אמהות ומרזות...

אתי77

New member
אמהות ומרזות...

אני כל הזמן חושבת על הכותרת של הפורום... מהם הקשיים שאתן נתקלות בהם בהיותכן "אמא" שמקשים על הדיאטה? או שפשוט הדיאטה באה כדי לכפר על המשקל עודף שצברנו בזמן ההריון בדרך להיותנו "אמהות" או שאנחנו פשוט חולמות לחזור למשקל שלנו בגיל 19?...

jesie12

New member
ההריון האחרון שלי הסתיים לפני 15 שנה

בהריון הזה עליתי רק קילו בודד בחודש תשיעי בגיל 19 נישאתי , הצצה בתמונות מיום החתונה חושפות כלה שמנמנה, כך שלי אין "חלום" לחזור למשקל מגיל 19 (היום אני יותר רזה) לא חושבת שילדיי סבלו מתסמונת "אמא שמנה" גדלתי איתם בעצמי
הרצון שלי לרזות נולד כדי להרגיש קלה יותר, להתלבש כמו שכל חיי חלמתי, לחסל בעיות בריאות שבהחלט הפריעו לי כמו קוצר נשימה וצרבות לרזות - נטו בשביל ג'סי
. ולא בגלל הערות כמו "יש לך פנים יפות לא חבל"? מעולם לא הרגשתי כל כך שמנה, ידעתי שאם ארצה לרזות אעשה זאת בשביל עצמי בלבד.

קרמבו 112

New member
../images/Emo13.gif אני אגיד לך מה הם הקשיים שלי ../images/Emo10.gif בדרך אל

האושר (מישקל היעד) אז אכן עצם העובדה שאנחנו אימהות ואנחנו כל הזמן עסוקות סביב הבית הילדים הבישולים אין לי בכל אופן כל כך הרבה זמן אם בכלל להתעסק עם עצמי ובדיאטה את צריכה המון זמן לעצמך לאכול מסודר להקפיד על ספורט וכו' ואת זה קשה לנו (לי) ליישם יוצא לפעמים שאני רק חוטפת מהיד לפה מה שיש ולפעמים אני אוכלת מסודר אז כל עיניין היו יו הזה הוא לא עוזר לדיאטה לפעמים גם את אוכלת "חבלים" כל מה שהילדים משאירים בצלחת או חוטפת איתם מהחטיפים וכו' וזה גם טירוף סביב העיניין אני הצלחתי לרדת הפעם באמת בלי דיאטה אחרי ההריון פשוט 3 ילדים זה המון אנרגיה ועבודה גם בבית וגם בחוץ אז מהריצות של החיים פשוט פתאום נעלמתי

קרמבו 112

New member
אגב לגבי משקל גיל 19 אפשר לומר עם יד על הלב

שבאמת עם עוד פוש ומאמץ לא גדו למצידי אני יכולה להגיע לשם למרות שלפני שבועיים עשיתי סדר ענק בארון הבגדים והעפתי ג'ינסים במידות הזויות שפעם הייתי כמו 34 ו-S ו-36 היום שבועיים אחרי עם ירידה של עוד 2 ק"ג אני ממש חושבת שאני כן יכולה להגיע שוב למידות האלו אבל זה כבר לא במחיר התאבדות אצלי כמו שהיה בהריון הקודם כנראה גם התבגרתי יותר ודיי נחמד לי להיות קצת עגלגלה ונשית היום אני חושבת שזה הרבה יותר יפה עם קצת ציצי וקצת ישבנים וירכיים אני כבר לא ילדה בכל זאת גיל 36 זה מכובד אחרי 3 לידות איך שאני נראית מאוד מרוצה אם הייתי לפני כמה שנים אז זה לא היה מספק אותי והייתי ממש מרעיבה את עצמי
כדי לרדת והרזון תמיד קסם לי
היום כבר לא

אור685

New member
גם למי שהיא לא אמא קשה לרזות,לא?

ברור שהקושי הכי גדול זה כל ההתעסקות באוכל,בשביל הילדים. אם הייתי יכולה לבשל ולקנות רק אוכל דיאטטי,בלי שיהיו בבית כל הפיתויים האלה שיותר מדי פעמים עושים לי חיים קשים - היה הרבה יותר פשוט. ובקשר למשקל-גם אם אני אגיע לאותו משקל (ואין לי שאיפות כאלה) זה לא ייראה אותו דבר.

יעל י

New member
בהריון האחרון עליתי כ 30 ק"ג...

מאז הם עליי. האמהות - לא נשאיר אוכל בצלחת של הילדים.נתחלק איתם בחטיף,מאמי תביא לאמא ביס מהגלידה - עוד?????????????

למעלה