אמון בו בני זוג..

אמון בו בני זוג..

שלום לכם.. אשמח לשמוע עצות...הכוונה..איך בונים אמון בן בני זוג שפגעו אחד בשני.אך אוהבים אחד את השני ורוצים לבנות אמון מחדש.[האמון ממש נפגע].תודה..שנינו גרושים והאמון אבד בגלל פגיעות אישיות..

וואו, נושא גדול גדול

אומנם עוד לא מצאתי בן זוג חדש אבל הצעד הראשון שנראה לי הכי טבעי זה אולי טיפול אישי וזוגי אצל פסיכולוג. בתור התחלה הלתחיל בריאים בנפש ונקיים מצלקות.

n o g a1

New member
נראה לי....

שצריך להתחיל מחדש. כמו שבאים לקשר מתוך אמונה בקשר ובאדם שאיתו נמצאים. באים עם הלב ובכנות ומתחילים מחדש. על קצה הלשון , כמעט יוצא לי .... "זה בלתי אפשרי". אילו הייתי שם ... אילו זו הייתי אני.... אבל זו לא אני ולא הייתי שם והאמת ... שלא יודעת באמת באמת איך הייתי מרגישה שם. גם יודעת שישנם פתרונות רבים לבעיה אחת. בהצלחה!

מותק

העבר שייך לעבר. עם בן זוג חדש מתחילים מ א' בצורה נקייה ואופטימית. בהצלחה

d a n i e l s 5

New member
מתוקה...

בפעם הקודמת שאלתי אותך מה יש שם באותה אהבה שהיא תנצח .... את ענית לי "משיכה כימית חזקה" וביחד תארת את החלוקה באותה אהבה את נותנת ולא מקבלת כלום .....הן חומרית והן ריגשית.... גם כתבת שהוא אמר " אני חונקת אותו....והוא רוצה שקט............" לא יודעת על איזה אמון את מדברת......(איזה תקרית שיבשה לכם את האמון אחד בשני). על פניו ממה שכתבת העניין כאן לבנות את כל המערכת מחדש .....שכמובן עניין האמון הוא חשוב...הוא חלק מאותה מערכת. מערכת יחסים ( 7 חודשים) שמבוססת על כימיה בלבד....שווה להשקיע בה טיפולי זוגיות וכאלה? וואלה...ממליצה לך שוב לחשוב טוב טוב האם ההשקעה שווה? ממליצה לך לחשוב על פרק א' שלך....מה קרה לך שם ......אולי (אולי בגדול) כמה אסימונים יפלו לך בהקשר ליחסים האלה. ובמשפט אחד......"ככה לא בונים חומה ". בהצלחה. Happy New Year

מרתי שיש משיכה וגם אהבה.

אמרתי שאנחנו מבטאים את האהבה בצורה שונה.אני בנתינה..והוא טוען שבזה שהוא נמצא איתי.היו לנו ויכוחים על זה.אך אנחנו רוצים לנסות לבנות את הקשר והאמון מחדש.ושאלתי כיצד/ולגביי הקשר הקודם[הגרושין] זה היה מאוד שונה.. ומסיבות אחרות וכואבות.

d a n i e l s 5

New member
כתבה לך מצ'ו בשרשור הקודם....

ממליצה לך לגשת לשם שוב.... ולקרוא אותה שוב..... המלצה חמה שלי :)

נטע31

New member
מתחילים מההתחלה

לא ממשיכים היכן שזה נפסק בפעם הקודמת נותנים לזמן זמן, צעד צעד כולל כל מה שעושים בהתחלות חדשות ואולי אם הקשר יהיה מושקע מספיק בשני הצדדים - חשוב מאוד שזה יהיה משני הצדדים אולי לא בצורה שווה כי כולנו שונים אחד מהשני אבל אם את לא תיהיה מסופקת זה לא ילך. רוצה לתת לזוגיות שהתפרקה לך הזדמנות שניה? אל תחפשי לבנות את האמון מחדש אלא מההתחלה. בהצלחה

בדיוק כמו בניתוח..

אחרי שנשבר האמון לעולם תישאר צלקת.. חוסר אמון הוא רק סימפטום לקשר לא נכון/בריא. נדמה לי שאת בוחרת בפיתרון הלא נכון...אמון לדעתי אינה מטרה שעומדת בפני עצמה. חוץ מזה שלבנות אמון בקשר עם כל כך הרבה פערים... לא יודע..לא נשמע לי. ראי מה כתבת..... אמרתי שאנחנו מבטאים את האהבה בצורה שונה.אני בנתינה..והוא טוען שבזה שהוא נמצא איתי. יכול רק לאחל לך בהצלחה..

יערית

New member
רוצים לבנות אמון

כתבת,מספיק להתחיל ברצון משותף בשביל להתחיל לבנות אותו, תגשו למקום שישתן לכם את הכלים לכך,אהבה לא תמיד מכפרת על אמון שנשבר,גם כתבת משהו שצרם לי מאד "עצם זה שהוא איתך" מבחינתו זו אהבה או נתינה או השד יודע מה-לא העריכו אותך פעם יותר מזה? חומר למחשבה,לפעמים מתאהבים ומבליגים על כך שהמערכת יחסים היא לא בריאה לנו,לא נכונה לנו.

maof

New member
ממממ...זה מאוד פשוט ../images/Emo70.gif

תתחילי בזה שתוצאי את כל היועצים וחורשי רעה מחייך ותנסי להתמודד מול הרגשות שלך. זאת עדין לא נוסחה מנצחת...אבל זה שלך נטו
מעוף

soelistit

New member
נירלי בלתי אפשרי....

הם תמיד יהיו שם - החשדות, הסקפטיות, סימני השאלה, הנסיון שוב ושוב לתהות על קנקנו של השני, להתחקות על מעשיו, על מניעיו.... אולי אם קיים רצון אדיר ואהבה עצומה - היא תצליח לכסות על כל הפשעים....... אבל אהבה מהסוג הזה צריכה להיות במצב בערה מתמדת.... כזו שמתלבה מעצמה.. שמפרה את עצמה....

למעלה