אמהות ומרזות-מצטרפות חדשות

היי, אני חדשה בפורום ../images/Emo68.gif

לא הייתי בקומונה שנסגרה (?), בד"כ פחות אוהבת קומונות. אני בת 36, נ+2, ואני כרגע חודש וחצי אחרי התחלת דיאטת חרמון מן, ירדתי כבר 4.5 ק"ג, ויש לי עוד קילו וחצי לשמירה! אני יומנחשת שבטח הרוב מתנגדים לדיאטה הזו, אצלי היא עובדת כל פעם (אני מחזור שלישי), כל פעם אני מגיעה לשמירה, קצת משחררת את הרסן ועולה. אבל הדיאטה עצמה ממש טובה לי, כי אפשר לאכול ללא הגבלה (ממה שמותר, כמובן, לא קרואסונים ובורקסים), ויורדים במהירות. להתראות.

מצטרפת חדשה

נראה לי שהפורום הזה ממש בשבילי. אני בת 27 ויש לי ילד בן 4. אני כבר הרבה זמן רוצה עוד ילד אבל יש לי עודף משקל ממש רציני ואני יודעת שזה ממש לא לעניין להסתכן ולהיכנס ככה להריון (בהריון היתה לי רעלת הריון משלב די מוקדם יחסית). לאחרונה התחלתי תהליך של שינוי הרגלי אכילה ודיאטה עם דיאטנית פרטית וכבר רואים תוצאות.... אז התקבלתי?

יש להם אתר

http://www.hermonman.com/ בערון יש להם כ15 תפריטים, כל שבוע מחליפים תפריט. ברובם אפשר לאכול ללא הגבלה (שבוע בשר כל היום, שבוע גבינות כל היום, דגים, אורז וכו). אפשר לעשות תפריט גם 3 ימים (לא פחות) עד שבועיים. תפריט ראשון קבוע, לא הכי קל אבל מתרגלים מהר מאד. יש דיקור, שנורא עוזר, במיוחד מהיום הרביעי עד לתקופה של 7-8 שבועות. למי שאוהב לאכול ללא הגבלה (ממה שאפשר, לא מכל דבר כמובן), זה קל וכייפי. את גם יכולה לבחור לעשות מה שנוח לך, פרט לשבוע הראשון, שהוא חשוב וחובה.

יעל י

New member
אמהות ומרזות-מצטרפות חדשות

בנות...ברוכות הבאות ובהצלחה

yaliya

New member
מצטרפת חדשה../images/Emo140.gif

ברכות להקמת הפורום החדש
אני בת 28 נשואה + 2. חודשיים לאחר לידה עם 15 קילו עודף.. חוזרת לעבודה עוד חודש ואין לי מה ללבוש. לפני חודש בערך, התחלתי דיאטה המשולבת עם פעילות גופנית וירדתי בינתיים 3 ק"ג. בהצלחה לכל האמהות המרזות

קסם אחת1

New member
בהצלחה וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אצלי זה שאין לי כבר מה ללבוש היה אחד הגורמים העיקריים שדחפו אותי להצטרף לשומרי משקל.

r122

New member
מצטרפת חדשה

אני בת36 נשואה+3 רוצה להוריד 20 קילו

משרדית

New member
ואני, כבר 19 שנה אחרי הלידה ולא מצליחה להוריד

אוף ירדתי לפני כמה שנים כ 7 קג ושוב עליתי אני עושה ספורט היום אבל לא כל כך מסודר ולפעמים אוכלת יותר מדי, זה מתסכל אותי אוף רוצה להיות רזה, גבוהה ובלונדינית / בדיוק לפי הסדר הזה. מירי

קרמבו 112

New member
גם אני רוצה להיות רזה וגבוהה ../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif----

אבל לא בלונדינית
...את הבלונד משאירה לך נשארת ברונטית בשמחה

../images/Emo201.gif אפשר להצטרף? סובלת מעודף משקל

לא קטן... לפני כשנתיים הצלחתי לרדת יפה במשקל ומאז לצערי אני במגמת עלייה. נרשמתי לשומרי משקל. אני משלבת ספורט לא בצורה עקבית. אני זקוקה כנראה להמון חיזוקים.... הכי חשוב ברכות מכל הלב על הפורום החדש !

shoosh11

New member
גם אני חדשה

בת 37 עם 5 ק"ג עודפים לאחר הלידה + 10 ק"ג עודפים מלפני ההריון. עושה ספורט + דיאטה מואוזנת - שלא תמיד מצליחה לעמוד בה. בנתיים ירדתי 1 ק"ג בשבוע האחרון ומקווה להמשיך כך.

יעל י

New member
בנות,ברוכות הבאות.../images/Emo26.gifלכל המצטרפות החדשות

מחר השקילה השבועית שלנו השרשור יפתח במשך הבוקר...הצטרפו אלינו

noua

New member
גם אני מצטרפת

הייתי ממש קצת בקומונה מקווה להיות יותר בפורום אבל זה לא חלק מההתחיבות השבועית שלי
(לא חזקה בהשתתפות פעילה) נשואה +שניים בת שלושים עם עודף לא נוראי אבל מציק ביותר התחושה, שהוא לא מצדיק איזה תוכנית רצינית או דיאטה ולכן אני שמחה על תמיכת הפורום בהרגשה שצריך בעיקר לחתוך את מגמת העליה לפני שיהיה מאוחר מידי בהצלחה לכולן

בוקר טוב לכולן

איזה כייף למצוא כזה פורום שאולי סוף סוף יעזור לי עם העודף המשקל שיש על גופי. אני כבר 25 שנים אחרי הלידה האחרונה, אבל את התוספות התחלתי לקבל רק לפני איזה 10 שנים ולאט לאט עם הגיל עם השינויים ההורמונים מעלה כל פעם עוד קצת ועוד קצת, לפני שנה בערך הצלחתי להוריד יפה איזה חמש ק"ג ממשקל גופי והרגשתי מעולה עם זה. אך לצערי הרב, הוספתי חלק מהם מהר מאד, ולא מצליחה להשילם שוב. מקווה שכאן אוכל למצוא אוזן קשבת וטיפים ודברים שכאלה, כדי שאוכל להוריד בחזרה את העודפים ולהריגש סוף סוף טוב עם עצמי,(אולי גם לקנות לי כמה בגדים אחרים ?). בהצלחה בפורום החדש

למעלה