אמבר ותומאס

Guy K

New member
פותח עכשיו

יש עוד מישהו שצריך גלריה ושכחתי ממנו?

Guy K

New member
אני שב ומזכיר

הודעות בפורום הזה לא נמחקות אז אני לא אוהב את הרמז. יש בתפוז באג - שלפעמים הודעות נראות כאילו הן נשלחו אבל הן בעצם לא נשלחות. קוראים לזה מפלצת ההודעות ואני מבקש להאשים אותה ולא אותי בעניין
חוץ מזה שנראה לכם שאני אהיה ער בעשרה לשמונה בבוקר?

ani88

New member
לא ניסיתי לרמוז שום דבר

פשוט הכנסתי את התמונות מספר פעמים וזה נמחק כל פעם---- מעצבןֱ!!!!

Guy K

New member
לא קרה כלום ../images/Emo39.gif

פשוט זו כבר פעם שנייה או שלישית שאני שומע ש"מישהו" מוחק הודעות בפורום, אז חשוב לי שתדעו שזה לא אני אלא המפלצת

lilithmm

New member
בת כמה היא היתה כשהוא נולד בסדרה

אני רואה את הסדרה הזו מאז שאני בת 13 בחול, מהפרק שכמעט אנסו את ברוק בדרך הביתה. הם עושים כזה סלט עם הגילאים שם שזה פשוט מגוכח.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo12.gifוואיי הוא נראה הרבה יותר טוב פהה

מאשר בסדרה אצלנו עכשיו
אבל עדיין לא החלטתי אם הם יפים ביחד ואממ בן כמה תומס השחקן? ואדריאן? מישו יודע אולי?

SupeRonit

New member
למרות שיש לי דה ז'ה וו-אני אענה

שוב אמבר-7.6.1978 (26) תומאס-29.1.1986 (18) ואם יבוא לכם להיות עצמאים פשוט כנסו לכאן

יניב1

New member
מה זה? איך זה יכול להיות? הלו!!!

זה פשוט לא מסתדר לי, אנשים. עברתי על זה שוב ושוב ושוב. איפה השכל וההיגיון? בסדר, הם רק השחקנים זה לא הדמויות וזה לא משקף את גילם אבל בכל זאת נו, קצת קומון סנס מיסטר בל-בוי, באמת - איך זה יכול להיות שג'קי (ובעצם השחקנית שמגלמת אותה לסלי אן דואן) מבוגרת ב-5 שנים בלבד מג'ק ווגנר (דומיניק)
הייתי בטוח שהיא בת לפחות 55-60 (לא שאז זה מסתדר, אני עדיין לא מכיר אימהות שילדו בגיל 10 או 15
) אני דורש ועדת חקירה מיידית, לא יעלה על הדעת גילוי עריות שכזה, פשוט שערורייה, מי מתנדב להקים את הועדה? יש לנו כזה דבר "מבקר הפורום?"

Guy K

New member
זה פחות משונה בעיני

מהעובדה שדיקן צעיר מברוק ב 5 שנים בסך הכל. הייתי בטוח שיש ביניהם לפחות עשר שנים של הבדל, אבל הבחור, על פי IMDB, יהיה בן 40 ב 2006. נשמע למישהו הגיוני? אני בטוח שזו טעות.

לינה18

New member
זה באמת ממש לא הגיוני

1. דיקן ניראה הרבה יותר צעיר מ-40! 2. ג'קי באמת צעירה מדיי מכדי לגלם אמא של ניק!

girlontop

New member
../images/Emo51.gif רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

שרידג' מבוגר יותר מג'קי!

girlontop

New member
הוא תופעת טבע

או שיש לו גנים משובחים ביותר או שיש לו את המנתח הפלסטי הטוב ביותר בעולם. הבחור פשוט נראה מדהים לגיל שלו.

למעלה