אמינות.... דיון....
Given the opportunity הרבה אנשים היו עושים דברים אם רק הייתה להם את ההזדמנות.... בשיעור אזרחות נאמר היום המשפט "מי שיכול לגנוב יגנוב" [וכן אלה, אני מקשיב בין לבין
], חשבתי לעצמי "מעניין", האם זה באמת כל כך נכון? לא הייתי צריך להיזכר כל כך אחורה בעבר שלי כדי לראות מקרה בו ניצלתי הזדמנות.... היה לי היום מבחן בספרות, חוזר כי את המועד הראשון פספסתי.... המורה הסבירה לי איפה לשבת ואילו שאלות לפתור תוך כדי שאני מחזיק את החומר ממנו למדתי [מסוכם ומודפס] וכל זה כשאנחנו עומדים במסדרון הומה ילדים והיא צריכה להגיע לשיעור הכפול שלה עם הכיתה שלי.... התחוור לי שהחומר -בידיים- שלי והיא שולחת אותי לעשות מבחן, אז אמרתי לעצמי "אם היא לא מוודאת שאני עושה את המבחן "נקי" אז זו הבעייה שלה, אז התיישבתי לי באיזה חדר, מפרק את החומר הלימודי [מוציא את הדפים שאני צריך] וישבתי ועשיתי את המבחן.... כמובן שהיה שם גם אנסין ובזה אי אפשר לרמות כל כך, אבל נעזוב את זה.... אני, שתמיד עושה מבחנים בהגינות, התפתיתי להעתיק רק כי הייתה לי את ההזדמנות, מבחן לא שמור, החומר בידיים שלי.... תחשבו לרגע, אתם בחנות ובידכם משהו שאתם רוצים לקנות, המוכר/ת עסוק/ה בלקוחות רבים שכרגע קונים, כל כך פשוט להעביר את המוצר שאתם רוצים מעל הגלאים, או לא יודע, כל דבר כזה.... אתם יודעים ש-100% לא יתפסו אתכם, תגנבו?
Given the opportunity הרבה אנשים היו עושים דברים אם רק הייתה להם את ההזדמנות.... בשיעור אזרחות נאמר היום המשפט "מי שיכול לגנוב יגנוב" [וכן אלה, אני מקשיב בין לבין