אמבות במעיים

זוהרה ד

New member
אמבות במעיים

שלום, שמי זוהרה ואני סובלת מאמבות במעיים שמעתי על כל מיני תרופות טבעיות אך נאמר לי שהטפיל תמיד יחזור בלי טיפול קונבנציונאלי באנטיביוטיקה. האם מישהו שמע /יודע על טיפול אלטרנטיבי שמחסל את הבעיה?

ebony

New member
תנסי שיני שום שלמות....

בולעים ממש כמו כדור שמעתי שזה עובד... לנסות זה לא מזיק... מה שכן לא הייתי מוותרת על אנטיביוטיקה...

ננא

New member
טיפול לאמבות

שלום זוהרה, טיפול טוב לאמבות: תבשלי תפוח אדמה אחד קטן במים, לאחר הבישול כשהוא רך תפוררי אותו בעזרת מזלג. קחי ראש שום שלם, ובעזרת מכשיר לכתישת שום, תכתשי את כל ראש השום ותערבבי אותו לתוך התפוח אדמה. תאכלי את זה כל יום למשך שבוע ימים. זה קצת חריף, אבל המאמץ כדאי. בנוסף תקני גרעיני דלעת ישר מהדלעת הטרייה, אפשר להשיג את זה אצל הירקנים, ותאכלי גם אותם כל יום לפחות 10-20 גרעיני דלעת. אחרי כשבוע ימים האמבות יחוסלו. בהצלחה, ולבריאות,

ננא

New member
הערה - טיפול לאמבות

שכחתי לציין, שאם את סובלת מאולקוס אז יש להימנע מאכילת שום, ורק לאכול את גרעיני הדלעת הטריים לא קלויים, כל יום.

sashimi

New member
רק היום ראיתי

יש "תמצית אם" mother tincture מצמח שנקרא Cat’s Claw והיא טובה לטיפול באמבות. מצאי מטפל/ת שיוכלו להשיג לך את זה וינחו אותך לגבי הטיפול. אם את חיפאית או מהסביבה, אני יכולה לנסות ועזור לך.

למעלה