אמהות זה לא סקסי?

אמהות זה לא סקסי?

אני יודעת שזה לא רלבנטי לרובכן, אבל לי זה מציק. נדמה לי שמה שהופך נשים ל"לא סקסיות" בעיני החברה זה פחות הגיל ויותר האמהות. מהרגע שהבטן ההריונית שלי היתה ברורה ובולטת - אני מרגישה שהעולם איבד בי עניין. פעם שאלתי את האיש מה לדעתו יקרה אם אני אלך ערומה עם תינוק בעגלה - הוא אמר שיקראו לרשויות הרווחה לקחת את התינוק, אבל אף אחד לא יתן בי מבט מתעניין אפילו.... מה יש באמהות שעושה לי את זה? אני רואה אבות בגינה עם הילדודס - ויש לזה סקס אפיל נחמד. אבל גברים אומרים לי שאם הם רואים מישהי בקטע האמהי שלה - רמת העניין יורדת לאפס. נכון שיש לי בבית גבר אוהב וחושק. אבל לפעמים בא לי שיבחינו בי, שיפלרטטו איתי, אני עוד לא מתה!

ברור שכן ../images/Emo99.gif

זה אולי קצת מצחיק, אבל אני אפנה אותך לתשובה שקולעת בול לקושי שלך. רק תחליפי את המילה "טום-בוי" ב"אמא"
באהבה עונג

../images/Emo13.gif זה נכון. יש לי 2 תוספות

(בתור אחד שיוצא גם עם אמהות) אמהות בד"כ "נעולות" על הבייבי שלהן כל-כך חזק, עד שהבן-זוג ימצא את עצמו בלי שום רצף מינימלי של תשומת לב. זה כמו שאת מפלרטטת עם מישהו אבל האיש שאיתך כל כמה דקות מתחבר מתעדכן בתוצאות המונדיאל באינטרנט. ותינוקות - כמו חתולים; התינוק יודע מתי התשומת-לב של אמא שלו נתונה - אבל לא לו, והוא מרגיש תחרות, ומיד מתחיל לתת לאמא קונצרט - "אני פה". אמא תעזוב כל מה שיש לה בידיים, ואם לא נכנסת אליה מאחור מבעוד מועד, אז אין לך סיכוי "להתברג פנימה", (סליחה על הביטוי, אבל המשחק מילים מתאים פה) כל הסצנה הזאת מייבשת, אם לא פעם ראשונה, אז פעם שנייה. ושתי מילים בנוגע לסקסיות / צורה "חיצונית" של אמהות: בביקור בסקנדינביה ראיתי המון אמהות שלא נראו כמו אמהות: הן היו גמישות, רזות, חזקות, אקטיביות. ההסברים שקיבלתי הן שלנשים שם עדיין חשוב מאד איך הן נראות גם אחרי הלידה, והן עובדות על זה. אני מסביר את זה בעובדה שבשבדיה לפחות האינדיבידואליות היא מאד חזקה, ואישה נשואה ועם ילד עדיין שומרת על אוטונומיה - היא לא אוטומטית "יורדת מהמפה" בכל מה שקשור לקשרים עם גברים אחרים. גם נוסעים שם הרבה יותר באופניים, מה שמסביר את הפסקה שלהלן. בנוגע לצורה של התחת של אמהות (לא, זה לא בצחוק - זה עצוב): בארץ, אני יכול לזהות אם אישה היא אמא או לא, לפי הזויות של התחת שלה. זה לא רק שהוא נפול - כל הצורה שלו משתנה, וכאילו נוטה למטה ולמרכז. אין כמו מחזה משובב נפש זה כדי להוציא לי את החשק מכאן ועד בכלל. אמא ששומרת על פעילות גופנית ועניין בחיים, כמעט ואין לה את זה. ככה נראה לי.

המסקנה שלי היא שאפשר אחרת!

אפשר לחלק את תשומת לב שלך באופן מוצלח לבן הזוג (ויש לזה כל מני פתרונות). ואפשר לשמור על עצמך נשית וסקסית גם אחרי ההריון - זה עניין של בחירה אקטיבית.

אתה כ"כ סטריאוטיפי

שלא בא לי להגיב אפילו. ורק כדי לסבר את האוזן - אני נושאה לגבר חצי שבדי, ככה שאני יודעת די טוב כמה אתה יורה סטריאוטיפים בלי אבחנה.

המממ. כן, סטריאוטיפי

אני מנסה להעביר נקודה מסויימת באמצעים "פסולים" לכאורה. מה דעתך על הנקודה שניסיתי להעביר?

2 נקודות לא?

אני אולי לא הובנתי טוב. אני מדברת על השאלה האם כשתראה אמא ברחוב, דוחפת עגלה או משחקת עם הילד, ונניח שהיא נראית מ-ע-ו-ל-ה מבחינתך - האם ברגע שתשמע את הילד אומר לה "אמא" כל מחשבית סקסית שהיתה לך עליה תגווע? (סיטואציה לדוג' - ישבנו באוטובוס מול אישה מדהימה והילד שלה. הם דיברו צרפתית ואני הבנתי משיחתם שהיא האמא. כשאמרתי את זה לבעעלי הוא לא האמין לי כי "ככה לא נראית אמא". מעליב. ודי טיפשי). ברור שאמהות קשובות לילדיהן (אוי לנו אם יהיה אחרת) - אבל הן לא רק אמהות, יש חיים מעבר (לא מדברת על החודשים הראשונים כמובן, כשהתינוק הוא יצור חסר ישע התלוי בהוריו). לגבי טיפוח - זה נורא אישי. יש לי בעבודה המון נשים שילדו די באותו זמן. חלקן היו מוזנחות לפני ואחרי וחלקן מטופחות לפני ואחרי. ממש לא שמתי לב לשינוי ממשי בהופעתן (אולי חוץ מהעייפות שהיא גם קיימת בעיקר בחודשים הראשונים). ולגבי שבדיה - החבר'ה שם נראים טוב מאיתנו. גברים ונשים כאחד. כשביקרנו העלנו רעיון שזה שילוב של פחות קרינת שמש מזיקה והרבה פחות מתח ולחץ בחיים. לרגע לא חשבנו שזה קשור לגישה שונה לחיים כהורה (אם כי בהתחשב בעובדה שכיום רוב התינוקות שם נולדים להורים שלא טרחו להינשא.. לך תדע. אולי גם זה חלק מהעניין).

un vin rouge

New member
שמע

1-ברור שהן יהיו נעולות על הבייבי-ילד של אמא זה הדבר שהכי חשוב לה בחיים..... 2- אני מכירה המון נשים שלאחר הלידה עדיין מקפידות על דיאטה נכונה כושר והולכות פעמיים בשבוע למספרה ולעשות ציפורניים.... כמו שיש נשים מוזנחות לפני הלידה יש כאלה גם אחרי-זה לא משתנה ממש אם יש לאישה אופי של אישה מטופחת וזה חשוב לה זה ישאר גם כשיהיו לה ילדים

ועל זה עונג היקרה

אני צריכה לעשות קצת עבודה מחשבתית ורגשית. אני אוהבת שיש לי עבודה כזו. אז תודה מראש. כשיהיו תוצאות ותובנות - מבטיחה דיווח.

Lovable Stray

New member
לא יודעת,

לא רואה בהריון/תינוקות משהו סקסי/ מושך. הרבה יותר עושה לי את זה לראות גבר עם גור כלבים

מה הקשר?

האימהות לא אמורה לשנות את המיניות של האישה. אישה מינית שמרגישה ולא פוחדת להחצין את מיניותה לא תשתנה בעקבות האימהות. ולהיפך מניסיוני הרבה גברים נמשכים דווקא לאימהות. לראות אישה סקסית וחתיכה שהיא גם אמא - שווה פי שתיים.

ToryMaster

New member
אבל מה שכן משנה את זה

זו העובדה שברגע שאת אם, מבחינת הגברים סביבך את תפוסה, ולכן כבר לא פוטנציאלית ל"הזרעה". זה מאוד מוריד מרמת הסקסיות, אישה תפוסה.

מייקי30

New member
אני לא מסכימה

גם אני אם. מאז שהפכתי לאם (טוב מאז שהורדתי את הקילוגרמים העודפים של ההריון
) אני דווקא מרגישה התעניינות מוגברת בי. מישהו שעובד איתי אמר לי שאני נראית יותר מאושרת. זה נכון ואני חושבת שאני מקרינה את זה החוצה. אני גם מרגישה היום יותר מחוברת לגוף שלי מלפני ההריון- הוא נראה לי פתאום יפה יותר. כנראה שאני משדרת את זה החוצה. מה שכן כשאני הולכת עם הילדה אז הסטטוס שלי משתנה בהתאם. תינוק מסמל משהו מאד הפוך מסקס וגם אנחנו כשאנחנו מחוברות אליהם, לא משדרות החוצה מיניות. אני חושבת שכשגבר רואה אישה אז הוא מסתכל על המראה שלה ומחליט אם היא מושכת אותו מבחינה מינית (החזה, השיער, העיניים וכו') וכשאישה רואה גבר עם תינוק, דבר שמשדר רוך ומנוגד משהו למראה הגברי המסוקס, זה נורא מושך כי נשים נמשכות לדברים נוספים חוץ מאשר שרירי החזה. צאי לבדך, ממש לא צריך להתפשט, צריך להרגיש טוב ולשדר את זה ותקבלי את מנת הפלרטוטים שאת זקוקה לה. (וסליחה אם יצא לי ארוך, מקווה שהמסר הובן)

מה!?

אני אולי צעירה, אבל אם יש משהו שלדעתי הוא נשי ומיני ומדהים ויפה זה אמא. בטן של הריון. ילד. שם מתבטאים לדעתי כל היופי והאהבה והמיניות שבאדם, ושבאישה. זה מדהים. אני רואה נשים בהריון וזה פשוט מדהים אותי.. מחכה שיהיה לי גם, זה כ"כ נשי, כל כך יפה.. כל כך שלם. זה פשוט מדהים.

למעלה