אמהות שוות

למה את חושבת ככה?

אולי היא לא הסיגנון שאת אוהבת במוסיקה. לטעמי היא דווקא כן, יש בה נשיות חושניות מיוחדת(היא לא אשמה שנולדה יפה
).החומר שהיא שרה לא משהו,חבל-זה חוסר מזל לדעתי. בדיוק בגלל שאת לא מכירה אותה אישית קשה לשפוט. יש לה המון עוצמה לדעתי על הבמה, יצא לי לראות הופעה שלה.

Donna4f

New member
זה בדיוק מה שאמרתי ../images/Emo22.gif

שאם הייתי מכירה אותה....אז ברור לי שדעתי היתה הולכת לאיזה שהוא כיוון.
לגבי מה שלילי סיפרה
,שהיא עבדה קשה, אני מאוד מעריכה את זה ובכלל מעריכה מאמץ, יכולת התמדה, הליכה עם עצמך עד הסוף
, המקרה שלה בפרט חוץ מאת השיר "תפרוק את הנשק" שחשבתי שהוא שיר מקסים ובגלל זה חיבבתי אותה...היא לא הצליחה לענין אותי,לא בתכנים של המוסיקה שלה, לא באיך שהיא מדברת, ובכלום, וגם יש לה מבט מעצבן... מה שחשוב
לי להדגיש שכשאתה מכיר אדם מקרוב יותר. מה שנראה לי במקרה של הולמס, אז יותר קל לחבב, להרגיש קרוב... ויש הרבה אמנים שאני מעריכה את המוסיקה שלהםף את הכתיבה העשירה או המדויקת...וכאישיות הם לא עושים לי את זה..וגם ההיפך... זה מה שיפה...שיש לנו יכולת לאהוב אחד ולא לאהוב דבר אחר באותו אדם ולהרגיש שלם עם זה...
לעצמי. :) D

lililove

New member
אני אגיד לך מה אני אוהבת אצלה

<מלבד זה שיש מצב שהיא אפילו יותר נמוכה ממני :) > היא עבדה קשה. מאז שהיא ילדה. היא לא כוכב נולד (ואני מאלו שגם מפרגנים לנינט) היא למדה ריקוד, ונשלחה - כילדה! לבד!- לארץ זרה ללמוד מחול, והיא התמקצעה ועבדה קשה. היא מאלו שילדות לא היתה להן. עבודה עבודה עבודה. אין כאן עניין של מזל (אולי קצת, אבל באמת שמגיע לה), ויש כאן הרבה עבודה קשה- ואני מעריכה אנשים שהגיעו לאן שהגיעו בזכות עצמם. וכן, היא גם מקבלת אצלי נקודות על הבעל השווה והמוכשר שלה :) יש לה אופי, רואה לה את זה בעיניים, ואני מעריכה את זה מאוד אצל אנשים בכלל ונשים בפרט.

את כל זה גם אני אוהבת אצלה ../images/Emo45.gif

פשוט משהו בפרצוף שלה אני לא סובלת וגם את הדיבור המעצבן
מעבר לזה, היא בהחלט כל מה שאמרת.

גם החומר לדעתי

המוסיקה המילים. מזור שהיא לא הפכה לסטארית. דווקא בעיניי זה החוסר מזל אצלה.

החומר את אוהבת או לא אוהבת?

אני לא ממש מתחברת למוזיקה שלה למרות שלדעתי היא פשוט הקדימה את זמנה מבחינת "פרפורמריות" מה שרוני סופרסטאר אלילת הילדים עושה היום היא כבר עשתה לפני 15 שנה. זה לא הטעם שלי למרות שיצא לי כבר לזמזם:"תפרוק את הנשק חייל שלי"

החומר-המילים המוסיקה. לא ממש אהבתי

זה החוסר מזל אצלה התכוונתי. כן אני זוכרת את תפרוק את הנשק
(הילדים מזמזמים ארוחת ערב...שיהיו בריאים כמה אוכל נכנס בהם
לא נח הפה לדקה היום
אמא למטבח)

היא הונגריה ידעת../images/Emo13.gif

תשמעי כל ההונגריות כוסיות
היא בהחלט אמא שווה, לא ידעתי שהיא ילדה בכלל(שהיא אמא כבר).

לא רק../images/Emo13.gifהיא נולדה וגדלה כאן.

ההורים שלה ומשפחתה עדין חיים פה. :) רק היא עזבה את הונגריה כצעירה לארץ.

Donna4f

New member
יש בזה משהו ../images/Emo25.gif

בדיוק אתמול כשכתבו פה פוסט על מישהי שלוקחת את בנה לגן...איך
חשבתי על זה שאני לוקחת את בתי לגן... לא שאני כזאת כוסית...
אבל כן הקטע האימהי והנשיות כשהם חוברים ביחד זאת עוצמה חדשה, גם הדוח שיח עם הילדה, גם תחושת האחריות, הצחוקים, יחסי אישה ילדה טובים, מעשירים את האישיות שלי ומעצימים את התכונות הטובות...
הקיצ
מתחברת.... יצאה לי תמונה אמהית , נשית ואומנותית
אמרתי למה לא? :) D

צוללן1978

New member
תקשיבי.....

אני לא יודע אם את מכירה את התחושה שאני אתאר...אבל זה מה שאת מעוררת בי כרגע.. תחושת פרא קדמונית שכל מילה שתצא לי מהפה תשמע כהברה חסרת משמעות .. מין סאונד קדמוני כזה...פראי...בערך מה שעובר לכל גבר בראש כשהוא מנסה לחשוב יותר מדי מה לומר... בכל אופן...בא לי ליילל כמו זאב ולתת לך כזה ביסססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חם לי... דייי.......... אני בלי תחתונים ואני מתחיל להזיע שם............

צוללן1978

New member
זה בהחלט מעשיר....

נשמע בערך ככה....עוגה צ'קה עוגצ'קה...המנמנה המנה...גררר...ווף ווף...מיאווווווו..... או או אאהאהאהאיאיאיאיאיא... וזה רק חימום....

Donna4f

New member
../images/Emo194.gif אם תהיי ילדה טובה

ולא תסעי בלילות
בעצם את ילדה טובה
ברור שכן. <לא אמרתי לא סוטה
ומוקפדת
וסטייליסטית
סיגריה| > :) D

Donna4f

New member
אני מצטלבת ובאה ../images/Emo73.gif