אמינם וKORN

18zoot

New member
אמינם וKORN

זה נכון שהוא הופיע בקליפ שלהם? ואם כן הוא השתתף בשיר או שזה היה רק cameo?

eMiFrEaK

New member
תאמת...

אני לא ממששששש בטוחה... אבל אני יודעת שהוא פשוט הופיע בקליפ.. אם אתה רוצה יש תמונה בגלריה..

כן הוא היה בקליפ אבל לא הרבה זמן רק

הראו אותו בקהל שם או משהו כזה.. וזהו, שמתי תמונה של זה בגלריה. אה הוא גם בקליפ של לימפ ביזקיט ברייק סטאאפ נראו לי קראו לו.. וגם אמ' היילי דרה וסנופ דוג אממ היו עוד כמה.. חח היילי שרה שם שהיא הייתה ממש קטנה איזה חמודה היא!

k k1

New member
מה??????

היילי שרה שם???? ואני לא ידעתי??? אני מתה עליה ועל הקול החמוד שלה! כפרההההה עליה!!! *הולכת להוריד*

היא לא שרה כאילו כן אבל לא חחחח

פרד שר אבל גם היא כאילו מראים אותם שרים אבל זה בעצם הוא שר יענו עם השפתיים.. חח קיצר זה מה זה יפה פרד מרזיק אותה כזה על הידיים והיא שרה שם משהו ואמ' שר משהו בולשיט... לא זוכרת ראיתי את זה ממזמן......... קוראים לשיר: Limp Bizkit - Break Stuff (uncencsored)

קראתי עכשיו באולטימייט שזה בכלל לא

נכון.. שאמ' לא משלם על כל זה.......... הנה קראו: Ok I got to say this because Star Magazine is has made 1 thing up again. It's not costing Eminem a thing because it's court ordered rehab and when the court orders it guess who pays for it, THE COURTS. And who pays for the courts, the tax payers of Michigan since that's where she was sentenced. Nice to see where your money goes doesn't it. And can someone please tell EM's uncle to shut up to the media. I'm pretty sure Kim doesn't want him to tell the media about how she feels about prison just in case she ever does get in trouble again cause it might just make the judge pissed that she thinks that.

k k1

New member
אחחחחחח איזה משפחה משוגעת

יש לו... כל פעם שיש איזה סיפור יש ציטוט מאיזה דוד/דודה/סבתא שלו...מה נסגר?!?!!? שיפסיקו להתערב! פחחחח שמעתם שכשיצא 8 מייל אז נכון בסרט האמא הוצגה כמסוממת,מזניחה ת'ילדים שלה וכו' אבל מכל הדברים האלה מה הפריע לה- השיער של השחקנית!!!! סבתא של אמ אמרה כזה שהשיער של דבי צמיד מסודר ולא כמו השחקנית שגילמה אותה שהשיער שלה היה מפוזר-כמה אפשר להיות סתומות!?!?!?!?!?!?!?!? כמה!?!?!?!?!?.1

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שמעתי על זה אבל זה נשמע משהו מתאים לגברת דבי.. ותגידו אמא שלו באמת אף פעם לא ראתה את היילי....... לא נראה לי שזה יכול ליהיות.. והסבתא כן ראתה כי יש לי תמונה שהיא מרזיקה תמונה ממוסגרת של אמ' והיילי אני חושבת אממ רגע נראה לי גם אמא של אמ' הייתה שם לא......??? קיצר היא ראתה את היילי מתישהוא.....?

זהו.., תמיד כשאני שומעת את קלינינג

אאוט מי קלוזט אני חושבת לעצמי never say never

k k1

New member
אחח קליניג........

איזה שיררררררררר יכול לגרום לי לבכות! במיוחד המשפט: Remember when Ronnie died and you said you wished it was me? איךךךךךךךך היא יכלה להגיד לו את זה?????????

עזבי האישה הזאת לא ברורה!!..! אחחחח

אני יכולה לבעוט בה!! ואממ השיר הזה כבר גרם לי לבכות כמעט כל שיר גורם לי לבכות תלוי באיזה מצב אני חח.. גם וידאוט מי יכול לגרום לי לבכות הכול תלוי במצבבבב.. ואממ דווקא המשפט you selfish bitch i hope you fucking burn in hell for this shit זה המשפט הכי חזק בשיררר.. ואם כבר מדברים על שירים של לבכות זה קיםםםםםםםם אלוהים איזה שיר מפחיד חח רעדתי כששמעתי אותו פעם ראשונההההה..! אין אין אני תמיד כל פעם מחדש בוכה ב"יו וונט טו ליב מי דאטס פיין באט נוט פור אימ טו טייק מי פלייס ווט יו אאוט אופ יור מינד?..?" וגם "אי אייט יו אי אייט יו אי סוור טו גוד אי אייט יו או מיי גוד אי לוב יו" --------> סליחה על העברית לא היה לי כח לאנגלית......

k k1

New member
חח אם כבר אני בוכה מצחוק

מהקליפ/מהמייקיג/או פשוט מהשיר עצמו חח

מהשיר פחות מהקליפ יותר אבל מהמיקינג

אני מתההההההההה מתחוקקקקקקקקק... יווו זה אחת התוכניותתתת

k k1

New member
חחחח נכון גם אני ככה

עדי שאלת את חברה שלך על b2k?

אה לא.. חח אני עכשיו איתה בטלפון

חחח גוד טימינג קרין.. היא אמרה שהם מכירים ככה מגיל 14 15 שהם היו חברים ואז בכלל בן דוד של ראז בי חששב על זה שהם יהיו להקה ואז הם התחילו וזה.. וזהו.. בערך..

למעלה