אמינות

אמינות

מה הייתם עושים עם יום אחר יום הייתם נתקלים בחוסר אמינות של מורה ברמה מטריד כבר? ואני אתן דוגמאות:1. היא אומרת לי כל יום שרק הקטנה שלי לא רושמת שיעורים ובזמן שאני באה בבוקר להכניס אותה לביה"ס הורים פונים אליי ומספרים שאין להם מושג מה השיעורים מהיום הראשון כי הילד לא רושם. 2. אומרת שהיא בודקת לכולם שיעורים-כל ההורים פה אחד אומרים שמהיום הראשון אין אפילו סימון אחד במחברת של ילדיהם. 3.היא מתעקשת שהקטנה שלי לא עושה כלום בכיתה למרות שכשאני עוברת איתה על המחברות אני רואה שהיא כן עושה והמורה מתעקשת שעשתה זאת בבית-התיק נבדק כבר בכניסה לבית בידיי. וזה רק מס דוגמאות . בעיניי אמינות זה דבר ראשון שלימדתי את ביתי ואני מרגישה שאני כבר מתפוצצת מהמצב עם המורה הזו. אשמח לשמוע איך הייתם פועלים בנושא

מחשבות

New member
לא לחכו יום אחד ולא לבקש עצות מאיש.

ישר למנהלת. תחילה בנימוס ואחר כך להפוך עולמות בזעם קדוש בעיניים. זה מצב העבודה הרגיל בישראל ואין מה להתרגש.

מחשבות

New member
אכן כך. להפעיל יותר ויותר הורים

ולהסב את תשומת לבם. כמובן יש מקום להעלב מאוד כשהורים אחרים ממש לא ידעו על מה את מדברת.

יש מנהלת???

נראה לי ברור שחייבים לדבר איתה!!! חוצמזה מדובר על כיתה א? ילדים בכיתה א אמורים לכתוב לבד את השיעורים?

אצלה כן

ומהיום הראשון היא אף הגדילה לעשות שביום הראשון ביקשה מהם להעתיק מהלוח את מערכת השעות רק התערבותי ופניה אליה גרמה לה להדפיס להם. אני חושבת שאכן אגש למנהלת ואפתח לפניה את כל החוסר אמינות הזו. תודה

אני חושבת

שהייתי פונה גם למשרד החינוך אני המומה שילד בכיתה א צריך להעתיק מערכת שעות

קובעים עם המורה שיחה ומעלים את התחושות שלך

והתתרשמות שלך. כדאי אולי לעשות תאום ציפיות בינך - כאם לבינה - כמורה.

אני גם חושבת שכדאי לדבר עם המורה לפני שפונים

למנהלת הלאה. לא לתקוף אותה אך לנסות לברר איתה את הנקודות שהעלית. בנושא הדרישות שלה מן התלמידים, יכול להיות שזו שנה ראשונה שהיא מחנכת כיתות א'? איזה כיתות היא חינכה עד עכשיו? לפי מה שאת מתארת (העתקת שיעורים / מערכת שעות) זה נשמע לי דרישה גבוהה מדי מתלמידים שלא יודעים לכתוב עדיין.

אני מתכוונת ממש לקבוע שיחה ולדבר על הנושאים

האלה במרוכז. ממה שהיא כתבה הבנתי שדובר על כל דבר לחוד כשהוא קרה / עלה. אם אכן דיברה עם המורה ואין שינוי, הייתי גם פונה הלאה למנהלת.

למעלה