אמון וציפיות

אמון וציפיות

אני מצפה יותר מגברים שאני עושה איתם סקס בדסמי מאשר גברים שהיחס שלי אליהם הוא ונילי.
אני דורשת מהם לשמור עליי יותר, להיות רגישים יותר, להבין יותר.
לדוגמה, אני מסוגלת ללכת לבד בלי להיתקע בקירות ולכן אין צורך לשמור עליי בהליכה רגילה. אבל אם אתה קושר לי את העיניים, אז אני בהחלט מצפה שתשמור עליי שלא אדפוק את הראש. זאת דוגמה פיזית אבל זה ככה גם בנושאים מנטליים יותר. יכול להיות שגבר ונילי יפגין הרבה חיבה כלפיי במפגש ואני ארגיש מפורגנת ורצויה, ולא יהיה לי צורך בהרבה שיחות אחרי- או אפילו לא יהיה לי צורך בכלל בשיחות טלפון בין המפגשים- אבל אם זיינת אותי, השתנת עליי והלכת אז לפחות אח"כ תהיה קצת בן אדם ופחות מרוחק.

מה דעתכם? יש הבדל באמון ובציפיות בין בדסמ לוניל?
אולי דווקא הפוך- אני כאן לשרת ולסתום את הפה והשולט שלי לא חייב לי כלום והדרישה שלי למשהו ממנו היא הזויה?

(מוזר לחזור לתחום הזה אחרי כל כך הרבה שנים של חרם)

gidionline80

New member
כל

אחת ואחד מה שעונה לו לה על הצורך
לכן שוה לשוחח על כך לידע
מאחר ומדובר באינטימיות ומיניות בין בוגרים אין הבדל בין בדסמ לוניל
ואין צורך לישר קו עם טרנד או סגנון מסוים של יחסי שליטה

גידי, לא הייתה שום כוונה ליישר קו

הצעתי דיון תאורטי, או אם תרצה, סקר.
לי אין שום כוונה להישאר עם גבר שאני לא סומכת עליו, גם אם כל הפורום יכתוב שזו הדרך.
ברור מאליו שזה אינדוודוואלי, כמו כל דבר שקשור ביחסים בין אנשים. הסתקרנתי לדעת מה דעתכם בנושא.

Zמבוש

New member
ממש לא

אני לא רואה אפשרות ליחסיי מרות ואו BDSM באם אין אמון מלא בין 2 הצדדים
דרישות ?תמיד ניתן לעשות זאת בזמן תיאום הציפיות בין 2 הצדדים

gaya36

New member
זה קשור ליחסים באופן כללי

את צריכה להגדיר לעצמך את הציפיות שלך מבן הזוג לומר לו מפורשות ולהתנהג בהתאם לנאמר (לא לומר א' ולהתנהג ב').
אני חושבת שרק עם רגשות, אמון, אכפתיות ותקשורת טובה יכולים לבנות יחסים אינטימיים גם בתחום האפור וגם בתחום הלבן...

DickLa סיסי

New member
אהבתי

טיב האדם טיב יחסיו

כל מערכת יחסים בין שני בני אדם מתחילה במי שהם ומה הם מביאים לקשר הזה בכל תחום. אני מאמין ויודע שלכל האנשים יש מטענים רגשיים לטוב או לרע שמנווטים אותם בחיים ומכך התנהגותם. לכן,"ימצא מין את מינו" כלומר תתאמצו לא רק לחפש בני זוג מתאימים אלא גם למצוא אותם.

אני איתך

לתת אמון במישהו, להתמסר, לבטוח בו ברמה הפיזית והנפשית דורש הרבה הרבה יותר מ"סקס רגיל".

לא משהו שאני מקלה בו ראש ובטח ובטח לא עושה עם כל אחד.

אייבורי

New member
ציפיה לא ברורה

יחסים הם יחסים וכדאי לצפות גם ביחסים ונילים
ליחס הולם.

המיניות השונה לא צריכה לשנות את הציפיות

לחלוטין

כשאני בסשן אני מאבדת את עצמי מרצון, בסביבה בטוחה ומוגנת, ולכן זה צריך להיות מישהו שאני סומכת עליו ומאמינה בו ולו ב- 100%.

לא הייתי מסוגלת להיות איתו אחרת.

בקשר ונילי... ובכן, רצוי אך לא הכרחי. אני נשארת בשליטה ובפוקוס, ולכן אני צריכה פחות מהאמון בבן הזוג.

וכל זה לא נוגע לדוגמה הספציפית שהבאת, של יחס בין פגישה לפגישה. דווקא בנושא הזה, למרות שהייתי רוצה לשמוע ממנו יותר בין הפגישות, אני מרגישה וחושבת שהצורך הזה שלי הוא לא רלוונטי ולא צריך להעיק על האדון שלי.
אולי זה כן מתקשר לנושא של אמון, כי כשיש לי אמון מלא בזה שאיתי (להלן: הפרטנר הבדס״מי) אני יכולה להבין שה״תחזוקה השוטפת״ בין הפגישות היא ״סתם״ צורך שלי בתשומת לב ולא בביטחון רגשי כלשהו. זה הצורך שאני שמה בצד, וזה חלק מהשעור שלי במערכת היחסים הזאת.

תודה על פתיחת הדיון
גם אותי מעסיקים נושאים כאלה לא מעט.שד

verylate

New member
הגדרת נהדר שוקולדה

גם אני חושבת שהצורך שלי בשמירת קשר אינטנסיבי בין הפגישות הוא שלי בלבד ולמעשה חלק מ"חולת השליטה" שאני מחוץ.לחיי כשפחה.
הנכונות לתת לאדון לקבוע תדירות נמוכה יותר מזאת שהיתי רוצה או רגילה זה אחד השיעורים הכי חשובים שאני צריכה ללמוד כשפחה במערעת היחסים הזאת.
To let go...

הלקח הזה השיעור הוא חלק מהחינוך שלי מה שיהפוך אותי בסוף לאישה ואדם טוב יותר:כמו שאמרה לי קוראת בקלפים
כשהוא יסיים לחנך אותך.תהיי
Priceless

סקארלט4

New member
באיזה אופן הוא מחנך אותך?

סליחה, אולי השאלה שלי טריביאלית לאחרים פה. לי זה חדש כל העניין. אשמח להבין.

A לוןA

New member
בהחלט יש

אבל זה המון תלוי במי האנשים שמשתתפים בעניין.
ישנם כאלו שבדסמ אצלם כרוך בסוג של ניתוק רגשי. מאלו את לא יכולה לצפות לחיבוק אחרי, ויש כאלו שזה מתאים להם. לך כנראה לא.

בכל מקרה, זה בהחלט משהו שאפשר לראות ולהרגיש, מקסימום אחרי הסשן הראשון. אם זה שם- זה שם. אם לא- אז זה כנראה לא מתאים.

ההבדל הגדול הוא בחוסר האונים

בכל יחסים שבהם צד אחד הוא חסר אונים צריך להיות אמון מוחלט,
אף אחת לא תיתן לי לקשור אותה אם היא לא סומכת עלי לגמרי, ללא שום ספקות, שברגע שהיא תוציא מפיה את המילה שקבענו אני אפסיק ואשחרר את הקשרים.

השולט לך חייב לעמוד בהבטחה שהוא לא יעשה דברים בניגוד לרצונך ללא הסכמה מראש.

למעלה