אמבטלון

orend

New member
רעיוןו מצויין!

אני נתקלתי בארוע בשם קצת אחר - ביאתלון biathlon, באימונים עם קבוצה בסידני. הם היו מקיימים תחרות כזאת אחת לחודש בערך, בתור מבחן זמן/אימון של הקבוצה. קל יחסית לארגון, במיוחד עבוד מועדונים. ויובל... תרשום אותי מראש למקלחתלון!

ביאתלון מקורי ,הינו שילוב הענפים

סקי שלג וקליעה למטרה. מה לעשות יש גם דברים כאלה. ולכן שינו את הביאתלון(ריצה אופניים ריצה) של הטריאתלטים לדואתלון.

מכיון שאני חבר הנהלת איגוד הטריאתל

אני לא מוטרד מאי תמיכתם. כפי שציינת יושבים איתי בהנהלה אנשים נהדרים, ללא יוצא מן הכלל, ואני משוכנע שלא בזו הבעיה. השאלה העיקרית האם תקופת הפגרה הינה תקופה מתאימה לביצוע תחרות אמבטלון. ואם כן יתכן ויהיה צורך בשימוש בחליפות שחיה למיטב ידיעתי רק לחלק קטן מהטריאתלטים יש חליפות שחייה. אגב למי ששאל לגבי מצב הים. אז דעו שהים ברובו נוח במרבית הימים והפלא ופלא יותר מאשר ביולי אוגוסט, כך שכמות המגבלות היא קטנה. שאלת השאלות מה יקרה אם חס וחלילה טריאתלטים יתאהבו מתחרויות בסגנוןזה לא בטוח שהדבר אינו מתנגש במידת מה עם יעדי האיגוד המקוריים. בכל מקרה באם היוזמה תצא לפועל היא תהיה רק בתאום, אישור, וברכת הדרך של האיגוד.

uri1000

New member
זוהי רצינות !!!!!

בתגובתו של מר רוני רצבי ניתן לראות את הגישה החיובית בה פועל האיגוד. רוני נכנס כבר לפרטים מנהלתיים וטכניים אשר ניתן לפתור , וביחוד האיגוד אשר "אכל" בעיות גדולות מאלו. החשוב הוא שכבר נפרץ מחסום המודעות הראשונית. אין צורך להתלהב יתר על המידה ולבצע את התחרות בעוד חודש וחלילה ליפול מחובבנות יתר , לדעתי יש לקחת את העניין , לתכנן אותו ברצינות ואז לצאת לדרך , כמובן בהשתלבות מקצועית מלאה עם שאר הפעילות של הארגון. לסיום - רוני תמשיך לעודד יוזמות כאלו במקום מושבך , ותבוא עלייך הברכה. אורי

תודה בעד התמיכה והחיזוקים החיוביים

באם ישנם ספורטאים אשר לקחו חלק בתחרויות מעין אלו בעולם-אשמח לשמוע רשמים,רעיונות ולקחים. תודה.

למעלה