אמהות ומרזות-מצטרפות חדשות

מצטרפת...קצת ארוך

סיפור קצר: שמי גלית אמא לתאומים מדהימים (בן ובת) בני שנתיים. כל חיי הייתי במשקל סביר עד הצבא שם תפחתי בעקבות זה שפשוט נגעלתי להכנס לשירותים ופיתחתי לי קיבה עצלה. עליתי ועליתי בערך כ- 20 קילו. השתחררתי והתחלתי לעבוד בבנק והחלטתי שגם אני רוצה להיות רזה (כמו רוב הבנות שעבדו שם) וניסיתי מליון ואחת שיטות, עד שהחלטתי שהכל שטויות צריך לסתום את הפה ולעשות ספורט. אכן רזיתי לא יודעת להגיד מה המשקל אבל הגוף היה מעוצב מידה 36-38 . חשוב לי לציין שמבנה גוף שלי הוא בעייתי המותן מאוד צרה והטוסיק באססה.. (בקיצור אגס)... התחתנתי וכעבור 3 שנים התחלנו טיפולי פוריות נוראיים שבהם לא השמנתי כמו שהתנפחתי מרוב זריקות. נכנסתי להריון ובשבוע 14 היתה לי הפלה, לאחר מכן ניסתי לרדת קצת במשקל וכן רזיתי משהו כמו 5 ק"ג אבל עדיין במשקל עודף של 10 ק"ג, נכנסתי להריון וגילינו שזה תאומים מאחר וטופלתי אצל רופא פרטי הוא עשה לי משטר דיקטטורי והשמנתי סה"כ 13 ק"ג כל ההריון, בחדר לידה הורדתי 10 ק"ג מים...... ילדתי במשקל 97 , לאחר הלידה הגעתי ל-83 ק"ג. מאז אני כל הזמן במשטר בין היתר הייתי אצל דיאטנית של קופ"ח הצלחתי לרדת 6 ק"ג היום אני שוקלת 70 ק"ג ותקועה מאוד מאוד עם ה- 10 ק"ג שמסרבים לרדת..... אוף, צריכה תמיכה....

scuba mish

New member
../images/Emo41.gif גם מצטרפת... נראה כמה זה יעזור

תמיכה וירטואלית עוד לא ניסיתי... ברכות לפורום החדש
אני בת 29, נשואה +2 ואחד/ת מתבשלים כרגע ...(עוד לא מדברים על זה) אחרי שתי הלידות אני 20 קילו יותר... מקווה להוריד לפחות 7... ולא להעלות המון ... מתחילה לחזור ולהתמיד בכושר..... בהצלחה לכולן!

מיה80

New member
../images/Emo41.gif גם כן מצטרפת חדשה

נראה לי שזה פורום שממש מתאים לי. ילדתי לפני 3 חודשים את אסף ויש עליי משקל עודף של כ-25 ק"ג. נרשמתי לחדר כושר ואני ממש מנסה לאכול פחות. מקווה להרזות!

g and n

New member
שלום לכולכן!

כמה נחמד לגלות פורם שכל כך מתאים למצב שבו אני נמצאת: אמא טרייה שמאוד רוצה לרדת במשקל... לפני ההריון הורדתי 22 ק"ג ממשקלי באמצעות שומרי משקל, בהריון עלו להם כל ה- 22 ק"ג ללא היסוס כמובן שאני מאשימה רק את עצמי ואולי קצת את ההריון. עכשיו, אני חודשיים וקצת אחרי הלידה התחלתי שוב שומרי משקל וחזרתי לספינינג כל כך רוצה לחזור למידה הקודמת. אין כמו ההרגשה של ללכת בלי שהירכיים יגידו שלום זו לזו... בהצלחה...

פלגיה

New member
מברכת חדשה

נכנסתי לרגע לברך את הפורום החדש, ולאחל הרבה הצלחה לכל המרזות העתידיות.

רותי770

New member
גמאני רוצה מאד

אבל תמיד יש לי תירוצים...... שלום אני רותי, בת כמעט 28 , שוקלת 76 ק"ג על 1.54 מטר מהתיכון עד הנישואין שקלתי 60 ק"ג ולא היה לי רע, בהריון הראשון עליתי 15 קילו, בשני קצת פחות אבל עדיין הייתי מסוגלת כל בוקר לאכול חפיסת שוקולד (זה מגעיל אותי היום). אחר כך התחלתי עם 'הרבה- לייף' ודווקא מאד עזר לי שלא לאכול, והפסקתי את העליה במשקל, בהריון עליתי עד 84 קילו ואחרי זה ירדת ל78. המשכתי בהרבה- לייף בערך חצי שנה, לא ירדתי במשקל אך לא עליתי ולו גרם אחד. והרגשתי שזה ממש עזר לי כי כבר לא התחשק לי לא מתוקדים ולא מוצרי מאפה וקוראסונים למניהם , לא עוגות ולא ממתקים, באמת עשה לי סוויטש בראש. ובהריון השלישי באמת שלו עליתי קילו מיותרים, רק את ה6-7 קילו של התינוק המי שפיר וזהו
אז נכון להיום אני שוקלת 76 , 9 חודשים אחרי לידה, ונראה לי שכשסיימתי להניק לפני חודשיים מאז עליתי 2 קילו.. אני רוצה מאד מאד אך אני מתקילה את עצמי וכל הזמן אומרת מחר מחר מחר. אני באמת מרגישה כבר לא טוב עם עצמי

Meital GW

New member
אמנם 3 ימים אחרי פתיחת השרשור, אבל... אפשר?

שמי מיטל. אני בת 27 מאילת. אמא לשני מקסימים
אופק (בן שנתיים +4)
וליאור (בן 3.5 חודשים). אף פעם לא הייתי רזה!!! אבל גם לא שמנה!!! אני לא מכירה משקל של פחות מ- 65 כבר המוווון שנים (לא זוכרת שאי פעם שקלתי פחות מכך, אבל בטוחה שכן כי לא נולדתי במשקל הזה
) כיום אני שוקלת בערך 74 (התחלתי הריון שני ב- 66 ועליתי 13 ק"ג) ואין לי היכרות צמודה עם מידות של פחות מ- 40 במכנסיים (וכיום אני ב- 42-44). מוטיבציה
כל פעם שאני רואה את עצמי עירומה בראי, אני מתמלאת בה מחדש! כוח רצון
תזכירו לי... האמת? זה דבר שממש אין לי. לא מצליחה לעצור את עצמי מלאכול מתוקים (דבר שהתחיל ממש בהריון השני) או להביא את עצמי לפעילות גופנית (בין אם הליכות ובין אם ספורט אחר כמו שחייה ו/או התעמלות וכיוב'). הקשיים שלי עם עשייה לשם ירידה במשקל... כפי שציינתי, אני גרה באילת, אז לצערי אין לי כאן סטודיו C (הלכתי בהריון הראשון בת"א והיה נפלא!) ומצבי הכלכלי לא מרקיע שחקים בכלל (מורה בשביתה בנוסף להכל), כך שמנויים למיניהם לא באים בחשבון כרגע בישולים... יודעת מעט מאוד כי אין לי למי לבשל (זה התירוץ) מלבד לעצמי, אז לא טורחת! (בעלי אוכל צהריים בעבודה והגדול בגן) זמן, זמן, זמן... מתי? לפני שכולם קמים? לא מצליחה לגרד את עצמי מהמיטה אחרי שהאכלתי בלילה... אחרי שכולם הולכים לישון? ומה עם הלימודים שלי והבית ובעלי שיחיה? איפשהו אני נעלמתי, אני יודעת... אבל לא מצליחה לשנות. HELP!!!!! אז זהו... הצגתי עצמי ופרקתי קצת (מקווה שהצלחתן להגיע עד כה - ותודה למי שבאמת הצליחה
) מקווה שאצליח להתמיד בפורום ושאכן יעזור לי בירידה המיוחלת (והאמת, פחות מעניין אותי המספר, יותר העיצוב והייצוב).

יעל י

New member
בנות-ברוכות הבאות...

תתחילו להיכנס לעיניינים יש שרשור עדכון למשקל-כתבו בו זה נותן מרץ ומוטיבציה לעדכן שבוע אחרי על ירידה בהצלחה לכולן

סוף סוף פורום כלבבי...

טוב לדעת שאני לא האמא היחידה שנאבקת לרזות :) בת 33, אמא לשתי ילדות. הקטנה בת חודשיים. עליתי בהריון רק 8 קילו וירדתי אותם, אבל התחלתי את ההריון עם 6 קילו עודפים. (גובה 1.64, משקל 66. כן, כבר השלמתי שרזה ממש כבר לא אהיה ואסתפק במשקל 60 קילו). כל הילדות שלי הייתי שמנה נורא (במשקל 78 הפסקתי להישקל). בצבא, בעזרת דיאטנית ואמא שלי, הצלחתי לרדת 25 קילו והייתי מאושרת. לצערי, בגלל שעבדתי בגן ילדים עם הרבה פיתויים, שנתיים אחרי הירידה - עליתי את הכל בחזרה. אח"כ, בתור סטודנטית, בעזרת שומרי משקל, ירדתי שוב 25 קילו וקיבלתי תואר "חברת כבוד". אמנם לא חזרתי להיות כל כך שמנה כמו פעם אבל המאבק האינסופי עם המשקל לא הסתיים וכל פעם עליתי קצת וירדתי קצת (בעיקר בעזרת שומרי משקל). בהריון הראשון עליתי 23 קילו ואחרי הלידה הרגשתי נורא!! שום בגד לא עלה עלי!! כל התמונות מהימים הראשונים - הושמדו. היה מזעזע!! את ההריון השני התחלתי, כאמור, עם עודף של 6 קילו ועם פחד אדיר לעלות שוב כל כך הרבה. ל"שמחתי" השליש הראשון של ההריון היה נוראי - לא אכלתי כלום, התיבשתי ולא הפסקתי להקיא. ירדתי 7 קילו. בהמשך עליתי 15 קילו אז בסה"כ יצא - 8 קילו. אחרי השליש הראשון, כשירדתי את ה-7 קילו, נראיתי כל כך טוב שזה עשה לי חשק לשוב למשקל הזה. (תליתי תמונה שלי במשקל 60 קילו על המקרר כדי שאולי זה יעזור). זהו, רוצה להצטרף לדיווחים השבועיים שלכם כדי שאולי ביחד זה יעזור.

Mאמא Mיה

New member
נכון שלא מאוחר להצטרף?../images/Emo9.gif

חצי שנה אחרי הלידה עליתי בהריון 26 ק"ג והתחלתי עם 5 מיותרים, בלידה ירדו 10 , במהלך חופשת הלידה ירדו עוד 2, ובחודש של דיאטה + אירובי 3 פעמים בשבוע ירדו עוד 3. אז המטרה היא עוד 11 ק"ג בתור התחלה. התקבלתי?

ofik

New member
טוב גמני פה חדשה, וכרגיל זקנת השבט

אמא לארבעה מבת 17 ועד בת 3 . כל חיי הייתי בסדר, לא רזה אבל בסדר. עכשיו ביחוד אחרי ההריון האחרון ועם הגיל (45) יש 10 קג עודפים ואני פשוט לא יודעת מה עושים. כן את התאוריה אני יודעת אבל במעשה מצד אחד אני לא אוכלת המון ומצד שני קשה לי כל כך לותר על השוקולד בערב, והשטויות האחרות במשך היום. אני גם עובדת מהבית וזה רק מוסיף לבעיה. והבנות הגדולות אופות המון להנעתן ואני אוכלת. בקיצור די מיואשת אבל אולי בעזרתכן תמצא הישועה\ כייף שקיים כזה פורום עופיק

קסם אחת1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא מכירה את הדיאטה הזאת, אבל רציתי לשאול אם היא בריאה? זה לא נמאס לאכול שבוע שלם אותו דבר? אני כמובן לא מביעה שיפוט או דעה כי לא כל דבר יכול להתאים לכל אחד.

אפשר להחליף גם כל שלושה ימים

שבוע ראשון זה חובה, ואחרי זה יש מגוון תפריטים שאפשר לעשות מ3 ימים ועד לשבועיים. אני כרגע סוגרת חודש שי עם כמעט 5 ק"ג פחות ועוד 2 כמעט לשמירה. לי היא טובה כי מורידים בה מהר ואפשר לאכול כל היום והלילה ללא הגבלה (ירקות או גבינות או יוגורטים או ירקות מבושלים או אורז או גלידה, תלוי בתפריט).

אורנייה

New member
שלום לך

היי אני בת 30 אמא לילדה בת 4 וילדה בת חודש וחצי לאחר הלידה הראשונה בה עליתי 34 ק"ג (!!!!!!) נשארתי עם עודף של 15 לא הצלחתי לרזות נכנסתי שוב להריון אך הפעם עשיתי זאת בליוי דיאטנית וחודש וצי אחרי הלידה אני רק עם עודף של 4 ק"ג .....נוסף ל 15 הראשונים. אז יש לי איזה 20 ק"ג לרדת אני רוצה להירשם לשומרי משקל ומקוה להצליח להתמיד (מי אמר שמרזים מהנקה?אני כל הזמן רעבה....ולמתוק)

למעלה