"אמור" ראשל"צ....

taltul11

New member
"אמור" ראשל"צ....

אמא...ראשון..."אמור".....הזמנתי....מגעיל....שירות....רע...ביי. (ציטוט של ידידי הטוב.) ועכשיו ברצינות: סיפור על שלוש חברות וידיד שחשבו לשבת בבית קפה קרוב לבית ולהעביר חוויות, התכונון היה לנשנש משהו ולהעביר את הערב עם חברים משכבר הימים (הכרנו לפני שנה ...
) בפועל: במארחת עמדה בחורה לא ממש סימפטית שכיוונה אותנו לאיזור מעשנים (בגללי), בעודנו פותחים את הספר שמסתבר שזה התפריט (משהו כמו 30 עמודים!) יש שם הכל...פשוט הכל. בשלב זה כבר הפכתי סקפטית בקשר לאיכות אבל לא ייחסתי חשיבות ..בעודנו מעלעלים הידיד החליט לסגור את הספר כששאלתי למה..הוא ענה ...אני מחכה שייצא הסרט..
. המלצרית היתה חמודה מאוד אבל את הנאמנות למקום העבודה היא השאירה במקום אחר(ההסבר יגיע מיד) אז הזמנו מנה גדולה של הוםפרייז הידיד הזמין סטייק שהקשר בין מה שהוא הזמין למה שהוא קיבל הוא מקרי בהחלט!! וכשהעיר את תשומת ליבה של המלצרית תגובתה היתה ואני מצטטת "כן, כבר מישהו התלונן על זה היום..אני אבדוק מה אני יכולה לעשות... (ואני אומרת..מנוולת לא יכלת להגיד לפני?) המנה הוחלפה כמובן במנה אחרת איזשהו כריך שאני לא זוכרת את שמו ..שהיה נחמד אבל ממש לא מעבר. הקפה היה טוב והקרם ברולה מתוק מידי לטעמי אבל החבורה דיי אהבה. ולסיום: חניה ממש לא עדיף לבוא על סקייטבורד. גישה לנכים לא ממש יש מדרגות בכניסה למקום אבל לא חקרתי לגמרי את העניין. סוף טוב לסיפור..בזכות כל הדברים הקטנים והלא מקצועיים לא הפסקנו לצחוק במשך שעתיים! גמר חתימה טובה.

Lear22

New member
ושוב הסיפור חוזר על עצמו

במקומות כאלה אין טעם, וגם לא הקל ביותר להזמין סטייק, מקסימום סנדויץ' סטייק וגם זה בלחץ. אם את מגיעה למקום כזה, שבו התפריט הוא אחיו הקטן אך המאותגר של יוליסס או שאת עושה אחורה פנה לארומה הקרוב למקום מגוריך או שאת פשוט הולכת על הכי פשוט שיש, קפה, עוגה, מקסימום איזה ג'בטה עם חזה עוף, לא יותר ולא פחות. חבל על הכסף, כי הרי הם לוקחים יותר מכל מקום, וחבל על העוגמת נפש מהמנות. אוכל רציני אוכלים במקום רציני שמכבד את עצמו, ולא בכל מיני מקומות מקושקשים, ואם כבר מגיעים לאותו קשקוש, לוקחים את זה בסבבה ומזמינים בקטנה. בכל מקרה נהנתי לקרוא את הביקורת, כתבת יפה

Amoureuse

New member
אצלנו בבית הזן הזה נקרא "אקפולקו"

ע"ש הרשתות המיתולוגיות בתחום תפריט גדול ואוכל מזעזע - אפרופו וקפולסקי. כך אומרים: "הייתי באמור בראשון לציון, בדיוק אקפולקו"...

../images/Emo13.gif

יופי של כתיבה!! אהבתי וצחקתי, אבל ביננו "הכתובת היתה על הקיר"! גם לי היה "התענוג" לשבת ב"אמור" לפגישת עסקים בצהריים למזלי שתינו קפה ובזה הסתכם העיניין. התפריט באמת מוגזם ביותר. אקפולקו= הגדרה קולעת אפילו טיפה מפרגנת ל"אמור". מי היה מאמין שלפני שנה וחצי ישבה באותו מקום מסעדת רוטשילד'ס עם האוכל הנהדר...

ofir178

New member
מסכים במאה אחוז

אני תושב ראשל"צ וכשהמסעדה נפתחה לפני כמה חודשים אני הזדעזתי על הסלקציה שהוא עשה שם,גועל נפש. עכשיו הוא מוכן להכניס את כולם,רק שיבואו. שלא יפלו מסעדות בישראל,אבל שיצליחו אלה שהבעלים שלהם הם בני אדם.

למעלה