אמיל הנה התמונה..

Rוית

New member
אמיל הנה התמונה..

הוכחה לכך שלאלאניס יש מעריצים מכל הגילאים
מה דעתכם?

Rוית

New member
דו-שיח הגיוני וברור ../images/Emo178.gif

"שלום, אני אלוהים" "אבל אלאניס מוריסט היא ספוג" מה זה קשור?" "זה אומר שאתה לא יכול להיות אלוהים" "וכי למה זה?" "נכון שאלניס מוריסט היא אלוהים?" "מה?" "נו, לא ראית את הסרט ההוא?" "אה, כן, זה לא קצת רדוד מצידך?" "זה לא משנה. ונכון אלוהים הוא ספוג?" "טוב, עכשיו ממש איבדת אותי" "אלוהים, הוא ספוג. זה מה שקירקגור אמר, או אחד הפילוסופים אמר" "אה, אף פעם לא אהבתי אותו. אבל הוא צודק בדר"כ" "אז זהו" "מה זאת אומרת? זה מוכיח שאני לא אלוהים?!" "אתה אלאניס מוריסט?" "לא" "אתה ספוג?" "לא" "אז אתה לא אלוהים" "ממ.. לא חשבתי על זה" "רואה?" "אז כנראה שאני באמת לא אלוהים" "בדיוק" ואז הוא נעלם בתוך סופת ברקים. טיפוס מוזר. גם אני לא מבינה את זה ממש עד עכשיו
למקור לחצו פה... נ.ב-אני יודעת שזה לא קשור לפתיל המקורי, אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה מכיוון שמספר ההודעות שעולות בעמוד אחד הורד מ20 ל15 בלבד!

בהיעדר אלוהים ממשי בשבילי

מוצא אני באלאניס את הדבר הרוחני היחידי שיש בחיי , שכן אני יודע שאלאניס לא יכולה להקים אנשים לתחייה אבל היא מייצגת עבורי את אלוהים בדרכים שלי.

רוית

מאיפה הבאת את הדו שיח הזה??? ולא ממש הבנתי אותו ובקשר למעריצים מכול הגילאים-גם בקיסריה היה אנשים מכול הגילאים

Rוית

New member
נתתי שם לינק,

זה עוד אחד מהדיונים המוזרים בנענע..
תסתכלו שם בהודעה הראשית, יש שם עוד דו-שיח מוזר שכזה, אולי מישהו יבין מזה משהו... אבל זה חביב, הצחיק אותי טיפה אפילו... "אתה אלאניס מוריסט? -לא אתה ספוג? -לא אז אתה לא אלוהים!" הגיוני לא?

למעלה