אמון

אייבורי

New member
אמון

כולם רוצים בדסאמ אינסטנט תן לי בבקשה שתי בדסאמ ארוזים בשקית וורודה. קצת שוט טיפונת שליטה. אחד קורטוב של אזיקים ערבבי היטב והרי לך וי על מדף הניסויים. <פורק קיטור של תיסכול> אז זה לא עובד ככה, זה מתחיל לאט לאט, בניית אמון קירבה, חברות, איאפשר לקפוץ מעל הפופיק, למי שאין זמן, למי שמחפש וי, שילך לחפש ת'חברים שלו. זהו פרקתי

צריך עזרה בפריקה ../images/Emo35.gif המשא כבד ../images/Emo35.gif

מה שכתבת נכון לכול תחום בחיים..............

אייב, תוריד חולצה.

תשכב כאן, על הגב. יושבת ליד הראש שלך ומתחילה לעסות בעיגולים מסביב לעיניים. צביטות עדינות של הגבות, גשר האף. חוזרת על הפעולות האלו בערך דקה וחצי-שתיים. משם עוברת אל המצח, הרקות, קו הלסת, עולה דרך הסנטר האף חזרה אל המצח. כל התהליך הזה לפחות חמש פעמים. מהמצח, אחרי הפעם האחרונה שעליתי לשם, עוברת לעסות את הקרקפת, יורדת לכיוון האזניים, בעדינות מעסה את החלק שמסביב לאוזן, מגמישה קצת את האפרכסת <תפסיק לחשוב על איך שזה נראה ותתחיל להנות מאיך שזה מרגיש> ואחרי איזה שתי דקות כאלה, עוברת לחלק העליון של העורף. מחזיקה את כל משקל הראש שלך בכף יד אחת, ועם היד השניה מעסה בעדינות את הקצה התחתון של הגולגולת, בדיוק איפה זהו מתחבר עם עמוד השדרה. מעבירה את משקל הראש אל היד השניה, ומעסה עוד קצת מהכיוון השני. מניחה את הראש שלך חזרה על המזרן, מניחה ידיים על העיניים שלך כדי להרגיע קצת. מבקשת ממך להסתובב ומעסה את העורף, הכתפיים, השכמות והגב העליון.. עיסוי עדין, לא מהזן הכואב. עכשיו אתה יכול לקחת כמה דקות להירגע. הפעם זה ללא חיוב גזור ושמור --- גזור ושמור --- גזור ושמור --- גזור ושמור חברים, ברצינות, תבקשו ממישהו שאתם אוהבים שישכב ככה ותעשו לו את הטיפול הזה - זה גם ישפר פלאים את הרגשתו וגם סביר מאד שהוא ירצה לעשות לכם אותו דבר. וזה שווה. הדגמות יתבצעו על חי, כשאגיע.

אייבורי

New member
גזרתי שמרתי

ןלא מעניין אותי שאת מגיעה אני רוצה אחד דחוףףףףףףףףף

שכןןןןןן

אתה בא לג'וגינג...... משעמם לי

אבל משעמם לי עכשיו

<דיווה רוקעת ברגליה> מחר אני בכלל יוצאת ואחכ הולכת לדאנג'ן

אבל למה יש שכנים ../images/Emo3.gif

רק לבקש ת'קפה/ סוכר... יש לי עוד חצי שעה להעביר עד וויל וגרייס... אוףףףףףף (מלאכי נרדם גרררר)

למעלה