אמינם משנה את השם?

dende

New member
אמינם משנה את השם?

רציתי לדעת אם מישהו שמע על העניין שאמינם מתכוון לשנות את השם שלו אחרי יציאת האלבום אוסף..... שמעתי שאמינם מתכוון לשנות או פשוט לא להוציא יותר שירים תחת השם אמינם אלה להפוך את השם ל RAIN MAN אם מישהו שמע על זה משהו אז שיגיד בבקשה זה מעניין אני שמעתי שבשיר RAIN MAN הוא מסביר על זה, אבל אני לא הבנתי... תגיבו

Lil M

New member
הוא לא ישנה את השם.

יש לו אלטר אגו בשם סלים שיידי. השמועות אומרות שסלים ימות באלבום הבא.. ומה זה ראפר בלי אלטר אגו? אז בשיר rain man יש רמזים שזה האלטר אגו הבא. אבל היי, אמינם תמיד יכול להפתיע. אל תסמוך על זה...פשוט תסמוך על אמ:)

®NuLy®

New member
../images/Emo45.gifמה שהיא אמרה (שרה אני מעתיקנית)

וזה נורא עצוב שהוא הורג את שיידי

Lil M

New member
שיידי../images/Emo99.gif

תמיד מצחיק אותי שאני עצובה. עוד מעט קוהים לי כלב עוד חצי שנה=] יקראו לו שיידי

galileho

New member
איזה מאגניב ../images/Emo45.gif

תתחדשי מראש
והשם ממש מאגניב רעיון יפה

Lil M

New member
אלטר אגו:

לכל ראפר יש מין אישיות כזאת שהוא קורא לה אלטר אגו. אישיות שמבטאת צד שלא קיים בו. למשל אמינם זה השם המסחרי שלו. מרשל מטארס הוא זה ששר על החיים שלו על דברים אמיתיים. סלים שיידי הוא המטורףף המצחיק זה לא שלא דופק חשבון. D12 למה 12 6 חברי להקה. לכל אחד אלטר אגו נוסף. ככה שחישוב מהיר יוביל אותך ל12. עוד דוגמא: כלא 6 3 ראפרים.לכל אחד אלטר אגו. 3 כפול 2=6. מקווה שעזרתי:) .הייתי.

da1boy

New member
תודה ../images/Emo13.gif אבל כל הקטע הוא

שהראפר מדבר על עצמו, ועל דברים שמפריעים לו, אז למה דרך האלתר אגו?

galileho

New member
שמע את the real slim shady

או את my name is (וזה רק דוגמא לשניים מהרבה הרבה ) ותבין את הקטע

bLAck hALo

New member
....

כמו שכבר כתבו כאן אחרי שאמינם 'יהרוג' את שיידי (וגם זה עדין לא בטוח בכלל) תהייה דמות חדשה..רוב הסיכויים ששמה הוא rain man צריך לחכות לאלבום אוסף שיצא ומשם נדע כבר

למעלה