אמהות ל-2 ילדים

מתרגשת

New member
אמהות ל-2 ילדים

שלום יש לי שני ילדים בת ארבע ובן שנה שניהם עם חום בבית. אני מחפשת רעיונות מה לעשות עם שניהם. הוא רוצה לעשות כל מה שהיא עושה. ניסיתי לעשות עוגיות איתה והוא בכה כי הוא רצה גם על הידיים אבל הוא ממש כבד... פאזלים ומשחקי קופסה גם אי אפשר כי הוא הורס הכל ומכניס לפה. אני ממש אובדת עצות ולא בא לי לשים אותם מול הטלויזיה למרות שזה הדבר שמעסיק את שניהם פחות או יותר.

מה אם

כשאת עושה משהו עם הגדולה, לשים אותו בכיסא אוכל ולתת לו משהו שמתאים לגילו? כבר אפשר לתת לו צבעים ודף לקשקש, או משחק קטן שיעסיק אותו או אפילו אוכל לאכל בינתיים. חוצמזה, תנסי לשחק במשחקים שבהם כן ניתן לשתף כמו משחקי דימיון, אז את והילדה משחקות (נגיד ברופא-חולה) והוא יסתובב איתכן ויחקה אתכן. וגם כמו הזמן שאת מקדישה למשחק מיוחד איתה, אני הייתי מקדישה לזמן משחק איתו ושהגדולה שיכולה בגילה להעסיק את עצמה הרבה יותר -תעסיק את עצמה. תרגישו טוב:)

כמה רעיונות..

- משחק עם בובות פרווה במיטה של הגדולה: מעין הצגה שהבובות נותנות נשיקה אחת לשניה וחיבוק ומדברות אחת עם השניה,הקטנה שלי בת שנה וחצי מאוד אוהבת כשאנחנו עושים את זה עם הגדול.. - לתת אולי לגדולה לספר לקטן סיפור (משהו מספרי הילדים הקלאסיים שהיא מכירה בע"פ, היא לא חייבת לדעת לקרוא בשביל זה..) - למשל לשחק עם חרוזי משחק גדולים ושכל ילד בהתאם לגילו יעשה מה שהוא יכול. נניח הגדולה ממש תשחיל ותעשה שרשרת, והקטן רק יכניס ויוציא את החרוזים מתוך הכלי..או יפתח ויסגור את המכסה שלו.. - לצייר ביחד. שוב הגדולה יכולה לצייר ממש ולהדביק מדבקות, והקטן יכול לשרבט בהתאם לגילו... - משחקי קוקו למיניהם, למשל עכשיו כשיש לנו סוכה במירפסת, אז הקטנה שלי נכנסת לסוכה ואני עושה לה קוקו מהחלון של הסוכה, ואח"כ מתחלפים, אני נכנסת לסוכה והיא יוצאת לחלון לעשות לי קוקו. גם הגדולים מאוד אוהבים את זה ואפשר להיות מאוד יצירתיים עם זה..

לוליק25

New member
אני גם תהיתי בגלל החתימה אבל אז חשבתי

שאולי היא מתכוונת ששניים מתוך השלושה חולים..

לא, אני מכירה אותה. קוראים לה לימור והיא אמא

לבת בכורה ואחריה תאומות. אז אולי מישהי שאלה מהמחשב שלה

למעלה