אמזון

eXeCuTeee

New member
אמזון

מישהו קנה משהו מאמזון? האם הם שולחים לארץ בכלל? אם כן כמה עולה המשלוח? ואיזו עונה כדאי לי לקנות? (עד עכשיו ראיתי רק מה שהיה ב AXN, ולא הכל)

Gilliana

New member
לצערי אין לי עם אמזון אבל...

יש לי נסיון טוב עם Barnes & Nobles. לגבי עונה - אני מציעה כמובן שתלך לפי הסדר. אם סיימת לראות את העונה השלישית (ששודרה ב-AXN אולם קוצץ ממנה הפרק האחרון, שחלקו השני פותח את העונה הרביעית) - קנה את הרביעית. הסדר חשוב. בהצלחה!

andrew161

New member
אני קניתי משם..

וזה מגיד לארץ תוך שבועיים בערך אבל תיזהר לא לקנות בסכום שמתקרב ל400 שקל כי אז ייקחו לך מע"מ. זה מאוד אמין,מאוד טוב,ובאיכות. אני קונה משמה כול הזמן. בפעם הבאה שאני קונה שאני מקווה שזה יהיה בעוד שבועיים אני קונה את העונה השלישית שמאוד אהבתי...

eXeCuTeee

New member
איך בדיוק משלמים?

איך אני משלם להם בדיוק? כמה משלמים על הדמי משלוח? ונראה לי שאני יקנה את העונה הראשונה- כמו שאמרתי לא ראיתי הכל, אני מעדיף להתחיל לקנות מהתחלה (בסופו של דבר, אני ינסה לקנות את כל העונות)

Ice Age

New member
אמאזון

הם ממש בסדר, משלוח יחסית מהיר (שבועיים בד"כ), ומחירים לא נוראיים, אם כי יש יותר זול. יש גם אפשרויות אחרות: גיליתי שבאוסטרליה יש אתרים שלפעמים הם הרבה יותר זולים, גם המשלוח יותר זול וזה מגיע בד"כ תוך שבוע. אני אוהב למשל את FBO. אפשר גם למצוא דילים טובים ב-ebay, אבל חלק מההצעות שם (בעיקר מסין) זה כנראה זיוף. אני קניתי את כל העונות שם, ואני מוכר אותן ב-1000 ש"ח אם אתה מעוניין. אני חושד שזה מזוייף.

למעלה