אמג, טיולO_O

Billy Shirs

New member
אמג, טיולO_O

בעוד שתי דקות בדיוק אני הולכת לסחוב תיק ענק ותיק קטן והופ לארבעה ימים בנגב. לכן - מה הטיול השנתי שהכי אהבתם? והכי שנאתם? האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם? מסלול אהוב במיוחד? מה האזור הכי יפה בארץ? אוהלים או אכסניה? שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע? חוויה זכורה לטובה מהטיול?

Devils Pet

New member
אומגד אובך.

מחכים לי ימים רבים של השארות בבית, אני מצפצף שאני נושם, זה משעשע, אבל אז אני מתחיל לצחוק ונחנק -.-

PerfectSP

New member
מה פושטק שכמוך, ../images/Emo190.gif

עושה עכשיו בבית?D: העכבר לא עובד!!!@#;;;;;

Devils Pet

New member
נחנק.

אמרתי, אני בבית בגלל האסטמה, אני נחנק שאני מנסה לצאת מחדר, ואין לי אינהלציה שפועלת., מעניין למה נעים לא נשאר.

Devils Pet

New member
עזבי, רק עכשיו קלטתי שלא קראתי נכון.

פאק, מה קורה לי בזמן האחרון?*)%^*(&*(

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם החתולה שלי מצפצפת כשהיא נושמת. [או עושה כל דבר אחר, היא פשוט חורקת.]

PerfectSP

New member
פיכס><" ../images/Emo190.gif

מה הטיול השנתי שהכי אהבתם? חחחחחחח בכיתה ו' וז' היה לנו אותו טיול שנתי!@#
חוץ ממקום אחד שגיוונו לנו בכיתה ז', וזה עוד אפילו לא אותו בצפר
והכי שנאתם? כיתה ו'-ז' האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם? נופ מסלול אהוב במיוחד? חס וחלילה מה האזור הכי יפה בארץ? אני מכירה רק את הנגב השומם
אוהלים או אכסניה? בשניהם ישנו באוהלים,אותו אוהל ואותו מקום!!!!!!@#$%
לא היה שנה שעברה טיול,עיצומים. שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע? XDDDDDD היו שירותים^^ חוויה זכורה לטובה מהטיול? פחע.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אנייייי

מה הטיול השנתי שהכי אהבתם? נמ אף אחד מהם. אבל הטיול השנה עם האמריקאים שלנו לעין גדי היה פשוט סוף. והכי שנאתם? וואו. הטיול האחרון שהיה שבוע שעבר. [או לפני שבועיים] גאמדאט, נחל כזיב. האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם? המ כה. מסלול אהוב במיוחד? אין. #^$^ מה האזור הכי יפה בארץ? צפון. אוהלים או אכסניה? אכסניה, דוי. שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע? חחחחחחחחחחח לא, מחכים עד שמגיעים למקום עם שירותים נורמלים. איכס להשתין בטבע ! חוויה זכורה לטובה מהטיול? עין גדי. |מתבייש|

למעלה