אמינם גדול

I Loe EMINEM

New member
אמינם גדול

אני חדשה בפורום ולדעתי אמינם הוא האומן הטוב ביותר ששמעתי!! אני אוהבת אותו כי הוא מספר על דברים שקוראים באמת ולא על סתם איזה סיפור אהבה שמתגשם רק בסרטים הוא מספר על החיים כמו שהם בלי לפחד מהתגובה של אנשים. ככה אנשים צריכים להיות אתם לא חושבים?
Life are beautiful use them dont waste them​

Big 7

New member
לרדת על כל

אומן שלישי לא חושב שצריך להיות ככה..וראית ראפר שמספר על סיפור אהבה???לא חושב...

I Loe EMINEM

New member
לא

לא ראיתי ראפר שמספר על סיפוריאהבה אבל התכוונתי לכל הזמרים האלו שמספרים על האהבות ועד כמה שהכל בה קל זה די מגוחך את לא חושב??

Psycho MC

New member
כן כן... מספר על דברים שקרו באמת...

כאילו שאת בכלל יודעת על מה את מדברת!!! כמעט כולם פה לא מעריצים אמיתיים וסתם דפוקים שאמינם הוא האלוהים!!! את בכלל מכירה ראפרים חוץ מאמינם וההומיז שלו (את יודעת מה זה?)??? כמעט כולם פה ככה... מטומטמים...

M ShadY

New member
צודק

יש שירים כמו בוני & קלייד, קים ובכלל כל הלהיטים הגדולים מיי איז, ריל סלים שיידי ווידאאוט מי, וגם רול מודל.... מ-א-ו-ד מפגרים מבחינת ליריקס. אבל סה"כ הוא ראפר, כדי להיות ראפרים המרכיבים הם: דיבור שחור (במקרה של אמינם זה אבוד), ביצים, שובינסטיות לא עד כדי כך קיצונית, חוש הומור, עבר כגנסטר וילדות קשה. לא? (אגב, זה אומר שוויל סמית´ לא ראפר- לאלה שאוהבים אותו)

Psycho MC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיייי!!! אתה הורגים אותי פה!!! חחחחחחחחח!!! איזה שטויות במיץ שפיך... שירים כמו בוני & קלייד, קים והלהיטים הגדולים (רול מודל להיט משהו בנזונה) הם שירים בלי תוכן ומפגרים מבחינת הליריקס..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! לא ידעתי שאתם כל כך מטומטמים פה!!! כשאני אהיה עצוב אני אכנס לפה לראות מה קורה!!! חחחחחחח... ועוד משחקים אותה מבינים... כן... דיבור שחור... עבר כגאנגסטר... חחחחחח!!!

M ShadY

New member
Psycho MC...

נכשלת בהבנת הנקרא? כתבתי את הלהיטים הגדולים ורול מודל... (אם לא נשכלת בהבנת הנקרא בטח הבנת) ואולי תראה לי ראפר נורמלי שלא היה גנסטר, אוקיי? אז אול לא לכל אחד יש נסיון ברציחות וכאלה דברים אבל זה כ"כ שקוף שהם גנבו, היו מעורבים בקטטות וכאלה. ומה שתגיד "חכם" שלנו, אז אתה הגאון וכולנו הטיפשים... ובקשר לסאבלימינל והצל, לא שמעתי שום דיסק שלהם, הספיקו לי כמה שירים. עאלק ציונים אמיתיים, סאבלימינל בא מצפון ת"א והיה ג´ובניק (אני אסלח לו אם היה לו פרופיל נמוך), ועאלק בהופעות משחקים אותה עם ה"אחי" שלהם, ועוד סיוון המטומטמת הזאת, מנסים להיות אמינם הישראלי X2 אבל הם לא מדגדגים את האשך השמאלי. מה שכן, פעם נתקלתי כאן או בפורום אחר, לא זוכרת... שאמינם היה הראפר הלבן הראשון, אולי לזה קוראים "מעריץ"? אבל חלאס!!!!!! תגידו ברוכה הבאה יפה במקום לרדת עליה חזק, זה פורום אמינם ולא פורום המומחים למוזיקה שחורה.

Psycho MC

New member
ALTRYNE...

מה אתה לא יודע שלאמינם היה ניסיון ברציחות... חחחח... אתם הטיפשים (לא כולם) זה נכון... את במיוחד אם את חושבת שאת צודקת... וואי את יודעת על משהו חוץ מלדבר שטויות על אמינם - לדבר שטויות על סאב & הצל... אמינם הישראלי... כן כן... כן זה פורום אמינם = פורום המעריצים המטומטמים של אמינם... סליחה...

Altryne

New member
YO YO YO

אתה מבין עכשיו מה עשית??? הגדרת מה זה ראפר ואיך להיות ראפר זה רק אומר דבר אחד אההההההההההה חחחחחחחחח אני מת מצחוק תגיד מה קרה לך? רוב הראפרים העכשויים לא יכולים להיות ראפרים לפי ההגדרה שלך כנס לפורום מוסיקה שחורה ותנסה להגיד דבר כזה שם יקטלו אותך והם צודקים

Altryne

New member
big up (אם אתם בכלל יודעים מזה)

psycho אמר דברי חוכמה רובכם פה בפורום הזה מקשיבים לאמינם בגלל שהוא עכשווי ו-IN אני בטוח שרובכם גם מעריצים(אהמ) של סאבלימינל אבל רק מהתקופה האחרונה שהוא מושמע הרבה ברדיו

Psycho MC

New member
BiG UP!!! (הם לא יודעים מה זה אגב)

כי כולם פה גם מעריצי בריטני ובקשיט בויז... אתה קולט... רוב השירים של אמינם (במיוחד הלהיט "Role Model") הם שירים בלי תוכן, בלי הגיון ומדברים על שטויות... חחחחח מאן הפורום הזה בדיחה!!! תסגרו אותו!!!

M ShadY

New member
לך תתכונן על הבנת הנקרא

ואז תחזור שפת אם... אולי תהיה כמו סאבלימינל, ציוני אמיתי? אהבל

Psycho MC

New member
אוי כמה שאת דפוקה!!!

את צריכה לסתום יותר!!! את מקשרת את סאבלימינל לאמינם... את דפוקה ב
... רק אל תגידי לי ללמוד הבנת הנקרא או שאני איעלב... לכי תלמדי קצת על אמינם וכשתדעי מספיק תוכלי לדבר עליו בכלל...

ffiendd

New member
wtf../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה שמעתי?! איך שאת מעליבה אותי (אני פונה בלשון נקבה כי רוב הפורומים שאני נמצאת בהם יש רוב של בנות...)! ריטלין זה לאנשים עם בעיות קשב וריכוז (כמוני), וזה מעליבבבבב!!!!!! ד"א- אני מאיע, בת 12 וחצי, ואני חולה על אמינם...לא צריך לדעת יותר מזה, חוץ מזה שאני ילדה מטורפת... ועוד ד"א- מה שכתבתי בתחילת ההודעה זה היה סתם, פשוט התעצבנתי על משו אחר ואין לי מושג למה כתבתי את זה, כבר אמרתי שאני לא נורמלית...

Psycho MC

New member
רק אל תהיי מטורפת...

בוא´נה כו´כם פה ילדים קטנים (לא מבחינת הגיל) שלא יודעים כלום מהחיים שלהם??? כנראה שכן...

ilbe182ebli

New member
וואי וואי כל מה שקראתי פה..........

טוב אני לפני שהתחלתי לשמוע את אמינם לא ידעתי מי זה והוא לא עניין לי את התחת. אחר כך שמעתי באיזה מקום את דה ריל סלים שיידי, אהבתי, ביררתי מיזה והתחלתי לאסוף חומר.. (כולם מתחילים ממשו.. לא?) בקשר לסאבלימינל והצל- חצי מהכיתה שלי חולה עליהם ועוד מלא חברות שלי.. אישית הם לא מעניינים אותי ביכככללל,, אולי יש להם איזה שניים שלוש שירים שדיי אהבתי ומידי פעם אני שומעת אבל זהו! לא יודעת מזה אמינם הישראלי בישבילם וכל הבולשיט הזה וזה לא מעניין אותי. אני לפני אמינם לא הייתי שומעת מוזיקה שחורה לא ראפ ולא יודעת מה! התחלתי לשמוע את דריי וסנופ דוג ביגלל הקשר שלהם אל אמינם, דיאמאקס מהפורום הזה (לא זוכרת מי המליץ לי) ועוד כל מיני ראפרים אבל גם אם אמינם ישקע למטה וכל העולם ישנא אותו לא יהיה לי אכפת! וזהו בערך סתם התעצבנתי פה על השטויות שרושמים פה =)

schlichter

New member
כדי שאני גם יתערב....

אוקיי.... אז ככה אני למשל גם לא שמעתי שום מוזיקה שחורה בכלל ובקושי אם.טי.ווי אבל פעם אחת חבר שלי השמיע לי את MY NAME IS אהבתי את ואת הקצב וזה מה שקנה אותי. מאז אני מכור לאמינם ועכשיו אחרי שיש לי את רוב הדיסקים אני הולך אחורה בזמן ומקשיב לשירים שהוא עשה כמו Infinite ועוד שירים ישנים יותר. עכשיו בקשר לסאב אני אישית לא אוהב אותו כי בעצם אין שום דבר שעומד מאחורי המילים שלו ואין משחק מילים יותר מדי יפה כמו שאמינם עושה. שמעו ראפ בישראל זה יפה והכול ואפשר לעשות וזה טוב שעושים אבל מה לעשות אי אפשר לעשות כמו על אותם נושאים שעושים הראפרים הבאמת גדולים. אז די ותיישרו את ההדורים ותקשיבו TO THE ONE AND ONLY EMINEM שלכם Schlichter

Psycho MC

New member
Infinite = אחלה שיר חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח אתם לא יודעים כלום אז אל ת´שחקו אותה מבינים גדולים פה, כי אתם לא!!! אתם לא יודעים כלום!!! לסאב אין משחק מילים יותר מדי יפה כמו של אמינם... סיבה לא לאהוב אותו... חחחחחחח...

למעלה