אמט או חובה .....

fuchsia

New member
אמט או חובה .....

אמט........מה אומר ומה אגיב , כמארח הפורום או כאמא פולניה , אתה עושה את עבודתך בצורה מופלאה , נעלמתי קצת בגלל עבודה, חיים , ושאר שטויות והינה אמט , בלב מודאג וכואב שואל לשלומי , איפה הייתי ומה עשיתי , רק חסר לי השניצלים עם הפירה ובאמת הייתי נלחץ שבעצם הפולניה שלי מהבית היא זו העומדת מאחורי הניק הדואג. אז אמט יקירי, אכן נעלמתי אבל ככה אני כמו החורף בא והולך ואף אחד לא יודע לכמה זמן הוא ישאר, אבל כולם רוצים עוד ממנו. תמיד נחמד לדעת שיש לאן חזור , עם הבית ריק לפחות אני תמיד יכול לפתוח את המחשב ולקרוא את מה שקורה כאן. אז עד הפעם הבאה......שיהיה לכולם רק טוב וקריר , ולשתות הרבה מים .(נו הייתי חייב להוציא קצת מהפולניות שלי גם)

amet

New member
פוקסיה ידידי ../images/Emo39.gif

אני שמייייייח שזה עושה לך טוב הדאגה שלי. שניצל ממני לא תקבל, אבל אם תרצה איזה עיסוי בשמנים ארומתיים רק תגיד ואני כבר משפשף את גופך
. מעבר לזה אולי תהיה גם כל עונות השנה ולא רק החורף, יהיה הרבה יותר נחמד. וכמובן שהפורום הוא הרבה יותר מסתם הודעות כאלו ואחרות. וכשעצוב לך אתה מוזמן לשפוך את ליבך וכשטוב לך רצוי וכדאי לשתף את האחרים. בכל מקרה אתה יותר ממוזמן להישאר לשתף ולהשתתתף. תודה לך
וסוף שבוע רגוע.

למעלה