אמהות זה דבר מצחיק

בת 1986

New member
אמהות זה דבר מצחיק../images/Emo70.gif

תודו
סיכום
שיר-שבועי-של-ג'נגו: שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אלבום שבועי: תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע: מסר לג'נגו: שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית? שבת שלום לכווווולם
מזל טוב לשחר.. יא דודה..

מסכמת!!!!111 ../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
אל תרביצו לי חזק. פשוט לא יוצא לי.
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:יש יותר מדי!
אלבום שבועי:כפיר אפשטיין, אולי זה אני, הרגלים רעים [יוני בלוך כמובן] תמונה שבועית: קבלו משהו שעשיתי בפוטושופ: תמונה מקורית לפני עריכה, וערוכה אחרי שינויים קלים ברקע, בעיניים, ובשפתיים. הרקע מטושטש רק כדי להעיף את ההפרעות שהיו בתמונה. הקנייה של השבוע:לא קניתי משהו מיוחד השבוע..
משהו טוב שקרה השבוע:היה את האירוח הממש מגניב של כפיר בתפוזוש ו.. הממ.. זהו נראלי מאכל השבוע:פסטה
מסר לג'נגו: היי!
שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית?זה ממש קשה. אני חושבת שכל הופעה שונה. אני עד עכשיו הייתי רק בהופעות חשמליות אני חושבת. לפי מה שזכור לי כרגע. ואין כמו האדרנלין שזורם בהופעה חשמלית, אבל הופעה אקוסטית נשמע לי נורא יפה ואינטימי ומרגש ואני לא יכולה לחכות כבר להופעה כזו. שבת שלום וסופ"ש נעים לכוווולם

shahar1989

New member
אמגאמגאמגאמגאמגאמג!

-מודה-
שיר-שבועי-של-ג'נגו: מרחק של מטר
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: קרן אור, ימים אחרים - יואב דגני
אלבום שבועי: כפיר אשפטיין
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע: ממ... נאצ'וס בלה פצ'אנגה
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של כפיר! אני דודה לראשונה בחיי! ויש לי אחיין חמוד! ו! אההההה!!
מאכל השבוע: נאצ'וס
מסר לג'נגו: אני דודההההההההההההההההההההה! יאבלולו!!!1
שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית? זה משתנה לפי מצברוח... תכלס, העיקר שההופעות ימישכו לזרום לי בין האצבעות בקצב מטורף ואני מסודרת.

../images/Emo217.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם שיר-שבועי-של-ג'נגו: אמ..אמונה,יש לך כוח,בובה על חוט-כפיר
, סתם עוד יום-אוהב חיטמן לישון בלי לחלום-מטרופולין אלבום שבועי:
הקנייה של השבוע: אמ...תיק משהו טוב שקרה השבוע: זכיתי בדיסק של כפיר.. מאכל השבוע: פיצה מסר לג'נגו:
שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית? אמ..חשמלית..לא בעצם אקוסטית..ל..אמ... אני לא יכולה להחליט!!!! שבת שלום ושוב מזל טוב שחר
!

סיכום סיכום סיכום../images/Emo187.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: בואי הבייייתה!!! כי לא צריך להבין כדי לאהוב שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: הרבה כפיר!! אלבום שבועי: כפיר אפשטיין תמונה שבועית: מלא תמונות שהעלתי למייספייס.. יש תמונות של דיסקים.. שבעצם אלו כל הדיסקים שיש לי וכל דיסק חדש שאקנה אוסיף אותו.. ויש תמונות מהופעות וסתם תמונות שלי...http://www.myspace.com/ewtgc הקנייה של השבוע: כלום!!!
משהו טוב שקרה השבוע: הרבה ג'נגו (מתה עליו
) מאכל השבוע: דבש תפוז ומרק אוכל של חולים מסר לג'נגו: תודה תודה תודה שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית? משולבת??

mazalika7

New member
למה מצחיק../images/Emo35.gif

זה דבר מדהים בעיניי
שיר-שבועי-של-ג'נגו: בואי הביתה
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:HOT אבריל לווין.
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:אני אחפש משו...מצאתי.. אבל זה לא מעלה, התייאשתי!
הקנייה של השבוע:לא זוכרת.
משהו טוב שקרה השבוע:משו לא טוב! נכשלתי בטסט
מאכל השבוע:פיצה! של אמא
מסר לג'נגו: שבת שלום
שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית?תלוי במצב רוח... למרות שהופעה עושה את המצב רוח. אז עדיף שיהיה משולב, גם אקוסטי וגם חשמלית
שחרולה, מזל טוב!!!

tohar6

New member
מזל טוב לשחרררר../images/Emo65.gif

סיכום שיר-שבועי-של-ג'נגו: לב
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:לאונרדו, גרסת ההופעה האקוסטת אלבום שבועי:
תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: מממ הפוך וקוראסון בתחנה מרכזית ב7 בבוקר שממש ממש קר בחוץ וזה הכי מחמם וכיפ בעולם משהו טוב שקרה השבוע: סתם שבוע מוצלח, המון שעות חופשיות במערכת, חזרות בתאטרון, בירור בפנימיה אצל המנהלת חח
מאכל השבוע: מוקפץץץץ של ערב יום שישי של אמא..מושלם מסר לג'נגו: ממ ג'נגווווווו נתראה ב3.1
מחכה לזה כבר.. שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית, כי בא לי כ"כ לחזור להופעה ביפווווו.. הופעה אקוסטית מ-ד-ה-י-מ-ה

בת 1986

New member
מזל-

התכוונתי שהן מצחיקות בקטע אהוב..! מתה על אמא שלי, והיא הצחיקה אותי.. אמרתי לה- כל פעם שאת רואה אותי המון זמן ליד המחשב תעיפי אותי משם.. חח אני מכורה נו.. ואז היא באה אליי כל 10 דק'- חיה, בואי, נו, עזבי את המחשב עכשיו, בואי.. חחח הצחיקה אותי.. טוב, נסכם? שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: נו, כפיר וזה.. אלבום שבועי: כנל תמונה שבועית: כיפה שאני סרגתי..
אבל הם בכלל הפסידו השבוע.. מעפנים..חח הקנייה של השבוע: טוסט השף
משהו טוב שקרה השבוע: אממ שבוע שעבר? מסנג'ר כייפי, יציאה עם חברות וצחוקים עם פריד
מאכל השבוע: טוסט השף ומרק של אמא מסר לג'נגו: איך הולך? שאלת בונוס- הופעה אקוסטית או חשמלית? גם וגם
במיוחד של כפיר

למעלה