אמינם- עוד סרט..

bLAck hALo

New member
אמינם- עוד סרט..

אז קודם למי שרוצה בעברית מוואלה: http://news.walla.co.il/?w=/6/570123 ומי שרוצה עוד מכור אז הנה: In other Eminem news, reports have surfaced that he might follow up his breakthrough role in 8 Mile by playing boxer Dmitry Salita in an upcoming flick tentatively titled "Golden Boy." Salita is a Ukraine born junior welterweight fighter that currently resides in Brooklyn and is still undefeated with 17 wins including 11 by knock out. Slim has reportedly hired heavyweight champion Lenox Lewis' former trainer, Emanuel Steward, to get ready for the part. "I put him through his paces and I was amazed that he was as good as he was," says Steward. Since then, he's trained regularly and I've put him in the ring with some top-notch sparring partners," Steward revealed. "He's improved enormously. He's aggressive, a real slugger. He moves a lot like Muhammad Ali." ואת זה: http://www.boxingscene.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1644 גרררררררררר אמינם בשורט פאנס.. :p:p:p:p

bLAck hALo

New member
אם כבר חדשות אז באלבום של Tech N9ne

כנראה אמינם יפיק איזה שיר. עכשיו, ההפקות של אמינם לא משהו.. למרות שיש לו יציאות מעולותתתת!! אבל Tech N9ne(
) ואמינם(
) יכול לצאת משהו טוווווווב!

angela12

New member
יש למישהו מושג מתי זה יוצא?

ואם זה לגמרי לגמרי בטוח בטוח בטוח בטוח?

תשאלי את הילה (black hole) בטוח היא

יודעת.. כפרה עלייה ואממ אנג'לה איך קוראים לך?@ את החדשה היחידה שפעילה פה! וגם נועה (
!!) סוף סוף אנשים שנשארים.. אז אממ איך קוראים לם? אנג'לה או שזה רק כינוי?

angela12

New member
קוראים לי ספיר

ואני יודעת שמות של כולכם כמעט..!!! לך קוראים עדי אני יודעת מי זאת הילה.. אני יודעת מי זאת אנה... ואני יודעת מי זאת קרן.. איך אני?! כל השאר תכתבו לי שמות ואני יזכור, מבטיחה (
) והסיבה שאת לא זוכרת את השם שלי זה בגלל שנרשמתי לפני מלא זמן...פשוט עשיתי קאמבק...

יאבה איזה זיכרון...

חח אני שנה עד שאני זוכרת תשמות.. ואממ מי זאת קרן? בטח התכוונת לקרין...

k k1

New member
יווווווווו חחח איזה חמודה!!

זוכרת ת'שמות!! ואני גם זכרתי שקוראים לך ספיר!!

eMiFrEaK

New member
אהההההההההה

לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!!!!!! יהודי??? אוקראיני???? מזיע ומתאמן???? לובש שורטסססססס??????? אלוהים! מה עוד אני יכולה לבקש!! חח ואיי זה הולך להיות גדול.. בדיוק כמו כל פרוייקט שלו.. =)))

k k1

New member
נשמע מגניב...

נקווה שגם יהיה ככה..
הוא באמת נראה כמו רוסי שחושבים על זה...! ואנשים תצביעו בסקר ליד הכתבה-מילר-ליאור!!! חחחחחח כבוד לאהבה ישנה!!

למעלה