אמונה

jojs8j3

New member
אמונה

שלום רב לכולם :)
מה קורה במצב שבנאדם מייצר אמונה תת הכרתית ..
הוא מרגיש שינוי ואז מה שקורה זה שהבנאדם כול פעם מחטט עם ובודק אם הבעיה לא חזרה
ותמיד בוחן אם הבעיה לא חזרה.. ואז מה שקרה בגלל שהוא בוחן ובודק את עצמו כול פעם אז היא חוזרת ...
מה אתם אומרים ?

ladybug4NLP

Active member
אז כדאי להשתיל אמונה שאומרת שהאמונה החדשה

נכונה ומתאימה לך ואין צרוך לחטט

jojs8j3

New member
LADY

איך הדבר הזה נקרא בדיוק ? כי הלכתי ל 2 והם אמרו לי לחזור ולחזור הם לא מכירים דרך אחרת .

ladybug4NLP

Active member
אם היית יכול לעשות לבד-ודאי היית עושה

אז מכיוון שאתה לא יכול אז תן למטפלים לעשות את העבודה

אתה כל הזמן מחפש איך לאמר למטפל מה לעשות אתך.

תאמר לו מה המטרה שלך ותן לו לעבוד בשיטה שלו/שלה כדי להגיע לשם.

ותתחיל להאמין במטפל ובעצמך כי אתה כל הזמן בודק את המטפל, את עצמך, את האמונה את האיך ואת המה.

בצורה כזו לא תגיע לשום מקום פרט להיות מתוסכל.

יום טוב

jojs8j3

New member
ladybug4NLP

אני כבר נמצא אצל מטפל ... ואני לא רואה שינוי שינוי אמונה . רק שיפור (עלידי תרגילים שאני עושה בבית שהוא נתן לי תקופה ארוכה . )

מה השם של הטכניקה שגורמת לתת מודע שלי להבין שהאמונה נכונה ??
ללכת למטפל זה הכי קל להגיד .. אני רק שואל איך קוראים לטכניקה זה הכול אם יש דבר כזה בכלל
כי לא כולם מכיירים את אותם כלים

ladybug4NLP

Active member
כל עבודת ה-NLP נועדה להגיע למטרה שאתה מציב

לעצמך
זה לא שם אחד או טכניקה אחת. ספר למטפל מה המטרה שלך ותעבדו על זה.
הטכניקה לא חשובה, העיקר שתגיע למטרה שלך.

כל בית ספר ל-NLP שמכבד את עצמו מלמד את אותן הטכניקות הבסיסיות ואח"כ כל אחד מוסיף על זה.
אם המטפל שלך לא נראה לך - תחליף אותו (למרות שלכאורה נראה לי שלא משנה להיכן תלך אתה רוצה או זקוק לאיזו הוכחה שאי אפשר לקבל בטיפול.

זה מסוג האנשים כמו שאומר אנרו אוסטין - שגם אם מתוך 100% הבעיות שלו נפתרו 99% , אז ה-;% הופך עכשיו לבעיה של 100%
זה מקרא the what if man

jojs8j3

New member
ladybug

אהבתי תמשפט אחרון .. ככה זה שלוקחים את כול העולם כמובן מאליו .. בנאדם יהיה מושלם מכול הבחינות הוא הסתכל על ה1% שלא בסדר
גם את בעצמך וכול אחד עושה את זה בלי סוף.....

כן אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שהתת מודע שלי יבין שזו האמונה המתאימה לי אולי אני ילמד את זה לבד...
הבנאדם שאני מטופל אצלו הוא מעל 15 שנה NLP טריינר .

ומה ניראה לך יש לי בנק של כסף לנסות כול פעם משהו אחר ... תגידי לי ברשותך איזה טכניקה זו ואני יחפש מטפל מתאים שגם מכיר אותה לעומק . כי המאמן שלי אמר שצריך לחזור המון פעמים עד שתיהיה אמונה חדשה .

למעלה