שאלה: "מה רושם פולני בצוואה שלו?"
שאלה: "למה אישה פולניה צובטת את בעלה בביצים כשהוא גומר?" תשובה: "כדי שלא יהנה, אף פעם, עד הסוף..." שאלה: "מתי גבר הופך להיות ניצול - שואה?" תשובה: "כשאישתו הפולניה מתה לפניו.." פולני אחד מתחתן עם פולניה אלמנה. אחרי כמה שנים של ל מריבות, הפולני מודיע לאישתו שהוא רוצה להתגרש. הפולניה אומרת לו: "לא, לא, לא! אלמנה לקחת - אלמנה תחזיר..." שאלה: "למה פולניה עושה לבעלה נס (קפה) על הבוקר?" תשובה: "כי כל הלילה היא עשתה לו שחור..." שאלה: "למה פולניה עושה לבעלה נס (קפה) על הבוקר?" תשובה: "כי כל הלילה היא עשתה לו שחור..." גבר שהיה נשוי לפולניה התעורר בבוקר ובטעות נגע באשתו. הוא הרגיש שהיא חמה, ומרוב בהלה הזמין אמבולנס מפני שחשב שהיא מתה. פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. הבעל נבהל ושואל: "מה קרה?" אשתו אומרת: "שום דבר, אני פשוט לא מבינה, איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה..." שאלה: "מה ההבדל בין מרוקאי לפולני?" תשובה: "כשמרוקאי הולך, הוא אף פעם לא אומר שלום. פולני לעומת זאת, כל הזמן אומר שלום אבל אף פעם לא הולך..." פולניה צורחת על בעלה: "לא יוצלח שכמוך! איך שברת את הכסא החדש? ולמה שברת את הנברשת? לא יכולת לנסות ולהתאבד במקום אחר?" פולניה מתקשרת לשכנה הפולניה ושואלת: "מה שלומך? איך הבעל והילדים?" עונה לה השניה: "המצב ממש נפלא! בעלי הנפלא בבית רואה טלוויזיה, והילדים המתוקים שלי עושים שיעורים." הפולנייה אמרה: "טוב, אני אתקשר מאוחר יותר, אני רואה שיש לך אורחים..." שאלה: "מה פולניה אומרת כשבעלה מביא לה פרחים ושוקולד?" תשובה: "תודה רבה יקירי, ממי זה?" שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לתולעת?" תשובה: "התולעת אוכלת אותך רק לאחר שאתה מת..." אשה פולניה טסה במטוס ולפתע צועקת: "יש פה רופא? יש פה רופא?" תוך דקה מגיע רופא ושואל: "אני רופא, מה קרה?" היא עונה בחיוך: "תכיר, זאת הבת שלי..." שאלה: "איך גורמים לפולניה לצעוק במיטה?" תשובה: "אחרי שגומרים, מנגבים בווילון..." שאלה: "מדוע פולניות מקיימות יחסי מין בשקט?" תשובה: "הן צריכות לתכנן בריכוז את הקניות של היום הבא..." איש אחד בא לחברו הפולני ושואל אותו: "שמעת על ההמצאה החדשה - קוביית קרח עם חור!" צוחק עליו הפולני ואומר: "מה בדיוק חדש כאן? אני נשוי לדבר כזה כבר שלושים שנה..." שאלה: "מה הדבר הכי ארוך והכי קשה שמקבלים כשמתחתנים עם פולנים?" תשובה: "שם משפחה..." שאלה: "מה ההבדל בין אמא פולניה לכלב רוטווילר?" תשובה: "לבסוף, הכלב יעזוב את הילד שאלה: "איך קוראים לנערה יפה בפולין?" תשובה: "תיירת..." שאלה: "איך קוראים לפולני שיושב על עץ?" תשובה: "מנהל הענף..." שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לטרוריסט?" תשובה: "עם טרוריסט אפשר לנהל משא ומתן..." שאלה: "מה ההבדל בין סבתא פולניה לפיל?" תשובה: "עשרים קילוגרם ושמלה ורודה..." שאלה: "איזה רחוב קרוי על שם פולניה?" תשובה: "קר-לי-בך..." שאלה: "מה עושה פולניה כשהיא עולה לאוטובוס מלא?" תשובה: "היא נעמדת ליד מישהו שיושב ואומרת 'נו טוב, אז אני אעמוד'..." פולניה אחת מנקה את הרצפות בבית בזמן שבעלה מגיע הביתה. מבלי לחושב פעמיים הבעל תפס אותה מאחורה, הרים את השמלה שלה והתחיל לזיין אותה. הוא עשה לה את זה מצד אחד, מהצד השני, מהפוזה הזאת ומהפוזה האחרת ולקראת הסיום לפני הסיום הוא שאל אותה: "נו, גמרת כבר?" השיבה לו הפולניה: "לא, נשאר לי לנקות רק את החלונות..." שאלה: "איך פועל שעון מעורר של פולני?" תשובה: "הוא אומר - 'נו, אז אל תתעורר, אתה חושב שאכפת לי'..." שאלה: "למה לפולניה חזה מרובע?" תשובה: "כיוון שהוא עדיין לא יצא מהאריזה..." שאלה: "איך קוראים לפטמה של פולניה?" תשובה: "קצה הקרחון..." אישה אחת רצה לתחנת המשטרה וצועק: "נאנסתי על ידי פולני!!!" שואל אותו השוטר הפקיד: "איך את יודעת שהוא היה פולני?" מספרת לו האישה: "הייתי צריכה להסביר לו מה לעשות..." שאלה: "למה לפולניה חזה אדום עוד לפני שהיא מניקה את התינוק?" תשובה: "כי היא חייבת להרתיח את חלב..." מטוס עמד בפני סכנת התרסקות, אישה פולניה קמה ממקומה, קורעת את חולצתה וצועקת: "שמישהו יתן לי פעם אחרונה להרגיש אישה", גבר שנכח במטוס קם וקרע את חולצתו וצעק לה :"קחי תגהצי"... שבוע טוב ......