נ ע מ י ל י
New member
אמבטיה מפנקת
אחרי עשר. סוף סוף הילדים ישנים, הבעל מול משחק של מכבי בטלוויזיה,
הבית שקט. זמן לעצמי.
מ... בא לי להתפנק קצת באמבטיה חמה וארוכה.
מתחילה למלא את המים, נשכבת בתוכם ורואה את גופי העירום כמו דרך עיניך.
והוא נראה לי יפה ונעים וסקסי.
מהזכוכית של האמבטיה מצטיירים פסים של אור וצל לאורך הבטן הלבנה והחלקה, שמטפסים לשדיים.
ואז אני נזכרת. ביקשת ממני היום תמונה של הפטמה שלי.
דווקא היא יפה מהזוית הזו,
מזדקרת קצת מהמגע של המים על העור באוויר החדר הקר.
ובחרוף נפש יוצאת מהמים אל הקור, לובשת את חלוק האמבטיה ויוצאת בזריזות לסלון להביא את הטלפון שלי.
גולשת חזרה למים החמים, מ... זה נעים...
מחפשת את הזוית הנכונה ומקליקה כמה תמונות בשבילך. אחר כך נראה אם יהיה לי האומץ לשלוח אותן...
המחשבות גולשות אליך בקלות. אתה הרי כל הזמן שם.
הרי כל היום מרגישה את הג'ינס הצמודות מתחככות לי במעלה הירכיים.. בגללך. אליך.
אוספת את שמן האמבט האהוב עלי, שיש לו ריח של בושם גברי,
ומעסה את כפות הרגליים, העקבים, הקרסוליים, עולה לשוקיים, לירכיים. תחילה רגל רגל ואז בשתי הידיים יחד,
מחליקה עם השמן לאורך הגוף, מהשדיים עד לאגן. לאט לאט.
באוויר מתפשט הריח החזק של השמן. כחול עמוק הוא מכונה. מתאים לי עכשיו בול.
בראש מעלה מילים מהשיחות שלנו אתמול והיום. הכל מתערבב לי יחד.
ילדה שלי, קראת לי. ואני נמסתי... מצחיק איך פליטת פה של סוכן ביטוח מתחברת לתוך פנטזיה מינית חזקה שכזו.
נזכרת בתיאורים שלך, של מה שאתה רוצה לעשות לי... וכמה שאתה רוצה אותי....
בינתיים האמבטיה מתמלאת ומתמלאת והידיים גולשות מעצמן אל בין הירכיים, משפשפות, מלטפות.
ולא צריכה הרבה להרגיש את זה קרוב... כל כך מגורה... חרמנית, אתה אומר.
ואז מעבירה את זרם המים לשפופרת, מכוונת את הווסט לזרם האחיד, החזק, הארוך. כמו הזין שלך.
ומכוונת בדיוק לנקודה הנכונה. תחילה מרחוק, זה חזק מאוד. ואז לאט לאט מתקרבת, במעגלים קטנים, בתנועה עדינה,
גולשת סביב סביב לדגדגן וקצת גם עליו, מרגישה את האורגזמה שלי נבנית, רוצה עוד למשוך את הרגע...
הברז כבר על העור שלי, מתחכך עלי עם זרם המים שיוצא ממנו בדיוק על הדגדגן... אה... ואני גומרת גומרת גומרת כל כך חזק.
פי פעור בצעקה אילמת, מחניקה אנחות עונג ואנקות של תשוקה.
כן, ככה. עוד... מתנשפת בשקט.
נרגעת לאט לאט, מכבה את המים, תכף הם כבר גולשים מהדפנות...
מלטפת שוב את הגוף. לאט לאט, על השדיים, הבטן, הירכיים.. לו היו אלו ידיך ולא ידי...
אבל עדיין המגע מספק. נעים. מנחם. הייתי נרדמת עם עצמי עכשיו כפיות, בהחלט מגיע לי. מצחיקה את עצמי.
לילה טוב.
אחרי עשר. סוף סוף הילדים ישנים, הבעל מול משחק של מכבי בטלוויזיה,
הבית שקט. זמן לעצמי.
מ... בא לי להתפנק קצת באמבטיה חמה וארוכה.
מתחילה למלא את המים, נשכבת בתוכם ורואה את גופי העירום כמו דרך עיניך.
והוא נראה לי יפה ונעים וסקסי.
מהזכוכית של האמבטיה מצטיירים פסים של אור וצל לאורך הבטן הלבנה והחלקה, שמטפסים לשדיים.
ואז אני נזכרת. ביקשת ממני היום תמונה של הפטמה שלי.
דווקא היא יפה מהזוית הזו,
מזדקרת קצת מהמגע של המים על העור באוויר החדר הקר.
ובחרוף נפש יוצאת מהמים אל הקור, לובשת את חלוק האמבטיה ויוצאת בזריזות לסלון להביא את הטלפון שלי.
גולשת חזרה למים החמים, מ... זה נעים...
מחפשת את הזוית הנכונה ומקליקה כמה תמונות בשבילך. אחר כך נראה אם יהיה לי האומץ לשלוח אותן...
המחשבות גולשות אליך בקלות. אתה הרי כל הזמן שם.
הרי כל היום מרגישה את הג'ינס הצמודות מתחככות לי במעלה הירכיים.. בגללך. אליך.
אוספת את שמן האמבט האהוב עלי, שיש לו ריח של בושם גברי,
ומעסה את כפות הרגליים, העקבים, הקרסוליים, עולה לשוקיים, לירכיים. תחילה רגל רגל ואז בשתי הידיים יחד,
מחליקה עם השמן לאורך הגוף, מהשדיים עד לאגן. לאט לאט.
באוויר מתפשט הריח החזק של השמן. כחול עמוק הוא מכונה. מתאים לי עכשיו בול.
בראש מעלה מילים מהשיחות שלנו אתמול והיום. הכל מתערבב לי יחד.
ילדה שלי, קראת לי. ואני נמסתי... מצחיק איך פליטת פה של סוכן ביטוח מתחברת לתוך פנטזיה מינית חזקה שכזו.
נזכרת בתיאורים שלך, של מה שאתה רוצה לעשות לי... וכמה שאתה רוצה אותי....
בינתיים האמבטיה מתמלאת ומתמלאת והידיים גולשות מעצמן אל בין הירכיים, משפשפות, מלטפות.
ולא צריכה הרבה להרגיש את זה קרוב... כל כך מגורה... חרמנית, אתה אומר.
ואז מעבירה את זרם המים לשפופרת, מכוונת את הווסט לזרם האחיד, החזק, הארוך. כמו הזין שלך.
ומכוונת בדיוק לנקודה הנכונה. תחילה מרחוק, זה חזק מאוד. ואז לאט לאט מתקרבת, במעגלים קטנים, בתנועה עדינה,
גולשת סביב סביב לדגדגן וקצת גם עליו, מרגישה את האורגזמה שלי נבנית, רוצה עוד למשוך את הרגע...
הברז כבר על העור שלי, מתחכך עלי עם זרם המים שיוצא ממנו בדיוק על הדגדגן... אה... ואני גומרת גומרת גומרת כל כך חזק.
פי פעור בצעקה אילמת, מחניקה אנחות עונג ואנקות של תשוקה.
כן, ככה. עוד... מתנשפת בשקט.
נרגעת לאט לאט, מכבה את המים, תכף הם כבר גולשים מהדפנות...
מלטפת שוב את הגוף. לאט לאט, על השדיים, הבטן, הירכיים.. לו היו אלו ידיך ולא ידי...
אבל עדיין המגע מספק. נעים. מנחם. הייתי נרדמת עם עצמי עכשיו כפיות, בהחלט מגיע לי. מצחיקה את עצמי.
לילה טוב.