אמורה מיו

אמורה מיו../images/Emo35.gif

ביצעתי חיפוש, קראתי קצת ביקורות, חלקן טובות, חלקן פחות. אשמח לשמוע עוד ביקורות והמלצות אם יש. משפחה שהולכת לחגוג יום הולדת. נהיה שבעה אנשים. אוהבים אוכל ת'כלס ולא קישוט על הצלחת. וגם אוכל "פשוט" ולא בהכרח "מסובך" מעוניינים שהמקום יהיה נחמד ולא יקר יתר על המידה. יש המלצות למנות נבחרות? איך הפסטות, הבשרים? ואם מישהו יכול לומר לי מהו קלצונה ואיך הוא במסעדה השירות, חביב? וגם חניה, אם מישהו יודע איפה יש בסביבה כל הערה או הארה אחרת שיש אני אשמח לדעת עליה. תודה רבה!
 

Siren

New member
אמורה מיו../images/Emo70.gif

ביקשת "אוכל ת'כלס", "פשוט" ו"לא מסובך". אמורה מיו מציעה את כל זה ועוד. המקום מקסים אבל כדאי להזמין מקום ולהתעקש על שולחן בחדר הפנימי כדי להמנע מלקבל שולחן בכניסה. השירות בסדר גמור ולגבי מחירים את יכולה להתעדכן באתר. אני ממליץ להזמין צלחת אנטיפסטי גדולה שיכולה להתאים כנשנוש ל-2 או 3 אנשים. היא מגוונת מאוד וטעימה. אם אתם הרפתקנים שאוהבים אוכל מתוק תזמינו ספגטי בשמנת, כבדי עוף, פרמזן ויין אדום. כל מי שטעם לי מהצלחת נאנח מעונג. מעולם לא אכלתי את הקלצונה שלהם (פיצה מקופלת ל-2) אבל הפיצה שלהם טובה וזה מבוסס על אותם חומרים. לגבי חניה, זה תלוי ביום ובשעה. יש חניון בגן העיר תהנו!
 
תודה. כמה שאלות...

חדר פנימי - כרוך בתוספת כלשהי? זה חדר סגור שמתאים למשפחה אחת או שיש מקום לשאר אורחי המסעדה? אם צלחת אנטיפסטי גדולה מתאימה ל-2 עד 3 אנשים אז הקטנה מספיקה בקושי לבנאדם? אני פחות בקטע של מתוק, ראיתי באתר שלהם שניתן להזמין חלק מהמנות חריף או פיקנטי. חניה -אנחנו נהיה שם בשעות הערב. מישהו מכיר עוד חניות מוזלות בסביבה? חניון גן העיר, מה העלויות והאם הוא קרוב יחסית? תודה.
 

Siren

New member
כמה תשובות

החדר הפנימי פתוח לכל הסועדים ואני כרוך בתשלום נוסף. יותר נעים לשבת שם כי אז נמנעים המבטים הרעבים של כל מי שנכנס למסעדה (השולחנות ממש צמודים לדלת הכניסה) צלחת אנטיפסטי הקטנה היא נשנוש לאדם בערך.
 
לא כרוך בתשלום

פשוט חדר פנימי של המסעדה, שמורכבת משני חדרים צמודים
 

mikadany

New member
המלצות נוספות במחיר דומה

איסט 38 (אוונגארד ז"ל) אוונגארד פביאנה פסטה אודיאון כולם מקומות נורא נחמדים, לא מחייבים, לא פלצניים, עם אוכל די פשוט וטעים ולא יקר במיוחד מזל טוב !
 
תודה.

אך לא זו הייתה כווונתי. התכוונתי לשמוע עוד קצת חוות דעת על אמורה מיו. למרות זאת עיינתי בהצעות שהבאת.
 

קשיו

New member
אמורה מיו- הייתי פעמיים בחודש האחרו

פעם אחת בעסקית ופעם שניה בערב. יופי של מסעדה, לא מעונבת, אוירה טובה אוכל טעים, מחירים הוגנים לגמרי. מבחינת המנות: אישית לא נהניתי מרביולי ריקוטה ותרד ברוטב שמנת פרמזן שהיה מלוח אימים. טעמתי ואהבתי מאוד רביולי עם אספרגוס וחמאת לימון שהיה נפלא. עוד מנות שאהבו- ציה אנג'ליקה (עם ירקות קלויים), ציו סבטינו (עם נתחי פרגיות, קישואים ופלפלים), ציה ג'ודיטה (תרד ומסקרפונה), ציו לאנדרו (שמנת, בטטה). לקינוחים- טירמיסו ונונו אלברטו (פאדג' שוקולד, דובדבנים ומוס שוקולד לבן). חניה- תמיד מצאתי ברחובות הסמוכים. חניון גן העיר- ממש מעבר לכביש, אבל לדעתי יקר. אם אני לא טועה יש חניון ליד המכללה שבאנטוקולסקי (?), ממש ברחוב שמאחורי המסעדה.
 
למעלה