אמט אני כאן !

אמט אני כאן !

טוב אז אמט החמוד הזמין אותי מפורום "בדרך להורות גאה" אותו ניהלתי עד לפני חודשיים. שורה על עצמי: אני לסבית נשואה ואמא לבן בן 8. יש לכם רעיונות לגיוון חיי המין ? לא ערב רומנטי נרות וכו' כי זה יש בשפע. משהו מסעיר כך שיעורר את אישתי בטרוף.אולי תנוחה חדשה? או מעשה מטורף? חשבתי אולי כדי להתחפש ואז לדפוק לה בדלת ו.... אתם יודעים בקיצור יש רעיונות? שרית.

Liroy26

New member
הנה כמה רעיונות:

א. לדפוק על הדלת מחופשת נגיד לשוטרת, חיילת מג"ב, ספרנית, כל דבר שיכול להדליק אותה. ב. לקפוץ לחנות סקס הקרובה ולרכוש כל מיני אביזרים מדליקים שתמיד רצית לנסות. ג. סקס במקומות לא שיגרתיים - כנסיה, על גג מגדלי עזריאלי, על המיטה של ההורים חיק הטבע. ד. שלישיה - זה לא תמיד מתקבל בברכה וכרוך בסיכון מסוים אבל אם הקשר בינכן הוא מספיק חזק אין סיבה שזה לא יעבור לכן בכיף.

S h a m i

New member
ברוכה הבאה!!!

לא, זה בסדר... כולנו נשב בשקט ונחכה למארח הטנטרי שלנו שיצא מהמדיטציה שלו ויגיע הנה לקבל את החברה שהוא הזמין לביתנו... כן. אנחנו מחכים. לא, זה בסדר. לא צריך להדליק אורות. אני אשב בחושך ואחכה. טוב - נשברתי... שלום שרית... ערב רומנטי? אחר? שונה? אהמ... אז ככה:
להכניס לסקס קצת משחקי שליטה, מילים גסות, כוחניות/שליטה...
מסאז' אירוטי עם שמנים אירומטיים עד עלפון - כמה שזה נדוש - אין תחליף!!!
מזג אויר מצוין בחוץ. סעו לכיוון לא ידוע. פשוט קחו את הרכב וסעו. תעזרו בנקודה אקראית באמצע. צאו מהאוטו. תתכילו ללכת (לא לשכוח לנעול את האוטו). תעצרו. משם פשוט תמשיכו להיות מקוריות... זהו נגמר לי...

גיוונים או גוונים

המיןוהטרפת החושים עד כלות זה חלק בלתי נפרד ממני, יש הרבה דרכים לגוון אבל לטנגו צריך שתיים ואין לדעת עד איפוא אתן מסוגלות להגיע.... 1. ביקור בחנות המין הקרובה יכולה לעניין הגיעו דגמים מענינים 2. ביקור בסופר יכול להוליד משהו מעניין....(קצפות, שוקולד למריחה, מלפפון בשיאו, סירופ מייפל נוזלי וטעים... 3. נסיעה לילית ספונטנית, צפונה או דרומה....סיגריה טובה.. כוס יין משובח... שוקולד בלגי.... והדיסק הכי אהוב שכולו אהבה גדולה לקסיקון כל מילות האהבה, ידיים זריזות ויכולת אילתור תוביל ללילה מעניין ומחרמן 4. אני הייתי הולכת על שלישייה..... 5. הצלחה בחיי המין

amet

New member
שלום../images/Emo140.gif שלום../images/Emo140.gif שלום../images/Emo140.gif

" שלום, שלום ובוקר טוב נשיר במקהלההההההההההההה שלום גם לשרית ושיהיה לנו יום נפלא......." אתה בטח מכירה את השיר הזה אני בטוח, ברוכה הבאה לפורמנו הקטן והחרמן
ה-
בדרך ולירוי עוד מעט יכן עוגה חדשה וגם ממנה תקבלי
אני מקווה כי תהני משהותך עימנו, יש כאן שפע של אנשים מדהימים כפי שאת רואה וכולם באים עם הרבה
. אז מה הצעות יעול אני כרגע קצר זמן מלחשוב יותר מדיי אך עלה בי רעיון מבריק הבוקר
. אתמול אמט |וזה לך שמי| היום ביום אינטנסיבי של מדיטציות דינמיות מהבוקר עד תשע בערב, מה שקרה לאחר אותם מדיטציות אמט מאוד אבל מאוד צרוד, ובבוקר כשקוקי שמע אותי מדבר בטלפון הוא אמר לי "מותק איזה קול סקסי נהיה לך, ומה שקיבלת זה.....
. אז אולי כדאי לך ללכת לים לצעוק ולצרוח עד שתצא ...... ואז לבוא אל בוגי שלך |ותקני אותי אם אני טועה| וללחוש לה באוזן מה בא לך, אני בטוח שהיא תתלהט מהקול הסקסי שיהיה לך, כמובן שלהוסיף כל מיני מקלות דבש למיניהם, שמן אירוטי , שילוב של פאצ'ולי וילנג יילנג+ נרולי. ואת השאר את כבר תספרי לנו. ביינתים קבלי ממני תמונה זו עם הרבה אהבה וברכת יום קסום ומדהים
ושוב ברוכה הבאה

ברוכה הבאה, שרית!

[כל הכבוד לאמט - הוא כבר לא רק מארח, הוא גם היחצ"ן של הפורום...] לגבי עצות לגיוון חיי המין, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שנאמר. אני באמת בעד משחקי תפקידים, תחפושות סקסיות, אביזרי עזר מעניינים או פינוק בטבע. נשמח לשמוע במה בחרת ואולי גם תפתיעי אותנו במשהו שלא חשבנו עליו....

איזו קבלת פנים ../images/Emo51.gif

אני הולכת בסוף שבוע הזה לנסות כמה מהעצות שנתתם לי. 1. שלישיה לא בא בחשבון !!!! אנחנו נשואות באושר רב ונהנות אחת מהשניה ואין לנו צורך בעוד שותף/ה זה לא מה שיעשה לנו את זה. 2. על מיטה של ההורים גם לא בא בחשבון, יש לנו בית ומיטה משלנו. אבל.... כל השאר רעיונות נחמדים מאד. מבטיחה לעדכן. שיהיה לכולכם סוף שבוע נפלא ומלא בסקס ואהבה אני מתכוונת ששלנו יהיה כזה. במיוחד שהילד לא בבית בסוף השבוע הזה. תודה על קבלת הפנים החמה זה נעים נעים נעים נעים שרית.

למעלה