אמון

noosh 19

New member
אמון../images/Emo35.gif

רציתי להתייעץ איתכם. אז ככה אבא שלי קנה ממרח עגבניות מיובשות של חברת חצבה. (אין אותם בספר העמותה) התקשרתי למספר טלפון שרשום שם, אפילו פעמיים לדבר עם שתי אנשים שונים. שתי אנשים שונים אנו לי שאין בזה גלוטן, שהם כרגע בדקו בכופסא.. אמרתי להם שזה לא עוזר לי שלא כתוב, יש מלא דברים שלא כתוב והם עדיין מכילים גלוטן. או בסביבת גלוטן אפשרית. אז הם אמרו שהם תכף יחזרו עליי.. ואחרי שהם חזרו עלי הם אמרו זה לא מכיל גלוטן בטוח. בכל מקרה, מה אתם חושבים?

במה התשובה שלנו עדיפה משלהם?

אנחנו בטוח שלא יודעים יותר מהיצרן לגבי התכולה של המזון שלו. אם הם אמרו שזה בסדר, אני מניחה שזה בסדר...

noosh 19

New member
אני מתכוונת

שעם אתם נותנים אמון או לא, לא דווקא ספציפית על מה ששאלתי:)

נילוס11

New member
אם התקשרת ושאלת

ואפילו 2 אנשים(מה תפקידם שם?) הבטיחו שיבדקו ויחזרו עם תשובה, הבנתי שהם חזרו עם תשובה,אז זה לדעתי מראה שהם באמת בדקו,שאלו וחזרו עם תשובה. אני הייתי נוטה להאמין להם לאור מה שהבנתי.

נועית7

New member
ברור שמאמינים

לפעמים אני פשוט מופתעת מרוח ההודעות כאן. אם לא נאמין איך נחיה?! אפשר לחשוד בהכל, ואפשר לברר ואז לאכול. תפסיקו להיות חשדנים כל כך!!! חוץ מזה תמיד יש גם ניסוי וטעייה. מזלנו הוא שפירור גלוטן לא באמת הורג אותנו.

noosh 19

New member
אבל אני לא מרגישה כלום, שאני אוכלת

גלוטן. וכן הגלוטן פוגע בי, עד כדי כך שעברתי ניתוח בבטן מהסיבוך שזה עשה לי. לכן ממש חשוב לי

noosh 19

New member
אני לא שואלת אבל ספציפית לזה,

בכלליות, עם אתם נותים להאמין או מידי פעם מפקפקים?

למעלה