אמונה - משימה

אמונה - משימה

נא למנות 5 דברים שאתם מאמינים בהם, הדבר הכי חשוב ראשון, השני הכי חשוב שני וכו'. המלצה נא חשבו היטב על תשובתכם.

shiri93

New member
המפף,

זה קשה. ><" אני אחשוב עלזה. ונראה מחר.

חרא חרא

New member
אהבתי.. =]

אז ככה זה הולך.. 1. באלוהים 2. בעצמי 3. מאמינה שהחיים יפים 4. מאמינה בשאיפות 5. מאמינה שלכל סיר יש מכסה אני לא סגורה על המיקום של 3, ו-4 יש מצב שהייתי מחליפה ביניהם.. לא בטוחה. לילה טוב. חגית.

Spotless Mind

New member
להחליט...

שיש "משהו" מבלי הימצאות של עובדת מוחשיות או שנקלטו על ידינו...

אמונה

אמונה ביצוע: שוטי הנבואה מילים ולחן: רואי לוי בלילות הכי קרים אחוז אדם באמונה שימים מאושרים עוד מחכים לו בפינה כהשמש מסתתרת ונשארת עננה יש סיכוי שהיא חוזרת רק בזכות האמונה כל אחד וכל אחת בכל לשון ומדינה נפרדים בשם הדת ונפגשים באמונה הנוצרי המוסלמי וגם הבן של השכנה מקווים לחיות מחר ולהיות באמונה כבר אמרו ממזמן שהרצון ניתן בכוונה כל הדרך מהלב להשגחה העליונה כשלמדנו לדבר את המילה הראשונה לא היה דבר אחר הייתה שם רק האמונה

count on me

New member
אני מאמינה ב -

1 . אהבה 2. בעצמי 3. באנשים 4. שהכל תלוי בי, ואנחנו יוצרים את המציאות 5. באלוהים בעקרון אחרי הראשון, אין חשיבות מסוימת לסדר...

כן המפקד!

דברים שאני מאמינה בהם... 1.בעצמי 2.במחשבה וברגשות שלי 3.ביכולות שלי 4. במשפחה שלי 5.בחברים שלי *אני לא בטוחה לגביי הסדר, ובמספר 2 ו3 נכללים אומנם ב1..אבל חילקתי את זה בכוונה. קבל ח"ח מייק

אמונה - משימה - שלב 2

בנו סיפור קצר (אני מדגיש, קצר) בו נכנסים 5 האמונות הגדולות והחזקות שלכם לפי הסדר בו הצגתם אותן. שימו לב, לא לכתוב סתם שורות בלי קשר, שיהיה סיפור ושחמשת האמונות ישתלבו בסיפור מבלי שיאבד הקשר והרצף של הסיפור. המלצה חישבו היטב(!) על מבנה הסיפור עלילה, דמויות, מוסר השכל (מסר)

count on me

New member
הפכת להיות מורה?

אז נשחק ע"פ הכללים שלך.. מורה / מדריך צריך לשמש דוגמה...ועדיין לא שמענו מהן האמונות שלך

yossi iv

New member
שלי...

1. אין עוד מלבדו.. הוא האלוהים היחיד. 2. הכל קורה לטובה. 3.יש עולם אחר, אחרי זה שלנו. 4.האדם הוא גוף ורוח. ......

adi23e

New member
האמונות שלי:

1. ימי הולדת הם הימים החשובים בשנה 2. בטבלה המחזורית 3. מה שיוצא מהלב ייכנס ללב 4. שיש לנו כוח רוחני גדול מאוד 5. שרצוי שיהיו לנו 2 עבודות: אחת שתמלא את הנפש והשנייה את הכיס 6.הכל לטובה 7.שיש גם עולם אחרינו וגם במקביל לנו שבת שלום

אהבתי מאוד את האמונות שלך ../images/Emo189.gif

הלוואי שלי הייתה אמונה כזאת חזקה
אשמח אם תשתף מאיפה מגיעה האמונה הזאת.. זאת אומרת, מה גורם לך להאמין בדברים האלה? (אני יודעת שקשה לדבר במובנים של גורמים בנושא אמונות אבל לצערי אני בנאדם מאוד רציונלי ואני לא מצליחה להשתחרר מזה
) ועוד שאלה אחת (שבעצם מופנית לכולם) - אתה מרגיש שאתה מאמין בדברים האלה, או יודע אותם?

נדחף

בתור אחד שמאמין באמונות זהות לחלוטין זו אמונה אחרת... מעבר לידיעה..... הרגשת אמת מוחלטת ונכונה.

למעלה