אמטיוי2!

ramoni

New member
לא

עשו איזה ערכו עליהם איזה טייק קטן, בגלל שהם מועמדים בקטגורית להקת הרוק הטובה ביותרת בטקס הפרסי mtv אווארד, שיהיה בהצלחה, לי אישית לא יזיז לי עפעף אם הם יצאו עם פרס או בלי,אני אף פעם לא אתלהב שלהקה שאני מעריץ תיקח תואר של ערוץ מביש כמו MTV. בכלל אם הם יוציאו עוד סינגל, זה יהפכו להיות "דה ראסמוס" הבאים

היי! דה ראסמוס לא כאלו נוראים.

אני בטוחה שאתה אפילו לא מכירה אף שיר שלהם חוץ מ"אין דה שאדוז."
אל תשפוט להקה בגלל שיר אחד, יש להם שירים הרבה יותר טובים ממנו. זה שהיה להם שיר אחד חרוש לא הופך אותם לממוסחרים.. לינקין פארק ואוונסנס פי אלף יותר ממוסחרים מהם.

ramoni

New member
לא אמרתי שהם נוראים

הם פשוט ממסחרים יתר על מידה. הם גם לא אינדודואלים מי יודע מה, כי כל השירים שלהם די דומים אחד לשני. משאומר ששמעתי מספיק שירים שלהם. הם חביבים אך לא יותר מי זה

הם לא ממוסחרים יתר המידה.

עובדה, לקח להם דיי הרבה זמן להתפרסם. (9 שנים ו5 אלבומים...) והם לא מסתובבים בלי חולצה כדי להשוויץ בשרירים או מצטלמים בפוזות. יש לי מלא תמונות שלהם ובאף אחת הם לא תופסים פוזה. השירים שלהם לא דומים.. אולי באלבום החדש יש קצת דימיון כי לאורי (הסולן) עשה כמה דברים שהוא מתחרט עליהם ורוב השירים מדברים על זה.

אני דיסגרפית...

לכן לפעמים יש לי שגיאות כתיב. ואין לי כוח להתחיל לריב אתכם אם ראסמוס הם להקה טובה או לא. אם אתם רוצים אל תקשיבו להם, אני לא מכריחה אף אחד לעשות שום דבר.

למעלה