיש את כל זמנו למוזיקה כי זה מה שהוא הכי אוהב לעשות והוא דיבר על כמה שירים שלו על קרייזי אינ לאב, לייק טוי סולג'רס ועוש כמה והוא גם דיבר על דרה לא בדיוק הבנתי מה קרה שם אבל דריי היה מעורב באיזה באלגן אבל הוא אמר שדרה בסדר ושלא יצא לו לדבר איתו כי יש הפרשי שעות בין איפה שהם נמצאים לא משו מעניין קיצר אבל דרה בסדר
אה הילוש את יודעת מה עם הדיסק של דרה? הוא יוצא בסוף או מה איתו?

למעלה