אמהות שוות

הולמס 30

New member
אמהות שוות

כנראה שהאנשים בynet לא ממש מעודכנים שאם לא כן, איך זה שהם גילו עכשיו מה שאני ידעתי כבר מהפעם הראשונה שלי (שלהי האייטיז) כמו שכבר יצא לי פעם לומר "אם אני רואה ברחוב כוסית מחד וכוסית שדוחפת לפניה עגלה מאידך, יש מצב שהשנייה תדליק אותי יותר". יש משהו באמהות (בשורוק) שמשלים, בעיניי, את המכלול של נשיות ושמפריד בין הנערות/ בחורות לבין הנשים. ולא, איני מקל ראש בבחורות צעירות שטרם התרבו, ואיני חו"ח מתנזר מהם. ועוד משהו על אמהות (בחולם). שמתי לב שאלו מהן שמדליקות אותי יותר, הן לא רק כוסיות/ סקסיות/ שוות/ יפות אלא גם אמהות ממש מוצלחות לילדים שלהן (עד כמה שאני יכול להתרשם).

תגיד

ומה עם האמהות שכבר לא דוחפות?

alifoot1

New member
סתם מהתבוננות (-:

שמתי לב שאיך שהן מפסיקות לדחוף הן מתחילות למשוך
זה עובד על השרירים ברגליים באופן מאוזן

alifoot1

New member
איפה זה

כאן?. מוכר את הקצה ?? השתגעת? מה תביאי לי במקום ? את הקצה שלך ? את יודעת מה תני רגע לחשוב של זה ...
אבל מה , אני שם לך אותו בצד

alifoot1

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo95.gif

האמהות היא דבר שיכול להיות סופר מדליק וסקסי ויכול להיות גם ההפך... גילית שזה קודם כל עניין של איך אותה אמא לוקחת את כל העניין ואיזה מקום היא משאירה לנשיות והמיניות שלה בתוך כל הסיפור... ובעיני.. מי שהיא מינית ומדליקה ועם ראש שובב בדרך כלל היא גם אמא כזו ויותר מזה ... וגם הילד שלה בד"כ מחייך ומתגלגל מצחוק

alifoot1

New member
FILF חחחח ../images/Emo6.gif

גומרת את גם נראה לי בת לאמא מצחיקה הה? אבל מה הפילפ הזה נשמע קצת חננה לא?

דווקא החננות הם ההפתעות הכי גדולות שיש

ואת אסי כהן הייתי עושה (כמו רבות וטובות נוספות) בשמחה ובאושר חננה או לא חננה

צודקת../images/Emo45.gif

החננות (כמו הפרטי שלי
) תמיד הכי מפתיעים במיטה
סוף הדרך... הוא בכלל לא נראה חננה בעיניי
.

Barbie

New member
חננות נשים,

הן ה-ד-ב-ר. הכרתי פעם מישהי סופר-חננה (לומדת בקמפוס גבעת-רם בעיר הקודש, משמע, מדעי הטבע וכל זה), והיא היתה משהו מטורף לחלוטין. כן יירבו.

alifoot1

New member
זה קיצור

שזכור לי מהתיכון ,משאלות בטריגו וואלה אם הייתי יודע שהוא יגיע גם לפורום סטוצים הייתי עושה לו ים של כבוד

למעלה