אמינם יורה ופוגע!

my josh

New member
אמינם יורה ופוגע!

ראיתם את התוכנית הזאת שהיה באמטיוי ב-4?..? תוכנית יפה הוא דיבר על הריב עם כריסטינה וויל סמית וכל מיני... את האמת בכלל לא הבנתי את ההקטע של הריב של כריסטינה הוא סתם רב איתה.. היא אמרה שהוא חמוד באיזה תוכנית ואז היא אמרה חבל שהוא נשוי זה טוב זה לא משהו רע.. גם היא אמרה שהיא לא הבינה מה הוא רצה.. מישהו מוכן להסביר לי?!!!1 אחרכך הוא דיבר על השירים שלו וכל זה על דרה וכל החברים היה יפה וזה גם פעם ראשונה שראיתי את זה!!..! אני גאה באמטיוי..! בדרך כלל הכול שידורים חוזרים !..!

my josh

New member
תגידו מישהו יודע אם אני יכולה להורי

ד את זה מקאזה או מאיפשהוא..?

k k1

New member
לא ראיתי

וגם אני לא הבנתי מה היה הקטע עם כריסטינה,חחחח היא החמיאה לו והוא התעלל בה חחחחח, טוב לא נורא, מגיע לה...

my josh

New member
חח קרין מסכנה מה היא עשתה לך..

חחח אני דווקא לא שונאת אותה היא בסדר אני ממש אוהבת את הקול שלה הוא מהמםםם!!! והיא בכלל מוכשרת.. רק חבל שהיא כזאת חרא של בנאדם זנזונת קטנה... בעע רשמתי על זה היום בהייד פארק אין לי כח עוד פעם.. בקיצור נסגור על זה שמגיע לה..

k k1

New member
חחח תהגי אותי אבל

אנ'לא מבינה מה כ"כ יפה בקול שלה...חחח אבל כן היא מוכשרת ויש לה שירים טובים אבל מה אני יעשה היא מעצבנת בתור בן אדם

my josh

New member
מהה?? הקול שלה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!

אל תדאגי אני לא יהרוג אותך על זה..(אולי על משהו אחר.. חח ) וכן היא מעצבנת מאודד בתור בנאדם!

למעלה