אמהות ובנות

אמהות ובנות

תגידו איך היחסים שלכן עם האמהות שלכן ? ואיך עם הבנות שלכן ? האם יש דברים שהייתן רוצות לקחת מהקשר עם האמהות ולבנות קשר זהה עם הבנות ? או על מה לא תחזרו לעולם ביחסים שהיו לכן עם האמהות שלכן ?

ענתר

New member
כמו שמך

שאלת עולם ומלואו אני חושבת שהשאלות שלך מאוד חשובות, חשבתי שכבר היה דיון כזה כאן בפורום. הקשר שלי עם אמי טוב מאוד. טלפון ביום, לפעמים יותר אני יודעת שהיא אוהבת אותי ורוצה בטובתי, ומנסה לזכור את זה כשהיא מעירה משהו, היא נזהרת מלהעיר בעיני היא האמא הכי טובה בעולם היה לי ריב עם בתי הקטנה - 10 כל אחת טענה שהאמא שלה הכי טובה בעולם אני רוצה לקחת מהקשר שלי עם אמא לבנותי, את הידיעה שאני תמיד הגב בשבילן אולי יש עוד דברים, אם אזכר אכתוב עוד

ענתר

New member
../images/Emo24.gif גם אני חדשה

וגם אני חשבתי שצריך לדון על כך, הנחתי שהם דנו כבר על זה אני שמחה על הדיון, מצטערת שדברי לא הובנו אני חושבת שזה טוב לדבר על זה, ולכן סיפרתי לך, עלי ועל אמא

אהבתי את הריב שלך עם ביתך

את במקום מעולה !!! קטנה שלי בויכוח עם אמא שלי - סבתא שלה שאני אמא טובה יותר כי אני יפה יותר חחח....... ילדים

ענתר

New member
תודה

מהבחינה הזו אני באמת מבורכת העיקר שהקטנה אוהבת אותך, הרי היופי בעיני המתבונן לא?

mevav1

New member
גם אני "רבה"עם בנותיי ועם בני...

מי אוהבת אחת את השניה והשני ומי הכי מאוהבת וכד ועם הקטנה אנחנו באשכרה רבות עד לאן אני והיא אוהבות ומי אוהבת יותר גבוה ויותר רחוק
'..וחשבתי שרק אני נגועה בזה. אני שמחה לקרוא שלא

ענתר

New member
כן תרבה האהבה

תיבת המסריל שלי מלאה במסרים הללו: תגובה: לאמא הניפלאה שלי רק שימשך

../images/Emo6.gif

זה היה ציטוט פניני הקטנה ברור שאהבה היא החשובה ואני כ"כ בשמיים כי לפני שנה "אבא" היה כל עולמה של הקטנה והדברים משתנים לאט לאט עכשיו אני חשובה ואהובה באותה מידה כמו אבא

עונה לעצמי

אמא שלי היא עבורי יותר מאמא היא הבנאדם שאני הכי סומכת עליו בעולם (חוץ מהחצי שלי) היא יכולה להגיד לי הכל הכל לטוב ולרע וגם ללא נורא אין ביננו סודות או ייפוי דברים הכל אמיתי עד הסוף אני מתייעצת איתה בכל נושא בעולם וכך גם היא איתי מבחינת ילדיי דווקא קצת שונה אומנם הם עוד קטנים 6.5 ו 4 ובכ"ז אני חושבת שלא הייתי רוצה שאני אהייה עבורם החברה הכי טובה אלה אמא יותר מחברה טובה

ענתר

New member
שמחה שיש לך יחסים נהדרים עם אמא

הילדים שלך בהחלט קטנים בשלב זה של חייהם, הם בהחלט צריכים חברים בני גילם ואמא שיודעים שתוכל לפתור להם את כל הבעיות העסק משתנה עם השנים אצלי הקטנה, כבר יותר גדולה משלך ואני אמא בשבלה, זו שבאים ומספרים לה את כל הבעיות אבל היא כבר יודעת שלא הכל אוכל לפתור לה

r122

New member
אני ואמא שלי

גם אני דיי חדשה בפורום ומעולם לא כתבתי על אמא שלי אז הזדמנות. אמא שלי אשה דיי אנמית ואני מקווה לעולם לא להיות כמוה עצוב לי לכתוב את זה אבל היא אשה חסרת בטחון אשה שסבלה המון -ניצולת שואה וההורים שמצאו אותה בגיל 3 חוגשים [סיפור ארוך ועצוב] לא חסכו שבטם ממנה והיא והיא הפכה להיות הצל של עצה. מעולם לא היתה גב בשבילי וזה משהו שלא הייתי רוצה שיהיה לילדים שלי . חשוב לי לציין שהיא אשה טובה שמעולם לא פגעה בי או בילדים שלי.

mevav1

New member
עונה גם.....

היחסים עם אמי הם יחסים טובים וחמים ואנו מאוד אוהבות אחת את השניה גם אם כועסות אחת על השניה או אני שלמדתי לדבר איתה מה שבלב ולתת לה בראש ולמרות זאת, היא לא ברוגז לעולם חלילה וחס. היא אמא טובה שלא קיבלה אהבה יתרה לרוב למרות שהייתה יפהפיה וטובה ועדינה מאוד שכולם אהבו אותה אבל משומה לא מתו עליה אם כי אמה כן אהבה אותה אולי כי דמתה לה. אז זה מה שהיא נתנה לנו אם כי כן אהבה אותנו וכן נתנה אהבה ועשתה לנו ימי כיף לכל אחד מחמישתנו לחוד וביחד אבל הכל מתגמד לעומת איך שהיא בתור סבתא. בעיקר בשנים האחרונות ועל זה עיקר ה"כעסים" אם לומר ככה. היחסים עם בנותיי(וגםעם בני, קשה לי לא לכלול אותו בעסק המשפחתי), מעולה. יותר ממעולה. אני מאוד זורמת איתם. מבינה אותם. אני אמא קולית כלשונם והחברה של הבן והחבר של הבת מאוד אוהביןם אותי ומרגישים חופשי איתי כולל לתת נשיקה כשרואים אותי(בעיקר החברה של הבן) והם תמיד זוכרים איזו אמא טובה הייתי ונורא רוצים להיות כמותי, דהיינו, מודל לחיקוי...ולא אחת הם נזכרים באהבה איך גידלתי אותם וכו'. אני מאוד מקשיבה להם וקשובה להם
מה שרציתי ולקחתי מאמי היה זה שהיא הייתה ילדותית עמנו ברוב המקרים בקטע שנכנסה לנו לראש והייתה אמא קולית כזאת ששואלת שאלות באופן חופשי כמו אם התנשקנו וכו'(בין היתר) ושהיא שיחקה עמנו בשכונה ולימדה אותנו משחקים כמו חבל וכד' ותמיד דיברה עם חברות וחברים וכו'...(בטוח ישנם עוד דברים אבל זה מה שעולה לי לראש כעת). לא אקח מהשקר ביני לבין אמי את הברוגז, המכות הקטנות אבל פוגעות שהיו ואת חוסר הרצון להודות בשגיאות שאני ראוצה לפתור עמה שעשתה.

למעלה