אמינם לדעתי הוא...

אמינם לדעתי הוא...

פשוט מפגר, (סילחו לי המעריצים שלו...) הוא שונא ת´חיים, שונא ת´מעריצים שלו. הוא שר דברים גסים ומעליב את הזמרים האחרים (שהרבה יותר טובים ממנו...) ובכלל, מה טוב בו? אני לא מבינה למה אתם כל כך אוהבים אותו...

pain is love

New member
מה?????

מובי יותר טוב ממנו??? אתה צריך טיפול??? אתה בטוח שלקחת את התרופות שלך היום???

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

מסכימה
~~ הוא מגעיל אותי מרגע לרגע, אבל משו בשירים שלו אני אוהבת

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

האמת שפשוט התנגן שיר של אמינם ברדיו ובדיוק ראיתי שיש פורום אמינם, אז נכנסתי וזאת הייתה הודעה הכי למעלה, אז הגבתי עליה~~ מקווה שזה לא הפריע במיוחד למישו

Big 7

New member
טוב בנדנות

עופו מפה!!! לכו תישמעו בריטני ספירס

1crazy girl1

New member
../images/Emo26.gifלדעתי אמינם הוא

זמר מעולה! הוא שר על החיים שלו ואם למישהו יש בעייה עם זה שלא ישמע את השירים שלו ולא יכנס לפורום הזה! אחלה שירים

S u n L i g h t

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמינם הוא אחלה זמר יש לשירים שלו משמעות ויש כאלה שאפילו מזדהים איתו

Big 7

New member
דייי איזה בורות!!!

אמינם הוא לא זמר יא לא מפותחים הוןא ראפרררררררר דיי להגיד זמר הוא ראפר ולא זמר

../images/Emo15.gifלידע כללי...../images/Emo98.gif

" חמודונת 12 " היא חברת פורום בריטני ספירס... : ) בטח נכנסה להתנקם באלה שקיללו את בריטני ספירס בפורום שלהם... : ) בקיצור... לא להתייחס !!! ביי...

Big 7

New member
הוא עדיין נקרא ראפר ולא זמר

אם הוא היה עושה R&B או פופ אז הוא היה נחשב זמר!

ilbe182ebli

New member
טוב כפרות:

אמינם ראפר כן כן דה דה בריטני היא זונה ואני עצמי השתתפתי בירידות עד שחסמו אותי משם :) ומאמי (הזאתי מלמעלה שירדמה עליו) אמינם לא שונא את החיים שלו ולא אף אחד אחר (טוב כן :)...) אבל את הכעס שלו הוא מוציא בשירים שלו! כמו למשל שאת עצבנית את מוציאה את הכעס שלך על אנשים? או דברים בסגנון אז הוא מוציא אותו בשירים שהוא כותב. בדוגרי- אמינם בחיים הרגילים בנאדם רגוע מאד ואחלה של בנאדם! ושימותו הקנאים!!!!

Big 7

New member
אז ככה

הזאתי שמעריצה בריטני שפיך שתלך לחפש.... אמינם הוא ראפר לא זמר ולא נעליים בריטני ספירס היא זמרת אבל נו באמת מי שומע את השירים שלה חוץ מהמעריצות שלה?כולם יודעים שכשיש קליפ שלה או שמעבירים ערוץ(פריירים) או שלוחצים על mute ומיסתכלים על הקליפ(מעניין למה?) עם בגדים כאלה ותנועות כאלה תשימו לי את הטלויזיה על mute ותביאו ליראות את כל הקליפים שלה אני לא יעצום עין בקיצור נראה לי שהנושא מיצה את עצמו

../images/Emo15.gifאוהבת את דרך החשיבה שלך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה...
בריטני שפיך ?!?!? איך אני לא חשבתי על זה...
חחחחחחחחחחחחחחה...
גדול !!!
ביי...

למעלה