אמבטיה לתינוק

תאנה

New member
אמבטיה לתינוק

הבן שלי גדל, ועבר לאמבטיה של הגדולים האמבטיה שלו אצלי 7 חדשים מחכה לתינוק אחר שזקוק לה. בצבע כחול, האמבטיה הכי פשוטה שיש מפלסטיק + סטנד. כל הקודם זוכה.

תאנה

New member
מקפיצה

כבר עבר עמוד

רשימת ריהוט שמחפש בית../images/Emo13.gif

* 2 כורסאות קש (בסגנון שמוכרים בדליית אל כרמל) אחת עגולה ואחת רגילה, הקש עצמו במצב מצויין, הכריות ישיבה דורשות ניקוי טוב או לרפד אותן בבד פשוט לפי ההרגשה, סה"כ שמורות יפה. * פינת אוכל במצב נהדר, שולחן עץ חום שנפתח כפול בגודל + 6 כיסאות חומים עם ריפוד בורדו. * מדפסת שצריך לקנות לה ראש דיו. * שולחן סלון מלבני מעץ. * מנסה לארגן גם מיטת יחיד 80/180 נמוכה עם משטח צד (להנחת מנורת לילה או כוס שתיה)משהו חמוד. * וכמובן שני זוגות נעליי ילדים מידה 29 חדשות לחלוטין עם התווית, יפות בצבע כחול, נעל גבוהה לחורף, לדעתי מתאים גם לבנים וגם לבנות. זה פחות או יותר הרשימה אם יצטרפו דברים עד אז אני אעדכן, נכון לרגע זה התכנון הוא לפנות אותם בשבוע של ה 20-8, אשמח לדעת מי צריך ואיך מעבירים, אם זה באיזור שלי אולי אני אוכל להעביר חלק מהדברים בעצמי. שבוע נעים לבנדרית

כן חמודה קיבלתי רק ש../images/Emo43.gifעושה

צרות ואני לא מצליחה לענות במסרים, נשוחח מחר ב
פנינה

פנינה, תכתבי לי באיזה שעות נוח לך ש

שאתקשר אלייך. ושיהיה לך יום נפלא
לבנדרית

רותם111

New member
לבנדרית יקרה, אני לא זוכרת מהיכן

את. ליולדת מגבעתיים עדיין חסרה פינת אוכל. למרות שיתכן וזאת שאצלך תשמש ביתר יעילות משפחה גדולה יותר.

היי רותם../images/Emo13.gif

אני מאיזור חדרה, ואני אבדוק לגביי פינת אוכל קטנה יותר. יתכן ויהיה שולחן שיכול להתאים. שיהיה לך יום נהדר לבנדרית

רותם111

New member
לגבי הריהוט, jole, היות והריהוט

קרוב יחסית לבנימינה אולי תראי אם יש צורך אצל המשפחה של התינוקת?

jole

New member
אני אהיה אצליהם היום או מחר ונראה

ממה שהבנתי מטיפת חלב הדירה שהם נמצאים בה היא רק לחודשיים, מה הלאה לא יודעת. לא הרגשתי נוח לשאול שאלות במפגש הראשון. מקווה שירגישו יותר נוח איתי בפעם הבאה שניפגש

רותם111

New member
נשמח לדעת מאיזה איזור את בארץ

יש לנו מרכז לתינוק בשרון אליו מנותבות כל התרומות לתינוקות שלא נדרשות מייד.

רותם111

New member
לא רק אפשר, אפילו רצוי../images/Emo3.gif

רק מבקשת שהבגדים יהיו נקיים ובלי כתמים ו/או חורים.

TalHai

New member
אם אני יודע שבדרך כלל

"כח לתת" מטפלים בזה ואני מאמין שישמחו לקבל, אם את רוצה את הטלפון אנא פני אלי במסרים. יום טוב

למעלה