אמון..

Flash Button

New member
אמון..

מפריע לכם כשמישהו קרוב לא בוטח בכם, בין אם זה אח(ות)\חבר(ה)\ידיד(ה)? אני חושב שכן. השאלה היא - מה אתם עושים בנידון..? אשמח לראות הרבה הצעות

זה קשה-

כשאין אמון ממישהו קרוב זה ממש לא נעים... צריך לתת את התחושה שפתוחים עם אותו בנאדם, לא להסתיר ממנו דברים, לספר לו סודות שמשתפים רק אותו...

ilana4ka

New member
זה ממש

שיט לדעתי. הכי גרוע זה לבטוח במישהו, לספר לו הכל, ולקלוט שהוא בכלל לא בטוח בכם באותה מידה. זה ממש לא נעים.

Flash Button

New member
את צודקת בהחלט..

בגלל זה שאלתי מה כדאי לעשות במצב כזה..
וזה לא שהוא לא בטוח, זה שהוא לא בוטח.

נכון...

קרה לי גם,זה בהחלט משהו קשה,זה ממש כאב שגיליתי דבר כזה על חבר הכי טוב שלי... שימו לב מה הולך,כי הוא דיבר עליי מאחורי הגב עם אנשים ודברים שבפנים הוא אמר לי "לא נורא" וכאלה אבל מאחורי הגב הוא אמר "איזה אפס" וכדומה

מפריע לי מאוד

אני הייתי ממליץ לדבר איתו על זה ולהבין מאיפה זה בא,לנסות להשיג נסיון להוכיח את עצמי.

Flash Button

New member
אני ממש לא יודע מאיפה זה בא

כי עד עכשיו לא קרה שום דבר שיגרום לו לא לבטוח בי, אולי הוא הבין איזושהי מילה לא נכון או משהו כזה..בכול אופן נראה לי שאני אשמור את זה, אחכה ואראה אם זה ממשיך או שהוא יצליח לבטוח בי סוף סוף..

*-*SUNSHINE*-*

New member
בתור

רודפת צדק מושבעת... כל עניין האמון הוא מאוד חשוב לי,וקרוב לליבי על דברים כאלה לא מבליגים מדברים מנסים להבין מה קורה ולמה ואיך ומה נהיה עד שפותרים את הבעיה אחרת יהיה קצ'ה לא?

Darkwing

New member
אמון נבנה עם השנים.

זה לא דבר שמקבלים כמובן מאליו. יש הרבה מאוד אנשים שנותנים אמון באנשים אחרים בלי בעיה וסופגים מזה חבטות לא מעטות. אחר כך הם הופכים להיות שקטים יותר ולא נותנים אמון בכל אחד סתם.
מה לעשות בנידון? אין הרבה מה לעשות. אי אפשר לכפות על מישהו אחר לתת בך אמון. אבל אפשר לספק להם הרגשה של ביטחון ופשוט להיות שם בשבילהם, ולא משנה מה היא רמת האמון שלהם בך. האמון יבנה. זה לוקח זמן. אז סבלנות.
ומהעבר השני... אמון הוא הבסיס לכל מערכת יחסים. ללא אמון בבן הזוג, אין שום סיבה לזוג להיות יחד. אם אני אגלה כי לבת הזוג שלי אין אמון בי, אז אני אנסה לברר מדוע (שיחה ישירה), היות ומשהו לא בסדר. סביר מאוד גם כי נפרד.

Flash Button

New member
אהבתי..../images/Emo9.gif

וכמו שאמרתי למעלה..וגם אתה אמרת - שאמון נבנה עם הזמן..אז נחכה ונראה.

למעלה