אמינם-נשוי שוב!?

18zoot

New member
אמינם-נשוי שוב!?

EMINEM,31, was recently spotted in Las Vegas weearing a gold wedding band on his ring finger,fueling rumors of a new love.No way,says his uncle, Todd Nelson, who says the rings Em's ex-wife, Kim Mathers, who's serving a 30-day jail sentence after testing postitive for cocaine,which violated her probation.Nelson says Kim's recently went on a crash diet to protest the prion food, and fears sexual advance from the guards.-

k k1

New member
מה!?!??!?!?!

סטריינג' ורייייייי סטריינג'! הוא בכלל אמר שהוא לא מתכוון להתחתן יותר בחיים... וקים עדיין גרה איתו, איך זה יכול להיות??? ושוב הדוד הקרצייה הזההההההההההההההה?!!?!??!?!?

אמממ לא נראה לי שזה נכון... יותר נכ

ון אני בטחה שלא.. דבר ראשון הוא אמר שהוא לא מתחתן יותר דבר שני לא עכשיו עם כל הבלאגן של קים ושהיא עברה לגור שם וכל זה... דבר שלישי- עוד פעם טוד הזההההההההההההההההההההההההה????????.............?????????. עלוקהההה... ותגידו זה אותו דוד שגר איתו באותו בית..?

bLAck hALo

New member
כן זה אותו דוד שגר איתו...

וזה סתם בטח שמועה נו הטוד הזה בטח קיבל כסף בשביל זה או משהו כזה..

חוצפן! אבל נראה לי שהוא יתחיל להפסי

ק עם זה כי אמ' אמר לו שיפסיק אז אממ יותר טוב.. למרות שזה גםן לא כזה טוב כי אנחנו ניהיה מנותקים........ טוב נחייה עם זה..

bLAck hALo

New member
כעיקרון לי ממש מספיק להיות מעודכת ב

בעינייני המוזייייייייייייייייייייייייקה שלו ולא יותר מזה!! ואם הטוד הזה לא יפסיק אמ ימצא דרך לסתום את הפה שלו

כן ענייני המוזיקה יותר חשובים ברור

אבל לבינתיים אין מוזיקה אז צריך להישען על משו..

bLAck hALo

New member
יש D12 ואני לא שומעת רק אותו..

אם כבר זה מזכיר לי.. מממ למשהו יש אתר ששם כתוב תאריכים של אלבומים שצריכים לצאת בחודש הזה??

bLAck hALo

New member
ממ תודה אבל לא.. אהה אני יודעת איפה

לבדוק.. תודה בכל מקרה בובה

ואממ כן גם אני לא שומעת רק אותו אבל

הוא אחד העיקריים.. את האמת שרק בזמן האחרון אני קוראת דברים על החיים הפרטיים שלו בגלל החוסר במוזיקה אז כל פוורום או משהו של אמינם אז מדובר על זה אז אני קוראת.. ואממ תגידי הדיסק של די 12 מתי הוא יוצא בסוף..? שינו את התאריך..? או שזה עדיין ב27..?

bLAck hALo

New member
חס וחלילה!!! שישנו את התאריך!

זה ב-27!!! אם כבר שיקדימו את היצאה שלו...

אנשים זה מתקרבבבבבבבבבבבבבב

בואו נעשה ספירה לאחור..! כל יום מישהו יהיה נחמד ויודיע כמה נשאר.. טוב אז לקליפ נשאר 4 ימים! ולדיסק נשאר 14 יום! למרות שזה בטח יגיע אלינו חודש אחריי....

18zoot

New member
נראה לי שיקדימו

כי בטוח ידליפו את האלבום לאינטרנט

k k1

New member
אבל אצל אמינם זה שונה

הוא מכניס את החיים הפרטיים שלו למוזיקה שלו ואנחנו מכירים ומתעניינים בסיפור שלו עם אמא שלו,קים והיילי וזה מהשירים שלו

זה מה שאני לא מבינה אצלו...הוא אומר

שהוא לא רוצה שיתערבו לו בחיים האישיים והוא מערב את כל החיים האישיים שלו במוזיקה שלו אז מה הוא מצפה..?..?

למעלה