אמינם נגד סמים....

LadyLuvJess

New member
אמינם נגד סמים....

המממ מי מכיר פה ת'שיר THE KIDS של אמ? אני!!! עכשיו לפחות... הסבר קצר- זוכרים שאמרתי שנדפק לי המחשב? אז כמובן שכל השירים והכל נמחק... אז עכשיו אני מחדשת את השירים <<ד"א... אם תוכלו לשים שמות של שירים אני אוהב אתכם מאוד מאוד!!>> אז נתקלתי בשיר the kids. הורדתי אותו, שמעתי, והתאהבתי... זה פשוט כזה שיר אלוווף!!!!!!!!!! איך לא הכרתי אותו קודם?!?!?!!?!?!?!?? למי שמכיר ת'שיר, אני הכי אוהבת ת'קטע בבית השלישי שהוא אומר "and then you start to see some dumb stuff" איך שהוא אומר ת'"דאמ סטאף" וואי איך אני חולה על זה!!!! כל מקרה, זה שיר פשוט קורעעעעעעעעע אני כ"כ כ"כ כ"כ אוהבת אותו עכשיו!!! ולמי שלא מכיר, תורידו ומייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my josh

New member
כן שיר קורעעעעעעעעע והוא בכלל קרועע

אאבל השיר די ישן איך הגעת אליו רק עכשיו..? ואממ הנה רשימה לכל השירים שאי פעם יצאו לאמינם + לירקסים.. כנסי לפה www.lyricscafe.com ואחרכך לאות e ואז לאמינם.. ואממ זהו...

bLAck hALo

New member
לאמנים יש הרבההה יותר שירים ממה שיש

שם! יש לי מלא שירים שהם לא שמו שם.... תעשי כזה דבר תורידי את השירים שיש שם ואת הבסיסיים שאת מיודעת שיש לו ואז פשוט תרשמי EMINEM בקאזה וכל שאר השירים שאין לך תורידי למרות שגם מהאינטרנט לא תמיד אפשר להשיג את כולם ומממ יש לך רק שירים של אמינם על המחשב את לא אוהבת ראפרים אחרים?!

my josh

New member
זה כל שירים של אמ' מדיסקים הנה אתר

של כ=ל השירים של אמינם http://www.stlyrics.com/songs/e/eminem1371.html והילה אם יש לך שירים שאין שם אז באמת את חייבת להגיד לי איזה.. למרות שלא נראה לי.. יש שם איזה 800 שירים נראה ליי...!@#@!

bLAck hALo

New member
יש לו יותר.. יש לו שירים שהם לא

באלבומים רישמיים או שהוא הוציא להם דיסק מיוחד כזה או DVD לכל אומן יש ככה.... לא מזמן מצאתי רשימה של שירים שלו כאלה שאולי אין לך אני יחפש שוב וישים אותה כאן אני כרגע מחפשת 6 שירים של RUNDMC שאין לי אותם! לא בדיסקים המקוריים שיש לי שלהם ולא במחשב
ככה זה לאומנים יש שירים "אבודים"

my josh

New member
כן אבל בלינק השני ששמתי אז יש שם

איזה עוד 350 שירים שהם לא מדיסקים די וי די וכל מיני כאלה... זה שירים אחרים וזה עוד 350 שירים! מה יש לו יותר מזה..?..? טוב לדעת..

my josh

New member
כן ידעתי שיש להם מלא שירים חוץ

מהדיסקים וזה.. אבל לא ידעתי כמה..! אההה אתם יודעים שאמ' הופיע בקליפ של korn שקוראים לו got the life בסוף כזה..?? אני שמה עכשיו תמונה של זה בהייד פארק בשירשור תמונות כי פה אי אפשר.. אה בעצם אחרכך אני ישים גם בגלרייה למי שאין כח להיכנס להייד..

my josh

New member
טוב שמתי את התמונה כבר בגלרייה

ובהייד אז אם בא לכם תראו..

bLAck hALo

New member
יאפ והוא והיילי הופיעו גם ב..

בקליפ BREAK STUFF SNIPPET של לימפ ביזקיט....

my josh

New member
וואלה..? *הולכת להוריד*

תגידו אמרו לי שלstan יש גירסא של 20 דקות.. זה נכון..?! ואם כן מאיפה אני יכולה להוריד..?? מישהו?!?@@!..?

bLAck hALo

New member
שמעתי על זה פעם

כאילו ממזמן בכל מקרה אם יש אותו לי אין למרות שאני בספק אחרת זה היה רץ בקאזה במיוחד בגלל שזה STAN ועוד 20 דקות... אולי יש-אבל לי אין.

my josh

New member
באסה.. אולי למישהו אחר יש?/יודע מאי

פה אפשר להוריד?!@?!@!?

my josh

New member
כן אבל תחת איזה שם זה יהיה...?

ורגע יש בכלל גירסא של 20 דקות או שסתם אני יחפש.. את/ה יודע/ת..?

xxILxx

New member
stan

ובאורך של הקובץ תראי שהוא יהיה איזה 20 דקות או איזה 25 מגה

LadyLuvJess

New member
הממ... לא....

יש לי עוד אמנים (טוב כרגע לא, אבל זה בתכנון...) פשוט קודם כל אני דואגת לשירים של אמ :) ו.. אני לא מורידה מקאזה, הקבצים שם דפוקים.. וככה אני גם עושה...!! ועדי... אין לי מושג איך לא הכרתי ת'שיר הזה קודם ולמה הגעתי אליו רק עכשיו... אבל הו וול... העיקר שהגעתי :)

xxILxx

New member
אמינם לא "לא לסמים"

לצטט לך שירים שהוא בעד סמים?

למעלה